Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Αφροδίτη Rx τετράγωνο Ουρανός 09/08

 


Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, απρόβλεπτα γεγονότα ή συναισθήματα μπορεί να απειλήσουν τη σταθερότητα των ρομαντικών σχέσεων. Η αυξημένη ανάγκη για καινοτομία και ανεξαρτησία μπορεί να εξαντλήσει την υπομονή ή να οδηγήσει σε αδέσποτες σκέψεις.

Βλέποντας πώς βιώνετε μια αίσθηση αυταρχικής έλλειψης ελευθερίας, σαν να είστε κλειδωμένοι σε ένα κλουβί φτιαγμένο από κούραση και απάθεια, θα πρέπει να τείνετε να ξεσπάτε εδώ κι εκεί, να αναστατώνεστε λίγο και γενικά να βασίζεστε σε μια καταστροφική συμπεριφορά για να κάνετε τον εαυτό σας να νιώσει καλύτερα.
Εάν ανησυχείτε σχετικά με το ρομαντισμό σας, μπορείτε να παραμείνετε ήρεμοι όσο η φύση της σχέσης σας είναι αυτή μιας υγιούς κοινωνίας. Τουλάχιστον, υγιής από τη δική σας οπτική.
Εάν εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις και ενδιαφέροντα στο κρεβάτι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα τα πάτε μια χαρά.
Εάν συμβαίνει αυτό, τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο πιο πικάντικα από ό, τι θα περίμενε κανείς στο κρεβάτι, το οποίο θα απολαύσετε! Εάν ο σύντροφός σας είναι ο παραδοσιακός τύπος, μπορεί να είστε σε κάτι περισσότερο από μερικές διαφωνίες που θα μπορούσαν τελικά να οδηγήσουν σε εξαπάτηση ή χωρισμό.
Η κοινωνία τείνει να σας βλέπει ως τον περίεργο στην εξίσωση, απλώς και μόνο λόγω των ανορθόδοξων μεθόδων και συμπεριφοράς σας. Το μόνο πράγμα με το οποίο είστε δεσμευμένοι στη ζωή είναι η αίσθηση της ελευθερίας σας, δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεφύγετε από την επιθυμία σας για περιπέτεια και έκφραση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε μια μαινόμενη καταιγίδα αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας, προσπαθώντας συνεχώς να είστε πιο διαφορετικοί από το επόμενο άτομο στη σειρά. Ενώ η ελευθερία είναι ο απώτερος στόχος σας, θα μείνετε μάλλον μπερδεμένοι από μια άλλη επιθυμία και αυτή είναι η λαχτάρα για συντροφικότητα.
Σε αυτή τη νέα αναζήτηση, αν τυχόν ξεχάσετε την επιδίωξη της ελευθερίας, θα μείνετε εκτός χαρακτήρα και θα χάσετε το δρόμο σας, γεγονός που, με τη σειρά του, θα σας κάνει να φαίνεστε αμήχανοι και εκτός τόπου στις προσπάθειές σας να βρείτε έναν κατάλληλο σύντροφο, αναβάλλοντας μια ημερομηνία ή απλά αγνοώντας τους πιθανούς συνεργάτες σας λόγω ενός αισθήματος αβεβαιότητας, σαν κάτι να μην πάει καλά.
Στο δρόμο για να βρείτε το σωστό για εσάς, λόγω του αισθήματος της απόστασης και της αδιαφορίας για τα θέματα της αγάπης και του σεξ, θα πρέπει να βρείτε κάποιον που παρουσιάζει ένα επίπεδο διάνοιας που είναι πάνω από τον κανόνα.
Πρέπει να ταιριάζουν στο γούστο σας και να έχουν την ίδια όρεξη και εφευρετικότητα για σεξ με εσάς και η φύση τους πρέπει να είναι τόσο αγάπη για την ελευθερία όσο η δική σας, αν πρέπει να ταιριάζουν στο πρότυπο.
Εάν αισθάνεστε πάρα πολύ κάτω από τον καιρό, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση στους φίλους σας. Θα διαπιστώσετε ότι είναι συχνά αυτοί που βρίσκονται πιο κοντά σας που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας να ξεφύγετε από αυτή τη σύγχυση και την πλήξη. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε πάντα να συσκευάσετε τις βαλίτσες σας και να φύγετε σε ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι.
Εξάλλου, η περιπέτεια είναι ένα από τα καλέσματά σας και μπορεί να επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας και να σας βοηθήσει με περισσότερους από έναν τρόπους.
Μπορεί ακόμη και να βρείτε την αδελφή ψυχή σας σε αυτό το ταξίδι. Εάν πληρούν τα κριτήρια του να είναι περίεργοι και να καταλήξουν σε ώθηση της στιγμής τα πράγματα ακριβώς όπως εσείς. Αν και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι νέες σχέσεις, ανεξάρτητα από τη φύση τους, μπορεί να είναι βραχύβιες.
Κάτι με το οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί θα ήταν πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας. Λόγω της πλήξης σας και της επιθυμίας σας για ενθουσιασμό, μπορεί να βρεθείτε υπερβολικοί, ο μόνος που πρέπει να πληρώσει το τίμημα είναι το πορτοφόλι σας. Το μέλλον μπορεί να μην απολαμβάνετε αυτό που κάνετε το παρόν, τουλάχιστον οικονομικά μιλώντας.
Η συμπεριφορά σας πιθανότατα θα είναι ακανόνιστη στην καλύτερη περίπτωση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Για να βγείτε από την κατάστασή σας, πιθανότατα θα κάνετε ό, τι πιστεύετε ότι θα ταιριάζει στην επιθυμία ή την ανάγκη σας αυτή τη στιγμή.
Αυτό περιλαμβάνει το να ξοδεύετε χρήματα, να φλερτάρετε ή απλά να κάνετε ό, τι θέλετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ενόχληση των φίλων σας ακυρώνοντας σχέδια αυτή τη στιγμή απλώς και μόνο επειδή βρήκατε κάτι καλύτερο να κάνετε.
Αυτό μπορεί επίσης να επεκταθεί στην ερωτική σας ζωή καθώς και στη δουλειά σας, καλώντας «άρρωστος» την τελευταία στιγμή μόνο και μόνο επειδή αισθανθήκατε ότι θέλετε να κάνετε κάτι άλλο.
Ενώ άλλοι πρέπει να υποφέρουν από αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συμπεριφορά σας. Το να κάνετε τους ανθρώπους να ενοχλούνται ή να θυμώνουν μαζί σας θα φέρει επιχειρήματα και αρνητικότητα που μπορεί να βρείτε αναζωογονητικά και συναρπαστικά.
Θα μείνετε έκπληκτοι από άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι δραστηριότητες έκπληξη θα προσθέσουν μια διαφορετική γεύση στη συνήθη καθημερινή ρουτίνα και οι σχέσεις με άλλους μπορεί να φαίνονται πιο απρόβλεπτες από ό, τι αναμενόταν.
Οι απρόβλεπτες μηχανορραφίες σας μπορούν να αιφνιδιάσουν τους άλλους. Εάν ο στενός σας κύκλος απαιτεί υπερβολική προσοχή από εσάς, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε, αποσπώντας τον εαυτό σας από υπερβολική κοινωνική ασφυξία.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να απολαύσετε οτιδήποτε σας φέρει η ζωή, όσο βραχύβια και αν είναι αυτά τα πράγματα, είστε περισσότερο από έτοιμοι να απολαύσετε τη συγκίνηση κάτι νέου και απρόβλεπτου.

Η όψη επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από 19η έως την 25η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου