Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ανάδρομος Ουρανός 2023-2024


 
Ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο από τις 28 Αυγούστου 2023 έως τις 27 Ιανουαρίου 2024.

Ο Ουρανός εισέρχεται ανάδρομος στις 28 Αυγούστου 2023, ενώνοντας τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Έχοντας μια τόσο ισχυρή σύνθεση πλανητών σε ανάδρομη πορεία ταυτόχρονα, θα δημιουργήσει ένα φαινόμενο επιβράδυνσης, καθοδηγώντας μας να πάμε μέσα, να προβληματιστούμε και να βρούμε την ακινησία πριν προχωρήσουμε.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης, της έκπληξης και της αλλαγής. Όταν είναι ανάδρομη, τείνει να μας κάνει να αναλογιστούμε πώς έχουμε αλλάξει. Εάν η ζωή μας έχει γυρίσει ανάποδα ή έχουμε βιώσει έντονες αφυπνίσεις, ο ανάδρομος Ουρανός είναι μια εποχή που η σκόνη θα κατακαθίσει και θα μπορέσουμε να χωνέψουμε και να τυλίξουμε τα κεφάλια μας γύρω από όλα όσα έχουν συμβεί.
Ο ανάδρομος Ουρανός μπορεί επίσης να τονίσει τις περιοχές όπου αισθανόμαστε κολλημένοι και να φέρει την προσοχή μας σε συμπεριφορές και μοτίβα που μας εμποδίζουν να είμαστε ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός μας.
Ο συγκεκριμένος ανάδρομος Ουρανός, που συμβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, μας κάνει να κοιτάξουμε πίσω την περίοδο από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 18 Αυγούστου 2023. Από τότε, πώς έχει αλλάξει η ζωή σας; Από τότε, ποιες εκπλήξεις έχετε συναντήσει που έχουν αλλάξει τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας;
Ο ανάδρομος Ουρανός μας ενθαρρύνει να καλωσορίσουμε και να φέρουμε αποδοχή σε αυτές τις αλλαγές. Θέλει να ζήσουμε τη ζωή μας από αυτό το νέο πλεονεκτικό σημείο και να δημιουργήσουμε σταθερότητα γύρω από όλα όσα ήταν δύσκολα. Και, το πρώτο βήμα για τη δημιουργία αυτής της σταθερότητας είναι μέσω της αποδοχής.
Καθώς ο Ουρανός κινείται ανάδρομα, θα ξεκινήσει στις 23 μοίρες του Ταύρου και θα επιστρέψει στις 19 μοίρες του Ταύρου. Οι 23 μοίρες του Ταύρου συνδέονται με τη δύναμη, την εξουσία και την εντολή. Μας καλεί να πάρουμε πίσω τη δύναμή μας και να ανάψουμε τον πολεμιστή μέσα μας. Οι 19 μοίρες του Ταύρου συνδέονται με πνευματικές ανακαλύψεις.
Φαίνεται ότι αυτό το ταξίδι από τον πολεμιστή στην πνευματική ανακάλυψη μπορεί να είναι ο οδηγός μας για αυτό το ανάδρομο ταξίδι του Ουρανού. 

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο 2023-2024

Βρίσκοντας τον εσωτερικό μας πολεμιστή

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης και της αλλαγής. Όταν είναι ενεργό στο σύμπαν, μπορεί να φέρει ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα που ταρακουνούν και ταρακουνούν τον κόσμο μας. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της έκπληξης, οπότε ό, τι εκτυλίσσεται είναι πιθανό κάτι που δεν είδαμε να έρχεται.
Ο Ουρανός συνδέεται επίσης με την ελευθερία και κάνει πράγματα έξω από το κουτί, δίνοντάς του μια ριζοσπαστική και καινοτόμο ενέργεια. Μπορεί να είναι δύσκολο να μαντέψουμε τι πρόκειται να κάνει ο Ουρανός στη συνέχεια, και ως εκ τούτου, δύσκολο να προβλέψουμε ακριβώς πώς θα εκδηλωθεί η ενέργειά του στη ζωή μας.
Ο Ουρανός μας διδάσκει τη σημασία του να πηγαίνουμε με τη ροή. Μας υπενθυμίζει ότι πραγματικά δεν έχουμε τόσο πολύ έλεγχο όσο νομίζουμε. Μας υπενθυμίζει επίσης ότι η αλλαγή είναι ένα φυσικό και φυσιολογικό μέρος της ζωής. Όταν ρέουμε με τις αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να πλοηγηθούμε.
Όπως ο ποιητής Rumi εξέφρασε τόσο τέλεια - "Μην ανησυχείτε ότι η ζωή σας γυρίζει ανάποδα. Πώς ξέρεις ότι η πλευρά που έχεις συνηθίσει είναι καλύτερη από αυτή που έρχεται;»
Όταν αναγνωρίζουμε αυτή τη διδασκαλία του Ουρανού, τότε είναι που μπορούμε να διεκδικήσουμε τη δύναμή μας και να επιτρέψουμε στον εσωτερικό μας πολεμιστή να σηκωθεί.
Μπορεί να βιώσαμε ξαφνικές αλλαγές ή εκπλήξεις από τον Ιανουάριο, αλλά αυτό το ανάδρομο ταξίδι μας καλεί να αναλάβουμε τη διοίκηση. Να βγούμε μπροστά και να ανοίξουμε τον δρόμο με στρατιωτική ακρίβεια. Ίσως πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι, πιο ομιλητικοί και πιο σκληροί όταν πρόκειται για την υπεράσπιση της ευημερίας μας.
Ίσως έτσι ξεκινά η ανάδρομη ιστορία μας - με το κίνητρο να ανέβουμε στη δύναμή μας και να διεκδικήσουμε τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε.

Πνευματικές ανακαλύψεις

Μέχρι το τέλος του ανάδρομου ταξιδιού του Ουρανού στις 27 Ιανουαρίου 2024, είναι πιθανό να έχουμε βιώσει κάποιου είδους πνευματική ανακάλυψη. Αυτή η πνευματική ανακάλυψη είναι πιθανό να μας κάνει να νιώθουμε λίγο πιο δεκτικοί και λίγο πιο γαλήνιοι με οτιδήποτε έχει εκδηλωθεί στη ζωή μας.
Ως πλανήτης της αφύπνισης, ο Ουρανός συνδέεται επίσης με την Κουνταλίνη ή την ενέργεια της ζωτικής δύναμης. Μας βοηθά να αφυπνιστούμε σε υψηλότερες αλήθειες, στον ανώτερο σκοπό μας και στη σοφία που έχουμε μέσα μας.
Ίσως η πνευματική μας ανακάλυψη να μας επιτρέψει να δούμε μια υψηλότερη αλήθεια, να βιώσουμε έναν πιο αυθεντικό τρόπο ύπαρξης ή να ανοιχτούμε σε νέες ιδέες που είναι έξω από αυτό που κανονικά θα σκεφτόμασταν.
Όποιο και αν είναι το ταξίδι, όταν ο ανάδρομος Ουρανός φτάσει τελικά στο τέλος του, είναι πιθανό να αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι να εκφράσουμε τον αληθινό εαυτό μας και να ζήσουμε μια ζωή που αισθάνεται πιο αυθεντική.

Προτροπές Uranus Retrograde

Εδώ είναι μερικές προτροπές για να σας καθοδηγήσουν μέσα από τις ανάδρομες ενέργειες του Ουρανού. Μη διστάσετε να επιλέξετε ποιες προτροπές έχουν μεγαλύτερη απήχηση στην περίπτωσή σας,

  • Για τι δεν αισθάνεστε πλέον σίγουροι στη ζωή σας; Γράψτε την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Στο τέλος, σκεφτείτε ποιες σκέψεις και συναισθήματα έχουν προκύψει για εσάς.
  • Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε και να αποδεχτείτε τυχόν πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σας;
  • Πού μπορείτε να παραδοθείτε και να πάτε περισσότερο με τη ροή;
  • Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερη ελευθερία γύρω από την τρέχουσα κατάστασή σας;
  • Ποια είναι τα 3 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τον τρόπο που επιλέγετε να αντιλαμβάνεστε μια κατάσταση;
ΤΑΝΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου