Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Αγγίζοντας τη Συχνότητα Αφθονίας

 


Τίποτα σε αυτό το Σύμπαν δεν είναι στερεό ή ακίνητο. ΟΛΑ είναι δόνηση σε συνεχή κίνηση — συμπεριλαμβανομένου και εσάς. Όπως το φως δονείται με διαφορετικές ταχύτητες παράγοντας διαφορετικά χρώματα, η δική σας δόνηση αλλάζει συχνότητες. 

Από μέρα σε μέρα, ακόμη και από στιγμή σε στιγμή, η συχνότητά σας αλλάζει ανάλογα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα στα οποία εστιάζετε. Ο κόσμος δημιουργείται γύρω σας ως άμεση απόκριση στο δονητικό « σήμα» που εκπέμπετε. Εκδηλώνετε εμπειρίες που ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη συχνότητα που κρατάτε ενεργή στην ύπαρξή σας.
Όταν αξιοποιείτε τη Συχνότητα αφθονίας, οι πόροι ρέουν εύκολα και αβίαστα. Αυτό περιλαμβάνει χρήματα, αλλά τα χρήματα είναι μόνο ένα είδος αφθονίας. Μπορείς να είσαι πλούσιος στην αγάπη ή πλούσιος σε ταλέντο. Μπορείτε να έχετε πλεόνασμα υγείας και ζωτικότητας ή πλεόνασμα ταλαντούχων, έξυπνων, ικανών υπαλλήλων.
Η αφθονία είναι η συχνότητα του να έχεις μια αυτο-αναπλήρωση ή ατελείωτη παροχή κάποιου είδους ενέργειας. Είναι μια χρήσιμη συχνότητα για ευθυγράμμιση!

Λοιπόν, πώς εκμεταλλεύεστε αυτήν τη συχνότητα; Εδώ είναι οι 3 κορυφαίοι τρόποι:


1. Κρύσταλλοι

Οι κρύσταλλοι διατηρούν τόσο υψηλές συχνότητες δόνησης που απλώς και μόνο γύρω τους μπορεί να αυξήσει τη συχνότητά σας δραματικά. 
Όλες οι συχνότητες συμπαρασύρονται συνεχώς με τις συχνότητες των όντων και των αντικειμένων στα μαγνητικά τους πεδία. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε δύο όντα μέσα στο ίδιο πεδίο θα έρθουν να αντικατοπτρίζουν ή να ταιριάζουν το ένα με τη δόνηση του άλλου μετά από ένα χρονικό διάστημα.
Όποιο ον κρατά την πιο συνεκτική, ή μονοσήμαντη συχνότητα θα προσελκύει μαγνητικά τη δόνηση του άλλου στο εύρος του. Η πιο αδύναμη δόνηση θα μετατοπιστεί προς την αντίστοιχη της ισχυρότερης δόνησης. Εάν τα δύο όντα έχουν δονήσεις ίσης έντασης, θα ταιριάζουν μεταξύ τους σε μια μέση λύση.
Όλοι έχουμε βιώσει αυτό το φαινόμενο στην ανυψωτική δύναμη της φύσης. Τα δάση, τα φυτά και τα κινούμενα νερά έχουν τόσο θετική συχνότητα με εξαιρετικά στιβαρό τρόπο που μια απλή βόλτα στο δάσος, ακόμα και τη χειρότερη μέρα, μας κάνει να νιώθουμε δραματικά καλύτερα. Η συχνότητά μας συμπαρασύρεται με την ισχυρή συχνότητα της λεγεώνας των δέντρων, των νερών, των ορυκτών και των πλασμάτων γύρω μας, και το βιώνουμε συναισθηματικά ως ανακούφιση, ικανοποίηση, ευφορία, αγάπη και ειρήνη.
Μεταξύ όλων των φυσικών δομών στην πραγματικότητα, οι κρύσταλλοι έχουν τις πιο ισορροπημένες, συνεκτικές και σκόπιμες συχνότητες. Η δόνηση ενός κρυστάλλου είναι εξαιρετικά εστιασμένη και το έμφυτο ενεργειακό μοτίβο του είναι άφθαρτο. Όταν μοιράζεστε τον χώρο σας με ένα κρύσταλλο, θα συμπαρασύρετε πάντα προς την κατεύθυνση της ισχυρής, μονής συχνότητας του κρυστάλλου.
Είναι πολύ ωφέλιμο να περνάτε χρόνο κοντά σε κρυστάλλους και να τους παρασύρετε. Μπορείτε να τα φοράτε ως κόσμημα, να τα κρατάτε στο χώρο εργασίας σας, να τα τοποθετείτε κάτω από το μαξιλάρι σας το βράδυ ή να τα κρατάτε ενώ κάνετε διαλογισμό.
Υπάρχουν πολλοί τύποι κρυστάλλων, ο καθένας με τον δικό του «χαρακτήρα» ή θεραπευτικές ιδιότητες. Κάθε κρύσταλλος εστιάζεται με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Το ένα ακτινοβολεί στη συχνότητα της αγάπης ή της αποδοχής, ενώ το άλλο ακτινοβολεί στη συχνότητα της οργάνωσης ή της διαύγειας.
Οι κρύσταλλοι που βοηθούν ιδιαίτερα στην αύξηση της συχνότητας αφθονίας περιλαμβάνουν:

  • Κιτρίνη
  • Διαυγής Χαλαζίας
  • Πράσινη Αβεντουρίνη
  • Αμαζόνιος
  • Σιδηροπυρίτης
  • Κίτρινο Ζαφείρι
  • Αμέθυστος
 
2. Βεβαιώσεις
Οι λέξεις είναι ξόρκια. Οι λέξεις δημιουργούν κόσμους.
Μπορείτε να βιώσετε αμέσως τη δύναμη των λέξεων δίνοντας προσοχή στο πώς αισθάνεστε όταν μιλάτε. Πώς νιώθετε μετά από ώρες παραπόνων με τους συναδέλφους σας; Πώς νιώθετε αφού γράψετε μια λίστα με όλα όσα είστε ευγνώμονες;
Αν θέλετε να καταστρέψετε ολόκληρη τη μέρα σας, χρειάζεται μόνο να σηκωθείτε το πρωί και να μιλήσετε για δεκαπέντε λεπτά για οτιδήποτε είστε αγανακτισμένοι. Παρατηρήστε τι κάνει αυτό στη δόνηση σας. Παρατηρήστε τι κάνει στη διάθεσή σας. Παρατηρήστε ποια είναι τα κλιμακωτά αποτελέσματα στα γεγονότα της ημέρας.
Ένα πολύ καλύτερο πείραμα είναι να σηκωθείτε και να μιλήσετε δυνατά για δεκαπέντε λεπτά για οτιδήποτε θεωρείτε όμορφο, αγαπητό ή καλό. Δείτε τι κάνει αυτό στη δόνηση σας και προσέξτε τι κάνει στην ημέρα σας.
Οι λέξεις που επαναλαμβάνουμε με συνέπεια έχουν μεγεθυμένη δύναμη. Το Σύμπαν σας δίνει περισσότερα από ό,τι επιβεβαιώνετε, είτε σας αρέσει αυτό που λέτε είτε όχι. Σε απάντηση σε οποιαδήποτε επιβεβαίωση, το Σύμπαν λέει πάντα "Ναι!" Είτε μιλάτε για κάτι που σας αρέσει είτε για κάτι που δεν σας αρέσει, το ότι μιλάτε καθόλου για αυτό σημαίνει ότι ζητάτε περισσότερα από αυτά να έρθουν στη ζωή σας.
Πολλοί από εμάς μιλάμε σε αντιπαράθεση με τις επιθυμίες μας για αφθονία. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας επιβεβαιώνουμε πεποιθήσεις όπως:
«Είμαι τόσο σπασμένος»
«Δεν θα βρω ποτέ καλή δουλειά»
«Τα χρήματα βγαίνουν πιο γρήγορα από ότι μπαίνουν»
«Είναι δύσκολο για τους φτωχούς ανθρώπους να τα καταφέρουν στη ζωή. «Ο άντρας» δεν θέλει να κερδίσουμε».
«Η ζωή είναι τόσο δύσκολη»
«Δεν ξέρω κανέναν που να μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτό».
«Οι πλούσιοι δεν είναι ευτυχισμένοι»
«Είμαι πολύ νέος/ηλικιωμένος για να γίνω πλούσιος»
«Περισσότερα χρήματα, περισσότερα προβλήματα».
«Δεν μπορώ να χρεώσω τόσα πολλά για την επιχείρηση/τις υπηρεσίες μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσει ο κόσμος».
Σε αυτόν τον κόσμο, παίρνεις αυτό που περιμένεις. Βρίσκεις αυτό που ψάχνεις. Αν περιμένεις να αποτύχεις, η αποτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα. Αν ψάχνετε για θετικές ιδιότητες, ευκαιρίες, επιτυχία και πλούτο, τότε σαν μαγνήτης, ΘΑ σας βρουν.
Για αυτόν τον λόγο, το να αφιερώνετε χρόνο κάθε πρωί σε μια πρακτική επιβεβαίωσης είναι εξαιρετικά ωφέλιμο στην εκδήλωση. Οι επιβεβαιώσεις βοηθούν να αναδιαρθρώσετε τις θεμελιώδεις υποθέσεις σας για τη ζωή και τις βαθύτερες πεποιθήσεις σας για τον εαυτό σας. και οι επιβεβαιώσεις σας βοηθούν να αλλάξετε τις προσδοκίες σας.
Οι επιβεβαιώσεις λειτουργούν μόνο όταν τις πιστεύεις αληθινά . Η δόνηση σας δεν λέει ψέματα. Εάν αμφιβάλλετε για αυτό που λέτε, το Σύμπαν θα ανταποκριθεί στη δόνηση της αμφιβολίας σας και όχι στα λόγια σας.
Επομένως, καθώς εργάζεστε με μια επιβεβαίωση όπως «Είμαι τόσο πλούσιος», αναρωτηθείτε: πώς ισχύει αυτή η δήλωση ΗΔΗ στη ζωή μου — έστω και με τον παραμικρό τρόπο;
Για παράδειγμα, θυμηθείτε μια στιγμή που προσέλκυσατε αβίαστα και εύκολα χρήματα — ακόμα κι αν ήταν έκπτωση φόρου ή βρήκατε έναν λογαριασμό 20 ευρώ στο δρόμο. Οι ιδιαιτερότητες της μνήμης δεν είναι σημαντικές. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα ήταν ή πώς ήρθαν. Ο σχετικός παράγοντας είναι η ενέργεια που ενσωματώσατε όταν προσελκύετε ακόμη και αυτό το μικρό χρηματικό ποσό στην πραγματικότητά σας. Πότε ήρθαν τα χρήματα χαρμόσυνα, εύκολα ή χωρίς να τα ψάξουμε;
Προσπαθήστε να κρατήσετε την ενέργεια του πώς ένιωσε εκείνη τη στιγμή όταν λέτε αυτήν την επιβεβαίωση. Αν συνέβη μια φορά, δεν μπορεί να ξανασυμβεί;
Εάν δυσκολεύεστε να πιστέψετε τις επιβεβαιώσεις σας, τότε βρείτε μια σκέψη που να είναι πιο κοντά σε αυτήν την πεποίθηση υψηλότερης συχνότητας από ό,τι στο σημείο που βρίσκεστε τώρα. Ίσως να μην μπορείτε αμέσως να πιστέψετε: «Είμαι εκατομμυριούχος!» Αλλά μπορείτε να αναζητήσετε μια σκέψη που σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα για τις τρέχουσες οικονομικές σας προοπτικές. Εφόσον η επιβεβαίωση είναι υψηλότερη από αυτήν που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, τότε ανεβάζετε τη συχνότητά σας.
Ακολουθούν μερικές επιβεβαιώσεις με τις οποίες θα μπορούσατε να ξεκινήσετε:
  • Έχω κάποια χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό και είναι καλύτερα από κανένα.
  • Έχω δουλειά και αυτό κάνει κάποια πράγματα πολύ πιο εύκολα.
  • Είμαι ευγνώμων για το αυτοκίνητό μου που με πηγαίνει από το Α στο Β.
  • Μου αρέσει που έχω αρκετά χρήματα για να πληρώσω τους λογαριασμούς.
  • Αν ήθελα πραγματικά, θα μπορούσα να μάθω πώς να είμαι λίγο πιο επινοητικός με τα χρήματά μου, κάτι που θα μου επέτρεπε να εξοικονομώ κάτι κάθε μήνα για κάτι άλλο που θέλω.
  • Κάθε φορά που εμφανίζεται μια αρνητική σκέψη γύρω από τα χρήματα Αποσύρετε την προσοχή σας από αυτό. Εστιάστε αντ' αυτού σε μία από τις παραπάνω θετικές επιβεβαιώσεις. Ηρεμήστε τον εαυτό σας σε μια καλύτερη θέση όσον αφορά την οικονομική σας ευημερία και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να τραβηχτεί πίσω σε ανησυχία ή αμφιβολία.

3. Ευγνωμοσύνη
Όταν εξασκείτε την ευγνωμοσύνη για όλη την αφθονία που υπάρχει ήδη στη ζωή σας, αυξάνετε αμέσως τη συχνότητα δόνησης σας.
Τι αφθονία έχετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας;
Άνοιξε τη βρύση σου. Βλέπετε απεριόριστα, ποτέ ρέοντα νερά να πλημμυρίζουν;
Μπορείτε να περπατήσετε έξω και να ζήσετε απεριόριστη και άφθονη ηλιοφάνεια και οξυγόνο;
Λαμβάνετε άφθονη και άνευ όρων αγάπη από ένα μέλος της οικογένειας, φίλο ή σύντροφο;
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά έξω από το παράθυρό σας μια καθαρή νύχτα και να δείτε έναν απεριόριστο αριθμό αστεριών;
Ακόμα κι αν δεν έχετε ούτε μια δεκάρα στο όνομά σας, είστε ήδη περιτριγυρισμένοι από τόση αφθονία.
Εκτιμώντας την αφθονία που έχετε ήδη εισάγει την ενέργεια της αφθονίας σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών σας, γιατί παίρνουμε περισσότερα από αυτά στα οποία εστιάζουμε.
Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα για να γράψετε μια λίστα με πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες και παρακολουθήστε πώς το Σύμπαν σας δίνει περισσότερα πράγματα για τα οποία πρέπει να είστε ευγνώμονες.

Μαίρη Γουέστ
https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου