Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Άρης στο Ζυγό 27/08 - 12/10

 Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας για άλλη μια φορά δύσκολη τη ζωή των Παρορμητικών Ζωδίων. Η  παραμονή του στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27/08 έως και τις 12/10 δημιουργεί μέγιστη αναστάτωση στον βαλλόμενο εδώ και πολλά χρόνια Παρορμητικό Σταυρό.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ζώδια και ωροσκόποι, καλούνται γι άλλη μια φορά να υπερβούν αντιξοότητες και απροειδοποίητα γεγονότα.
Ο Άρης λειτουργεί ως " σπίρτο " στην εκκίνηση καταστάσεων που θα πάρουν μία μορφή ανάλογα το ζώδιο και το ωροσκόπο.
Σε ένα ζώδιο καθαρά του γάμου και των σχέσεων όπως είναι ο Ζυγός, ο Άρης ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη είτε με την μορφή έντασης, είτε ερωτικής διάθεσης.
Εδώ δεν λειτουργεί η ισορροπία και η αρμονία, καθώς ο πύρινος και παρορμητικός Άρης επιζητά την αναταραχή και την δυναμική πορεία.
Όσοι είναι σε ερωτική ζωή χωρίς εντάσεις θα έχουν αυξημένο τον ερωτισμό ή δε άλλοι οι συγκρούσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους θα είναι έντονη.
Προσοχή χρειάζεται και σε όσους έχουν δημιουργήσει παράλληλη σχέση εντός γάμου, καθότι ο Άρης δεν επηρεάζεται από παράγοντες τάξης, αλλά θέλει την αταξία, που συνήθως έχει και απρόοπτα.

Επειδή για τα παρορμητικά Ζώδια του τρίτου δεκαημέρου ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με Πλούτωνα R στις 09/10 τα πράγματα περιπλέκονται σε σοβαρό επίπεδο.
Απεναντίας λειτουργεί θετικά για τους Κριούς / Διδύμους / Λέοντες / Ζυγούς / Τοξότες / Υδροχόους και όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκκόπο εκεί.
Τέλος πρέπει να δούμε και την θετική πλευρά της διέλευσης που βοηθά σε μεγέθυνση της ζωής, νέα ξεκινήματα, νέες ευκαιρίες, αυξημένη ερωτική διάθεση και τάση για ερωτικό παιχνίδι. 


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου