Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός 16/08


Από τις 13 έως 18 Αυγούστου ο Ήλιος από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Δυσμενής όψη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από τη 20η έως τη 25η μοίρα.

 Η όψη αυτή φέρνει αναπάντεχα γεγονότα που μας αναστατώνουν και μας αλλάζουν την καθημερινότητα, ενώ μας κάνουν πιο νευρικούς και να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε αφού πολλές φορές βγαίνουμε εκτός εαυτού. Συναντάμε απροσδόκητα πρόσωπα, ανοιγόμαστε σε καινούργιες καταστάσεις που σχετίζονται με οικονομικά κυρίως αλλά και επαγγελματικά, ενώ δεν βοηθά τις γυναίκες στη σταθεροποίηση των σχέσεων.
Η κατεύθυνση της ανεξαρτησίας πολλές φορές είναι παράλογη, μια που δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες που επιβάλλει το κοινωνικό status.
Υπάρχει μία σύγκρουση μεταξύ εξουσιών, ποιος θα διεκδικήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Ο Λέων ζώδιο υπερήφανο θα βιώσει μία ψυχρότητα και μία απομάκρυνση με τον Ουρανό, ο οποίος τον κάνει υπερβολικά κυκλοθυμικό να μην μπορεί να κανονίσει τα θέλω του.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου