Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Ζώδια που πρέπει να σταματήσετε να βγαίνετε

 


Εάν είχατε πολλούς χωρισμούς και είστε έτοιμοι να βγείτε ξανά ραντεβού, ίσως θελήσετε να είστε προσεκτικοί με ποιον βγαίνετε και να δημιουργήσετε μια σχέση στο μέλλον με αστρολογική έννοια. Παρόλο που το ζώδιο του ήλιου σας κάνει μόνο ένα κλάσμα του ποιοι είστε, καθώς έχετε το φεγγάρι και το ανατέλλον ζώδιο που θα επηρεάσει το ωροσκόπιο σας, θα θέλετε να μάθετε ποιος είναι συμβατός μαζί σας και ποιος όχι.

Ακόμα κι αν το ηλιακό ζώδιο ενός πιθανού συντρόφου μπορεί να είναι συμβατό με το δικό σας, μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο του που μπορεί να μην είναι. Και πώς θα γνωρίζατε το διάγραμμά τους; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίζετε την ημερομηνία γέννησής τους και μπορείτε να δείτε αν έχουν ένα stellium σε ένα ασυμβίβαστο ζώδιο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο γνωρίζετε αμέσως εάν ένας πιθανός συνεργάτης είναι συμβατός ή όχι. Λοιπόν, ας το μάθουμε περαιτέρω.

Κριός – Ο Αιγόκερως δεν είναι συμβατός
Εάν είστε Αιγόκερως μπορεί να διαπιστώσετε ότι το ένα ζώδιο με το οποίο θα συγκρουστείτε περισσότερο είναι ο Αιγόκερως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Ακόμη και ζώδια όπως ο Ταύρος, ο Καρκίνος, η Παρθένος και ο Σκορπιός που είναι επίσης ασυμβίβαστα δεν είναι τόσο ασυμβίβαστα όσο ο Αιγόκερως. Όταν είσαι Κριός, θέλεις να σπάσεις τους κανόνες και όσοι έχουν πολλή ενέργεια Αιγόκερω μέσα τους θέλουν να φτιάξουν τους κανόνες.
Είστε επίσης ο αυθόρμητος και οι Αιγόκεροι είναι ο τύπος που πρέπει να σχεδιάσει. Αλλά, φυσικά, αυτό θα ενοχλήσει και τους δυο σας. Επομένως, αν τυχαίνει να θέλετε να βγείτε ραντεβού με έναν Αιγόκερω, θα πρέπει να τα έχετε όλα αυτά κατά νου.


Ταύρος - Σκεφτείτε δύο φορές πριν βγείτε με έναν Υδροχόο
Ταύρε χρειάζεσαι την άνεσή σου, τις πολυτέλειές σου και χρειάζεσαι τη ρουτίνα σου. Ξέρετε ότι δεν είστε συμβατοί με τον Κριό, τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Τοξότη. Ωστόσο, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο με το οποίο είστε λιγότερο συμβατοί, γι 'αυτό θα θελήσετε να αποφύγετε να μπείτε σε σχέση με έναν.
Πρώτον, σας αρέσει να ακολουθείτε τους κανόνες, και ο Υδροχόος όχι, καθώς βαδίζουν προς τον ντράμερ τους. Δεύτερον, θέλετε ζεστασιά στις σχέσεις σας, καθώς οι Υδροχόοι φαίνονται πάντα απόμακροι. Τέλος, αγαπάτε επίσης την πολυτέλεια, και ο Υδροχόος δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο, καθώς θα ήθελε να πάει σε ένα απλό και φθηνό εστιατόριο. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που θα σας ευχαριστούσε.


Δίδυμοι – Ο Σκορπιός δεν είναι αυτός για εσάς
Δίδυμοι, φλερτάρετε και παλεύετε με τη δέσμευση, εκτός αν είστε πραγματικά ερωτευμένοι με κάποιον. Ωστόσο, εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε το δικό σας πράγμα, καθώς μπορεί να θέλετε να βγείτε μόνοι σας στην πόλη. Γνωρίζετε ότι δεν είστε συμβατοί με τον Καρκίνο, την Παρθένο και τους Ιχθείς, αλλά είστε οι λιγότερο συμβατοί με τον Σκορπιό.
Εσείς και ο Σκορπιός μπορεί να νομίζετε ότι έλκεστε ο ένας από τον άλλον αρχικά. Ωστόσο, μόλις μπείτε σε μια σχέση, δεν θα είστε αξιόπιστοι απέναντί τους, ακόμα κι αν ό, τι κάνετε στο χρόνο σας είναι αθώο. Έχετε επίσης την τάση να διαρρέετε πληροφορίες που πρέπει να διατηρούνται εμπιστευτικές επειδή ξεχνάτε τον εαυτό σας και είστε φλύαροι από τη φύση σας. Αυτό θα κάνει επίσης τον Σκορπιό να μην σας εμπιστεύεται. Θα είστε αυτός που θα εισβάλει στην ιδιωτική τους ζωή και δεν θα σας αρέσει το πώς δεν σας ανοίγονται. Επομένως, αυτή η σχέση δεν θα λειτουργήσει.


Καρκίνος – Ο Τοξότης είναι κακός αγώνας
Ο Καρκίνος μπορεί να μην είναι απαραίτητα τόσο συμβατός με τον Κριό, τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Υδροχόο, αλλά αυτός με τον οποίο είστε λιγότερο συμβατοί είναι ο Τοξότης. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ταιριάζετε τρομερά με τον Τοξότη και ξεπερνά το να είστε σπίτι και ο Τοξότης να θέλει πάντα να ταξιδεύει.
Αγαπάτε τη ζώνη άνεσής σας και ο Τοξότης θέλει να είναι περιπετειώδης, κάτι που θα σας κάνει να συγκρουστείτε επίσης. Το άλλο πράγμα είναι ότι αισθάνεστε τα πράγματα τόσο βαθιά και παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά, αλλά ο Τοξότης απολαμβάνει να αστειεύεται. Επιπλέον, ο Τοξότης δεν είναι ο τύπος που ενδίδει στα συναισθήματά του.


Λέων – Οι Ιχθείς δεν ταιριάζουν
Λέοντα είσαι αυτός που αγαπά να έχει τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει να εκφράζει την ατομικότητά σου. Πρέπει επίσης να είστε με κάποιον που θα σας προκαλέσει με τρόπους που σας αρέσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ταύρος, ο Καρκίνος, η Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως δεν είναι τα ταίρια σας. Ωστόσο, ο λιγότερο συμβατός αγώνας είναι οι Ιχθείς.
Αρχικά, αν συναντήσετε έναν Ιχθύ, μπορεί να σας αρέσει που σας ενοχλεί και σας φέρνει στο προσκήνιο. Έτσι, μπορεί να νομίζετε στην αρχή ότι αυτό είναι ένα ταίριασμα που έγινε στον ουρανό είδος σύνδεσης. Ωστόσο, μόλις γνωρίσετε ο ένας τον άλλον, οι Ιχθείς δεν θα είναι σε θέση να διαχειριστούν την τόλμη σας και δεν μπορείτε να χειριστείτε την κυκλοθυμία τους και χρειάζεστε κάποιον που θα σας κρατήσει αισιόδοξους. Αλλά δυστυχώς, οι Ιχθείς δεν θα είναι σε θέση να το κάνουν αυτό, καθώς τα συναισθήματά τους μπορεί να είναι πάρα πολλά για να διαχειριστούν.


Παρθένος - Μην βγαίνετε ραντεβού με έναν Ζυγό
Παρθένος είσαι αυτός που είναι πολύ επιλεκτικός με ποιον θέλεις να βγεις ραντεβού, καθώς είσαι υπερβολικά αναλυτικός, καθώς χρειάζεσαι κάποιον να είναι προσγειωμένος, πρακτικός και αναλυτικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κριός, οι Δίδυμοι, ο Λέων, ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι ακατάλληλοι αγώνες. Ωστόσο, ο Ζυγός είναι το χειρότερο δυνατό ταίρι για εσάς.
Αρχικά, όταν συναντάτε έναν Ζυγό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ανάγκη του να είναι καθαρός είναι εντυπωσιακή. Ωστόσο, καθώς τα γνωρίζετε, θα βαρεθείτε με την αναποφασιστικότητα και την έλλειψη σαφήνειας τους. Δεν θα μπορείτε να λάβετε μια ευθεία απάντηση από αυτούς, κάτι που θα σας απογοητεύσει. Επίσης, δεν θέλουν να μιλήσουν για πράγματα που τους κάνουν να αισθάνονται άβολα και όταν πρέπει να κατακερματίσετε τα πράγματα, θέλετε να το κάνετε αμέσως. Δεν θα φτάσετε πουθενά με έναν Ζυγό.


Ζυγός: Ξέρεις να μην βγαίνεις ραντεβού με έναν Παρθένο
Ζυγέ είσαι αυτός που αγαπά την ομορφιά και απαιτεί ισορροπία. Επίσης, δεν είστε αυτός που θα δεχτεί γρήγορα τις συγκρούσεις, οπότε θέλετε να είστε με το σωστό άτομο που θα σας ενθαρρύνει να επικοινωνείτε καλύτερα, αλλά δεν θα είναι δύσκολο για εσάς όταν αγωνίζεστε. Δεν είστε συμβατοί με τον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και τους Ιχθείς. Ωστόσο, είστε οι λιγότερο συμβατοί με την Παρθένο.
Αρχικά, μπορεί να σας ελκύει η Παρθένος επειδή του αρέσουν τα καθαρά και πιο ευαίσθητα πράγματα της ζωής. Ωστόσο, είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να σας κατηγορούν επειδή δεν βλέπετε τον κόσμο όπως βλέπουν και θα διαπιστώσετε ότι είναι έντονα επικριτικοί απέναντί σας. Δεν μπορείτε να είστε με έναν σύντροφο που θα νιώσετε ότι θα σας κρίνει όλη την ώρα.


Σκορπιός – Μην βγαίνεις ραντεβού με έναν Δίδυμο
Σκορπιός είστε μυστηριώδεις και θέλετε επίσης να είστε αυτός που θα θέλει να δεσμευτεί στον τέλειο σύντροφό σας. Ο ιδανικός σύντροφός σας θα είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, θα σέβεται την ανάγκη σας για ιδιωτικότητα και δεν θα συνεχίσει να σας λέει να μοιράζεστε τις πληροφορίες που δεν θέλετε να μοιραστείτε. Ο ιδανικός σύντροφός σας δεν θα είναι ο Κριός, ο Λέων, ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος, αλλά αυτός που πρέπει να αποφύγετε είναι οι Δίδυμοι.
Μπορεί αρχικά να εντυπωσιαστείτε με τον τρόπο που μιλούν οι Δίδυμοι, καθώς είναι αυτοί που τους αρέσει η πνευματική διέγερση και το θέλετε. Ωστόσο, θα είναι το αντίθετο από αυτό που θέλετε. Πρώτον, το απρόβλεπτο τους θα σας κάνει να μην τους εμπιστεύεστε και θα διακόψουν τον ιδιωτικό σας χρόνο και θα σας κάνουν πάρα πολλές ερωτήσεις που δεν θέλετε να απαντήσετε. Επίσης, δεν είναι αυτοί που θέλουν να αναλάβουν δεσμεύσεις τόσο εύκολα!


Τοξότης - Ο καρκίνος δεν είναι αυτός για εσάς
Τοξότη, πρέπει να είσαι με κάποιον που θα διασκεδάσει πηγαίνοντας σε περιπέτειες και κάποιον αισιόδοξο όπως είσαι. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε συμβατοί με τον Ταύρο, την Παρθένο, τον Σκορπιό, τον Αιγόκερω και τους Ιχθείς. Ωστόσο, αυτός με τον οποίο είστε λιγότερο συμβατοί είναι ο Καρκίνος. Στην αρχή, μπορεί να φαίνονται σαν ένα ταίρι επειδή εκτιμούν διαφορετικούς πολιτισμούς όπως εσείς. Αλλά θα θέλετε να τους κρατήσετε μόνο ως φίλους για να μιλήσετε πότε-πότε.
Διαφορετικά, ενώ θα θέλετε να είστε μόνοι και να κάνετε κάποια ταξίδια, θα θέλουν να προσκολληθούν σε εσάς και να σας κρατήσουν σπίτι. Αυτός ο τύπος σχέσης θα σημάνει δυσαρέσκεια! 


Αιγόκερως – Ο Κριός δεν είναι το ταίρι
Αιγόκερε, παίρνεις στα σοβαρά τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου και είσαι επίσης ο εξελιγμένος στο ζωδιακό κύκλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Δίδυμοι, ο Λέων, ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος δεν είναι οι ιδανικοί αγώνες για εσάς. Ωστόσο, το χειρότερο ταίρι για εσάς είναι ο Κριός. Αρχικά, μπορεί να σας αρέσει πόσο φιλόδοξος είναι ο Κριός επειδή είναι παθιασμένος και ξέρει τι θέλει.
Ωστόσο, βλέποντας ότι είναι «πονεμένοι χαμένοι» και νομίζουν ότι δικαιούνται αυτό που παίρνουν θα σας απενεργοποιήσει. Ξέρεις ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά σε αυτό που θέλεις και χρειάζεται χρόνος. Παρόλο που οι Κριοί μπορεί να είναι φιλόδοξοι, δεν είναι υπομονετικοί και όταν θέλουν κάτι, το θέλουν τώρα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν θα έχετε καθόλου υπομονή.


Υδροχόος – Μείνετε μακριά από τον Ταύρο
Υδροχόε, είσαι ανθρωπιστής και χρειάζεσαι επίσης την ελευθερία σου. Ωστόσο, είστε αυτός που δεν θέλει να ζει σύμφωνα με τους κανόνες και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι κάποιος να σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν συμμορφώνεστε, είστε ελαττωματικοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Καρκίνος, η Παρθένος, ο Αιγόκερως και οι Ιχθείς δεν είναι ιδανικοί συνδυασμοί για εσάς. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι αυτός που είναι ο λιγότερο συμβατός μαζί σας.
Μπορεί να σας αρέσουν οι ρομαντικοί τρόποι τους αρχικά, αλλά δεν θα θέλετε να έχετε καμία σχέση με την προσκόλλησή τους, αφού χρειάζεστε την ελευθερία σας. Επίσης, δεν καταλαβαίνετε τα ακριβά γούστα τους και επίσης δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς ο Ταύρος αισθάνεται άνετα να ζει σύμφωνα με τους κανόνες. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εσάς.


Ιχθείς – Ο Λέων δεν είναι αυτός
Ιχθύες είστε ο ρομαντικός, ονειροπόλος και ευαίσθητος και θα μπορούσατε να είστε αυτός που μπορεί να πιστεύει ότι είναι συμβατός με οποιονδήποτε. Ωστόσο, ο Υδροχόος, ο Κριός, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Τοξότης δεν είναι ιδανικοί συνδυασμοί για εσάς. Το χειρότερο για εσάς, ωστόσο, είναι ο Λέων. Μπορείτε να θαυμάσετε την αγάπη τους για τις τέχνες και τους ρομαντικούς τρόπους τους στην αρχή. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, θα δείτε ότι ο Λέων δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να σας αποστραγγίσει.
Πρέπει να έχετε έναν σύντροφο που θα μοιραστεί την ευάλωτη πλευρά του και ο Λέων είναι πολύ περήφανος για να το κάνει αυτό. Αυτό θα σας τρελάνει. Η ανάγκη τους για συνεχή προσοχή θα σας εξαντλήσει επίσης. Αυτή η σχέση δεν θα λειτουργήσει!
Τι γίνεται όμως αν είστε Ιχθύς και ο έρωτας της ζωής σας που είχατε για πάνω από μια δεκαετία είναι Λέων; Εάν μπορεί να είσαι Κριός αλλά ο αγαπημένος σου με τον οποίο είσαι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια είναι Αιγόκερως;

Το ζώδιο του ήλιου αποτελεί μόνο ένα κλάσμα του ποιοι είστε.
Έτσι, ο λόγος που είστε συμβατοί παρά το γεγονός αυτό είναι επειδή έχετε άλλους παράγοντες στα γραφήματά σας που σας κάνουν υπολογίσιμους αγώνες. Εάν συναντήσετε κάποιον που έχει ένα εξαιρετικά ασυμβίβαστο ηλιακό ζώδιο, μην τρέξετε ακόμα. Αντ 'αυτού, μάθετε τα γενέθλιά τους και ελέγξτε την Αστρολογία. Μπορεί να είναι πιο συμβατά από ό, τι νομίζετε!

Μίριαμ Ρέιτσελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου