Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη Rx 13/08

 


Οι ιδιότητες του πλανήτη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται με το εγώ αυτών των ανθρώπων, έτσι ώστε να προβάλλουν δυναμικά τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης. Οι κοινωνικές σχέσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για όσους έχουν τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη. Είναι γενικά γοητευτικοί άνθρωποι που έχουν έναν εύκολο τρόπο. Είναι γενικά πολύ σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους να είναι προσωπικά δημοφιλείς, να συναντώνται με ευχάριστο τρόπο και να είναι αρεστοί και εκτιμημένοι. Μερικές φορές, η ματαιοδοξία είναι μέρος του πακέτου.

Η Αφροδίτη είναι ένας ειρηνικός πλανήτης που αγαπά την αρμονία και όσοι έχουν τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη κάνουν ό, τι μπορούν για να αναζητήσουν ειρήνη και αρμονία. Αν θέλετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά, καλέστε έναν Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη για να αποκαταστήσετε την ισορροπία. Είναι διπλωματικοί και πραγματικοί εμπειρογνώμονες στην εξομάλυνση (και μερικές φορές στη συγκάλυψη) προβλημάτων. Είναι ανοιχτοί με τους άλλους, ανεκτικοί και αποδεκτοί.
Όταν εκφράζονται αρνητικά, μπορεί να είναι επιφανειακά και διπρόσωπα και μπορεί να είναι πολύ δεμένα με την εμφάνιση – τη δική τους και μερικές φορές των άλλων. Μπορεί να είναι πολύ ευχάριστοι, πολύ ευχάριστοι (εις βάρος της ειλικρίνειας) και εντελώς τεμπέληδες κατά καιρούς. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα λεπτό μάτι για το στυλ και απολαμβάνουν ευχάριστο περιβάλλον. Γενικά ντύνονται καλά και απολαμβάνουν μια ορισμένη πολυτέλεια.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ευγενικοί. Είναι ρομαντικοί και μερικές φορές ρομαντικά παρορμητικοί. Τείνουν να βασίζονται στη δύναμη της έλξης για να φέρουν τους ανθρώπους σε αυτούς, αντί να επιδιώκουν επιθετικά ερωτικά ενδιαφέροντα. Υπάρχει κάποια ματαιοδοξία εδώ: προσελκύονται περισσότερο από ανθρώπους που εκφράζουν ενδιαφέρον γι 'αυτούς ή που ανταποκρίνονται καλά στις γοητείες τους!
Αυτοί δεν είναι οι τύποι των ανθρώπων που καταδιώκουν ανοιχτά ανθρώπους που φαίνεται να είναι αδιάφοροι γι 'αυτούς - κάτι που οι άνθρωποι Ήλιου-Άρη μπορεί να κάνουν. Δεν είναι ανταγωνιστικοί άνθρωποι με την επιθετική έννοια της λέξης και δεν είναι άνθρωποι που αγαπούν ένα καλό κυνηγητό. Αντ 'αυτού, δουλεύουν τις γοητείες τους και προσελκύουν τους ανθρώπους σε αυτούς. Θυμηθείτε ότι η ικανότητά τους να προσελκύουν άλλους (Αφροδίτη) είναι πολύ συνδεδεμένη με το εγώ τους (Ήλιος).
Επειδή η Αφροδίτη κυβερνά όλα τα θηλυκά πράγματα, και τα δύο φύλα με αυτή την όψη τείνουν να είναι αρκετά ελκυστικά. Οι γυναίκες γενικά βρίσκουν τους άνδρες με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη πολύ ευχάριστους και γοητευτικούς. Αισθάνονται την αξία που δίνουν αυτοί οι άνδρες στο θηλυκό. Οι γυναίκες με αυτή την τοποθέτηση διαθέτουν μια αδιαμφισβήτητη και ισχυρή θηλυκότητα.

Η όψη επηρεάζει από την 17η έως την 22η μοίρα των ζωδίων - ωροσκόπων της Φωτιάς και του Αέρα, ενώ είναι δυσμενείς για τους Ταύρους - Σκορπιούς.

Η ίδια σύνοδος είχε γίνει ξανά στις 15/08/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου