Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Νέα Σελήνη Αυγούστου 16/08

 


Η νέα σελήνη στο Λέοντα στις 16 Αυγούστου 2023 γίνεται  στην 23* 17 μοίρα.

Το βασικό της στοιχείο είναι ότι συνδέεται με τον Άρη και με τον Ουρανό, οπότε δείχνει ένα σημείο που περνάμε από διάφορες κρίσεις και προσπαθούμε βέβαια να τις ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Οι κύριες όψεις της είναι:

Το τετράγωνο Νέας Σελήνης με Ουρανό δημιουργεί πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα. Μπορεί να δημιουργήσει ένταση, μία προσπάθεια στο να προσπαθήσει κάποιος να εκφραστεί παράλογα. Αλλά αυτό μπορεί να μας κάνει επαναστατικούς και να μας οδηγήσει σε δρόμους διαφυγής, σε διαφωνίες, συγκρούσεις, ξαφνικές αλλαγές.
Θα έρθουν στο προσκήνιο πληγές, οι οποίες θα δημιουργήσουν κρίση και θα μας βρει όλο αυτό το διάστημα αγχωμένους. Δεν πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε σοβαρά τις αλλαγές, να έχουμε μία ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις καινούργιες συνθήκες και με ανοιχτό μυαλό όσο αφορά τα προβλήματα και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητα.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό δίνει το κίνητρο του ενθουσιασμού, την ευκαιρία και την ευελιξία, να προσαρμοστούμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Μας επηρεάζει θετικά, μας επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές, να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις, να τις μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε πράξη.
Η αυξημένη αυτοπεποίθηση μας επιτρέπει, να απελευθερωθούμε από την προηγούμενη όψη, να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς και να βιώσουμε νέες δραστηριότητες μέσα από την επίτευξη μιας καλύτερης ζωής και ποιο φιλόδοξων στόχων.




Η Νέα σελήνη επηρεάζει τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού και όσων έχουν πλανήτες από την 20η έως την 25η καθώς επίσης και ωροσκόπο - μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου