Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ήλιος τρίγωνο Κρόνος R 12/10


 Από τις 9 έως 14 Οκτωβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, μία ευνοϊκή όψη για τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους αλλά και για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 15η έως την 20η μοίρα.

Η όψη αυτή δείχνει την υλοποίηση κάποιων σχεδίων που έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αυτό μας το λέει ο Κρόνος ο οποίος είναι ανάδρομος. Αλλά όλα αυτά πρέπει να έχουν μία σωστή πορεία για να πετύχουν και μία συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων.
Βοηθά πάρα πολύ σε ζητήματα επαγγελματικά, ζητήματα σχέσεων, στο να καταφέρει κάποιος να κάνει πράγματα, να διεκδικήσει περισσότερα, να εργαστεί με μεγαλύτερο θάρρος και αυτοπεποίθηση για να πετύχει αυτά που θεωρεί απαραίτητα για τη ζωή του.
Σημαντικά πρόσωπα κυρίως ανδρικά θα έρθουν στη ζωή σας, τα οποία θα σας δώσουν αρκετές βοήθειες ή μπορεί να δημιουργήσετε μία σχέση η οποία βέβαια δεν θα είναι σχέση χωρίς δομή και ολίγον στον αέρα, αλλά πρέπει να έχει σιγουριά, σωστούς ανθρώπους και σωστές κατευθύνσεις.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ 
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου