Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη 23/10


Από τις 14 έως 23 ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού μια πάρα πολύ ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Κριού, των Διδύμων, του Λέοντα, του Ζυγού, του Τοξότη και του Υδροχόου που έχουν γεννηθεί τον τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 20η έως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Ήλιος εκφράζει το πως δείχνουμε την ταυτότητά μας, τη δημιουργικότητά μας και βέβαια με την Αφροδίτη καταλαβαίνουμε ότι αυτό βγαίνει πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις, σε ζητήματα αγάπης και σε ζητήματα εσόδων.
Αυτό το χρονικό διάστημα είναι προφανές ότι θα φέρει μεγάλη επιτυχία όσο αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις που αναπτύσσονται και είναι πάρα πολύ ευνοϊκή και για τα δύο φύλα.
Στα ανδρικά ωροσκόπια φέρνει συνήθως μία συνάντηση με μία γυναίκα η οποία εκπέμπει ένα μαγνητισμό και μία '' ζυγίσια αισθητική ''. Στις γυναίκες ένα άντρα ο οποίος έχει μία ιδιαίτερη αισθητική και ισορροπία ψυχικής δυναμικής αλλά και ομορφιάς.
Βέβαια μέσα σε όλο αυτόν τον κύκλο υπάρχει το ζήτημα του ωραίου, της πολυτέλειας, της ευγένειας και της ευαισθησίας και βέβαια δείχνει και μία ζωτικότητα όσο αφορά τα θέλω μας και την ύπαρξή μας, αλλά και προσφέρει γοητεία, καλές συναναστροφές, μία ευχάριστη κοινωνική ζωή και δημιουργικές ερωτικές σχέσεις.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου