Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας 12/10


 Η όψη που θα μας απασχολήσει μέχρι το Μάρτιο του 2023 είναι τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα του Άρη με τον Ποσειδώνα. Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς πάνω στο Μεταβλητό Σταυρό και επηρεάζει τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 20η έως την 25η μοίρα.

Αυτές τις μέρες υπάρχουν αρκετά μπερδεμένες καταστάσεις μια που θα δημιουργεί ένα απατηλό όνειρο και μία κατάσταση η οποία σε παρασύρει σε λάθη. Δεν βοηθά καθόλου σε ζητήματα υγείας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία, στα έγγραφα, στις μετακινήσεις, ενώ μπορεί ξαφνικά να θέλεις να φύγεις κάνοντας μία φυγή χωρίς όμως να ξέρεις πού πας και γιατί.
Η επαφή με διάφορους ουσίες- εθισμούς χρειάζεται προσοχή, όπως επίσης και η ψυχολογία μια που τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα. Προσοχή στη θάλασσα και σε ζητήματα που σχετίζονται με μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως επίσης και η επαφή με ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καλή ψυχική υγεία ή καλό χαρακτήρα.
Γενικά η όψη αυτή μας απασχόλησε το τελευταίο διάστημα με τα γεγονότα στην Ουκρανία και τις επιθέσεις που είχαμε στα θαλάσσια εδάφη της Ρωσίας.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου