Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας 19/10


 Από τις 16 έως τις 21 Οκτωβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αρκετή δύσκολη όψη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες ωροσκόπο από την 23η έως την 28η μοίρα.

Οι ισορροπίες σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι εύθραυστες και μπορούμε να παρασυρθούμε σε ένα μονοπάτι ανασφάλειας, ενώ ο Ζυγός θέλει να μείνουμε σε φάση αρμονίας και ισορροπίας,
Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει κάποιος του Παρορμητικού Σταυρού λόγω του Πλούτωνα ο οποίος θέλει αφενός τον έλεγχο των πάντων και από την άλλη θέλει οτιδήποτε σχετίζεται με το μαύρο.
Οπότε και κάποιες σχέσεις θα περάσουν από δυσκολίες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μπλοκάρισμα το οποίο θα είναι αρκετά επώδυνο. Παράλληλα μπορεί να δημιουργηθούν και σχέσεις οι οποίες θα είναι πιο τολμηρές που θα περπατήσουν μέσα από μία διαδικασία έντονου πάθους και πόνου.
Χρειάζεται να υπάρχει μία συντονισμένη προσπάθεια ώστε να μην φτάσουμε σε ακραία πάθη, να προχωρήσουμε μέσα σε δρόμους δακρύων και να μπορέσουμε να κρατήσουμε ισορροπίες και μια άλλη άποψη για τη ζωή και για τις σχέσεις.
Αυτό είναι δύσκολο, αλλά παράλληλα μπορεί να είναι και καθοριστικό για την επόμενη φάση της ζωής μας η οποία μπορεί μέσω αυτής της όψης να οδηγήσει σε μία αναμόρφωση, μεταμόρφωση, αναγέννηση, βέβαια μέσα από δύσκολα μονοπάτια.



Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου