Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Μερική Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό 25/10


 Συνεχίζονται οι Εκλείψεις πάνω στον άξονα Σκορπιού / Ταύρου με μία καινούργια νέα σελήνη στις 25 Οκτωβρίου 2022 η οποία είναι και μερική Έκλειψη Ηλίου. Γίνεται στην 2η μοίρα του Σκορπιού και έχει μία ισχυρή επιρροή λόγω ότι θα είναι ορατή σε πολλές περιοχές κυρίως της Ευρώπης, της δυτικής και κεντρικής Ασίας  και της βορειοανατολικής Αφρικής.

Επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες δηλαδή τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους, αλλά η επιρροή της ακουμπά και τις τελευταίες μοίρες των Παρορμητικών μια που η Έκλειψη γίνεται σε κοντινή μοίρα. Αυτό αφορά και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες στις μοίρες που επηρεάζονται από την έκλειψη.

Οι βασικές όψεις της Έκλειψης.

Η κυρίως βασική όψη είναι η σύνοδος με την Αφροδίτη όπου δίνεται μία παραπάνω προσοχή όσο αφορά την συντροφικότητα, τις σχέσεις και τα οικονομικά. Δίνουμε μεγαλύτερη αξία όσο αφορά την αγάπη στην ζωής μας και σε κάποια πρόσωπα που αυτή τη στιγμή έρχονται στον ορίζοντα για να μας κατευθύνουν και να μας δώσουν ένα παραπάνω πάθος και μία παραπάνω ενέργεια. Την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σε σωστούς δρόμους και να μην οδηγηθούμε σε κάποια μονοπάτια που έχουν αρνητικά οι Σκορπιοί. Επίσης δημιουργεί μία άλλη αίσθηση, γινόμαστε πιο σεξουαλικοί, ελκυστικοί και χαρισματικοί και μπορούμε να βρούμε μία αδελφή ψυχή ή να ευθυγραμμιστούμε με έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται να μας δώσει μία αναγέννηση - μεταμόρφωση και γενικά να μας οδηγήσει στο να ξεφύγουμε από το ψυχολογική πίεση και να έρθουμε σε μία δόση χαράς και ευχαρίστησης
Είναι μία όψη η οποία ευνοεί τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, τα κατοικίδια και τα χόμπι και να αυξήσουμε και τις καλλιτεχνικές μας δημιουργίες και παράλληλα να προβούμε σε οτιδήποτε αφορά διακόσμηση, αναψυχή, επαφή με τη μουσική, με το τραγούδι, με την ψυχολογία, με την ποίηση. Η αρμονία που ενυπάρχει οδηγεί και σε διπλωματικές συζητήσεις και βέβαια μπορούμε εύκολα να προσεγγίσουμε ανθρώπους μέσα της ερωτικής έμπνευσης του Σκορπιού και να κερδίσουμε περισσότερους φίλους.
Βοηθά επίσης και σε οικονομικούς ορίζοντες όπου θα υπάρξουν κάποιες παροχές οι οποίες πραγματικά θα δώσουν μία ανάσα και μία ρύθμιση κάποιων αιτημάτων που έχουν σχέση με χρήματα τα οποία δεν θα προέρχονται μέσα το μισθό αλλά από άλλους τομείς όπως είναι δάνεια, κληρονομιές, χρήματα του συζύγου ή της συζύγου, χρήματα που έρχονται από το δημόσιο, τα οποία μας βοηθούν στη δεδομένη στιγμή να περιορίσουμε τις απώλειες λόγω του πληθωρισμού.
Το αρνητικό είναι ότι οι τιμές δεν θα σταματήσουν να αυξάνονται, κυρίως των προϊόντων, με αποτέλεσμα και ο πληθωρισμός να πάρει μία στασιμότητα αύξησης με επακόλουθο πλέον να υπάρχει μία δύσκολη καθημερινότητα όσο αφορά την ρύθμιση οικονομικών ζητημάτων που έχουν να κάνουν με έξοδα της οικογένειας ή ατομικά.
Υπάρχει μία όψη Αφροδίτη χιαστί Δίας η οποία δημιουργεί αυτό το άγχος που περιγράψαμε. Θέλει μία ισορροπία γιατί μας δημιουργεί μία αίσθηση ότι δεν θα καταφέρουμε ή ότι αυξάνονται τα έξοδά μας σε τέτοιο βαθμό όπου μπορούμε να βγούμε εκτός προϋπολογισμού.
Οπότε είναι φυσικό να νιώθουμε μία αμηχανία και οικονομική δυσπραγία και να επιζητούμε τα χρήματα με αυτοσκοπό για να ξεπεράσουμε αυτή την στενωπό. Παράλληλα πρέπει να μην προβούμε σε κινήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν περισσότερο την αίσθηση ανάγκης του πλούτου, αλλά και να μην υπάρξει επαφή με νομικά, σεξουαλικά και προβλήματα που εμπλέκουν διαμάχες.
Οι αρνητικές συνιστώσες που περιλαμβάνουν κάποια αρνητικά σημεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό που είναι η έντονη κτητικότητα, οι παράλογες πράξεις, η ζήλια και το δυσμενές περιβάλλον.



Γενικά είναι μία νέα σελήνη η οποία περισσότερο επηρεάζεται από την Αφροδίτη και έτσι η εστίαση τους επόμενους μήνες είναι στις ερωτικές σχέσεις και σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης.
Παίζει ρόλο πως τα εκτιμούμε τα πράγματα, τι είναι αυτό που μας προσθέτει αυτοεκτίμηση και πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας και τις κινήσεις εκείνες οι οποίες θα μας αποδώσουν χρήματα και ικανοποίηση.
Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξουν κάποιες προσαρμογές και να αντιμετωπίσουμε την οικονομική ύφεση και τον αυξανόμενο κόστος ζωής. Οι οποίες θα προέλθουν μέσα από έναν άνθρωπο ο οποίος θα είναι πιο έξυπνος με κινήσεις οι οποίες θα κινούνται σε πολλά ταμπλό λόγω και της επαφής του Άρη στη διέλευση του στο ζώδιο των Διδύμων.
Περίπου ο χρόνος της Έκλειψης θα είναι 3 λεπτά οπότε καταλαβαίνουμε ότι η δράση της θα είναι αισθητή μέχρι το 2025.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου