Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους 30/10 - 12/01


 Οι σταθμοί του Άρη είναι ανάδρομοι στους Διδύμους από τις 30 Οκτωβρίου 2022 έως τις 12 Ιανουαρίου 2023. Ο Άρης θα συνεχίσει να κινείται μέσω των Διδύμων μέχρι τις 26 Μαρτίου 2023, περνώντας μια ασυνήθιστα μεγάλη χρονική περίοδο σε αυτή τη γωνιά του ζωδιακού κύκλου. Φαίνεται ότι το Σύμπαν μας προετοιμάζει να δουλέψουμε με τον Άρη στις ενέργειες των Διδύμων, ας βουτήξουμε βαθύτερα στο τι σημαίνει όλο αυτό…

Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας και των κινήτρων

Ο Άρης είναι γνωστός ως ο πλανήτης της ενέργειας, των κινήτρων και της ανάληψης δράσης. Οι αρχαίοι αστρολόγοι απεικόνιζαν τον Άρη ως τον Θεό του Πολέμου, έναν ατρόμητο στρατιώτη που θα περνούσε μέσα από την πόλη σε ένα άρμα που το σέρνουν δύο άλογα που ονομάζονταν Φόβος (Φόβος) και Ντεμίνια (Τρόμος).
Ενώ ο Άρης έχει τη δύναμη να σκορπίζει φόβο και τρόμο όπου κι αν πήγε, είχε επίσης τη δύναμη να το ξεπεράσει και αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εργαστούμε με την ενέργεια του Άρη.
Ο Άρης μπορεί να μας καθοδηγήσει για να επιτρέψουμε στους φόβους μας να μας οδηγήσουν είτε σε κατάσταση συστολής είτε σε κατάσταση επέκτασης. Ακριβώς όπως ο Άρης ιππεύει το άλογό του άρμα, μπορούμε να επιτρέψουμε στους φόβους μας να μας οδηγήσουν σε περιορισμούς, τετράγωνα και μικρότητα, ή μπορούμε να οδηγήσουμε τους φόβους μας με γενναιότητα και αυτοπεποίθηση για να ζήσουμε τη ζωή των ονείρων και του υψηλότερου σκοπού μας.
Στη σύγχρονη αστρολογία, ο Άρης αντιπροσωπεύει τους φόβους μας, αλλά και τα επίπεδα ενέργειάς μας, την ικανότητά μας να αναλαμβάνουμε δράση, την αρρενωπή μας πλευρά, τον εγωισμό μας, τα πάθη μας και τη σεξουαλική μας ορμή. Κυριαρχεί επίσης πάνω από τα κεφάλια μας, κάνοντάς μας ξεροκέφαλους ή θερμοκέφαλους και δίνοντάς μας φυσικές ηγετικές ικανότητες.

Ο ανάδρομος κύκλος του Άρη
Ο Άρης χρειάζεται περίπου 2 χρόνια για να λειτουργήσει στον ζωδιακό κύκλο, και κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, γυρίζει ανάδρομη μία φορά. Τα ανάδρομα συμβαίνουν όταν ένας πλανήτης φαίνεται να περιστρέφεται προς τα πίσω λόγω του πλεονεκτήματος μας εδώ στη Γη. Όταν οι αρχαίοι αστρολόγοι το παρατήρησαν αυτό στον ουρανό, πιστεύεται ότι ήταν ένα σήμα ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο παρελθόν, να επανεκτιμήσουμε και να επανεκτιμήσουμε, ειδικά γύρω από περιοχές που σχετίζονται με την ενέργεια του πλανήτη.
Ο Άρης είναι ανάδρομος λιγότερο από όλους τους πλανήτες, έτσι όπως συμβαίνει τόσο σπάνια αυτή η χρονική περίοδος αυξάνει την ενέργεια του Άρη στη ζωή μας. Αυτό κάνει τον Ανάδρομο Άρη μια καλή στιγμή για:

  • Εξετάστε πώς επιλέγουμε να ξοδεύουμε την ενέργειά μας
  • Διαχειριστείτε τα ενεργειακά μας επίπεδα
  • Αξιολογήστε το κίνητρο πίσω από τις ενέργειές μας
  • Κάντε ειρήνη με την αρσενική πλευρά/ιδιότητές μας
  • Αναθεωρήστε τα πάθη και τους στόχους μας
  • Ξανακαλωδιώστε τον εγωισμό μας
  • Προσοχή στη σεξουαλική μας υγεία
Ο Ανάδρομος Άρης μπορεί επίσης να προκαλέσει έντονες συγκινήσεις και να προκαλέσει τις ηγετικές μας ικανότητες ή τυχόν αγώνες εξουσίας στη ζωή μας. Καθώς ο Άρης κυριαρχεί στο κεφάλι, μερικές φορές μπορεί να επιδεινώσει τα σωματικά συμπτώματα σε αυτήν την περιοχή, όπως πονοκεφάλους.
Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να εκδηλωθεί ο Ανάδρομος Άρης για εμάς, το γεγονός ότι ο Άρης είναι ανάδρομος και περνά τόσο πολύ χρόνο στους Διδύμους, είναι μια ένδειξη για το πώς μπορεί να εμφανιστεί αυτή η ενέργεια.


Ο Άρης Ανάδρομος στους Διδύμους
Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο των διδύμων. Το ένα δίδυμο είναι θνητό, το άλλο αθάνατο, αντιπροσωπεύοντας την ισορροπία μεταξύ σώματος και ψυχής. Είμαστε μια ψυχή, αλλά είμαστε και ένα σώμα, εδώ για ένα ταξίδι που πρέπει να εμπνεύσει και τις δύο πλευρές της ύπαρξής μας.
Οι Δίδυμοι κυβερνούν επίσης την επικοινωνία, τις νοητικές μας διαδικασίες σκέψης και την ικανότητά μας να συνδεόμαστε με τους άλλους. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Ερμής, επομένως θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει μια «ανάδρομη γεύση Ερμή» σε αυτήν την Ανάδρομη ενέργεια του Άρη 2022-2023.
Για να προσθέσουμε σε αυτό, ο Ερμής θα σταθμεύει επίσης ανάδρομος κατά τη διάρκεια αυτής της Ανάδρομης περιόδου του Άρη από τις 29 Δεκεμβρίου έως τις 18 Ιανουαρίου 2023. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα υποτονική περίοδος πολύ ισχυρής ανάδρομης ενέργειας! Αλλά βοηθάει να θυμόμαστε ότι αυτός είναι ο τρόπος του Σύμπαντος να μας επιβραδύνει, να μας τραβήξει προς τα μέσα και να μας κάνει να επανεκτιμήσουμε.
Με τον Ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν προβλήματα με την τεχνολογία, καθυστερήσεις σχετικά με ταξίδια ή συμβόλαια ή μπορεί να δυσκολευόμαστε να σκεφτόμαστε ή να επικοινωνούμε καθαρά.
Καθώς ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας, τείνει να επιβραδύνει τα πράγματα, καθιστώντας μας πιο δύσκολο να αναλάβουμε δράση και να χρησιμοποιήσουμε την ενέργειά μας στον εξωτερικό κόσμο.
Καθώς ο Άρης ταξιδεύει «πίσω», είναι σχεδόν σαν να πρέπει να κάνουμε μερικά βήματα πίσω και να επανεκτιμήσουμε πριν προχωρήσουμε. Μπορεί επίσης να βρούμε ότι τα κίνητρά μας έχουν χαθεί ή την ανάγκη να εξετάσουμε από πού προέρχονται πραγματικά τα κίνητρά μας και εάν ευθυγραμμίζονται με το σημείο που θέλουμε να είμαστε.
Ακριβώς όπως σε έναν ανάδρομο Ερμή, το να κάνετε γιγάντια άλματα κατά τη διάρκεια ενός ανάδρομου Άρη ή να προωθήσετε κάτι νέο είναι πιθανό να οδηγήσει σε ατυχίες, λάθη και να χρειαστεί να επανέλθετε τελικά στα πράγματα ούτως ή άλλως.
Ο Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους μπορεί επίσης να τονίσει τα κίνητρα πίσω από το πώς επιλέγουμε να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους άλλους. Κάνουμε πράγματα επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει ή επειδή προέρχονται από ένα μέρος αληθινής ευθυγράμμισης;
Η σχέση με το εγώ μας μπορεί επίσης να αναθεωρηθεί κάτω από αυτή την ενέργεια. Χρειαζόμαστε τον εγωισμό μας, καθώς είναι η φωνή της επιβίωσης και μας επιτρέπει να πλοηγηθούμε σε αυτόν τον φυσικό κόσμο, αλλά μπορεί να χρειαστεί να κοιτάξουμε βαθύτερα σε τυχόν ανθυγιεινές συνήθειες ή πώς το εγωιστικό μυαλό μας μπορεί να μας χειραγωγεί ή να μας παραπλανά.
Καθώς ο Δίδυμος μπορεί να ενεργοποιήσει την εσωτερική μας φωνή, μπορεί να παρατηρήσουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν ή μπορεί να διαπιστώσουμε ότι πρέπει να μιλήσουμε και να δηλώσουμε πώς νιώθουμε πραγματικά. Εναλλακτικά, μπορεί να ισχύει το αντίστροφο και μπορεί να βρεθούμε ανίκανοι να μοιραστούμε πραγματικά αυτό που νιώθουμε. Αντίθετα, μπορεί να νιώθουμε την επιθυμία να μπούμε μέσα μας και να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, προτού μπορέσουμε να μοιραστούμε με άλλους.
Η ισχυρή ενέργεια του Άρη μπορεί να μας κάνει να ξεσηκωθούμε, πυροδοτώντας αυτά τα φλογερά συναισθήματα, επομένως αυτό μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε. Εάν παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε υπερβολικά ευερέθιστος, επιστρέψτε στο κέντρο σας, δείτε τι κρύβεται κάτω από όλα αυτά και ακούστε τι μπορεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει η εσωτερική σας φωνή μαζί σας.
Η επικοινωνία με τον εσωτερικό σας κόσμο θα είναι ένα ισχυρό αντίδοτο σε ό,τι ανακατεύει στη ζωή σας αυτή η Ανάδρομη ενέργεια του Άρη στους Διδύμους!
Και τέλος, ο Ανάδρομος Άρης μπορεί να οδηγήσει στο να κοιτάξουμε πριν πηδήξουμε, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αφιερώσετε χρόνο, να κάνετε παύση και να αποφύγετε να βιαστείτε. Ο Ανάδρομος Άρης μπορεί επίσης να μας κάνει πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα, και καθώς συμβαίνει στους Διδύμους, πρέπει να προσέχουμε τα χέρια και τα δάχτυλά μας, καθώς είναι τα μέρη του σώματος που κυβερνά ο Δίδυμος!


ΤΑΝΝΑΖ
https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου