Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνα 27/10


 Από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μία όψη που επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 23η έως την 28η μοίρα.

Η όψη αυτή είναι προβληματική καθώς λειτουργεί σαν τον Ερμή στον Σκορπιό που σημαίνει ότι δεν μπορείς να ισορροπήσεις, να βρίσκεσαι σε αρμονία όπως αρμόζει στον Ζυγό. 
Οπότε δυσκολεύεσαι να πάρεις μία απόφαση και να διατηρήσεις μία ισορροπία στη σχέση σου, καθώς μπλέκεις σε πλουτώνιους δρόμους κτητικότητας, ζήλιας χειραγώγησης που αυτό δεν ενυπάρχει στο ζώδιο του Ζυγού.
Η όψη βγάζει μεγάλες διαφορές όσο αφορά τις ιδέες και τις απόψεις του συντρόφου, ωστόσο μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιοι παίζουν ένα ύπουλο παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου.
Χρειάζεται μία προσοχή τι λες, πώς κινείσαι και τι κάνεις, μια που οι άλλοι σε βλέπουν με ένα τρόπο εχθρικό που ή θα σου το κρύψουν ή θα στο εκφράσουν με λόγια. Για αυτό πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να μην αντιμετωπίσεις πάσης φύσεως προβλήματα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου