Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας R 07/10

 Ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και οι δύο να βρίσκονται σε γήινα ζώδια στην Παρθένο και στον Αιγόκερω. Ότι έχει σχεδιαστεί ήρθε η στιγμή να γίνει πράξη καθώς η σκέψη συμβαδίζει με το λόγο και οι δύο καταλήγουν στην παροχή έργου.

Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του έργου? Λόγω της φύσεως των δύο ζωδίων σίγουρα έχει υλική προέκταση και επαγγελματική, με σκοπό τα αποκτήματα.
Όλο το κομμάτι της επικοινωνίας και των συζητήσεων στρέφεται στο να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο οικονομικής προβολής και αυτοσκοπού.
Ο Πλούτωνας όμως είναι σκληρός και θέλει σκληρές διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σε ζητήματα εξουσίας και επιβολής υπόγειων διεργασιών ως προς το κέρδος. Η συζήτηση όμως δεν έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα αλλά λειτουργεί ως τετελεσμένο.
Τι σημαίνει αυτό?
Τα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου, του Αιγόκερου, του Ιχθύ και του Σκορπιού έχουν μία ευκαιρία από τις 03/10 έως και τις 09/10 να κάνουν πράξη ότι απαιτεί η υλιστική τους νόηση. Να κλείσουν συμφωνίες, να συνομιλήσουν με υψηλά πρόσωπα, να κυριαρχήσουν επικοινωνιακά, να αυξήσουν τα πλούτη τους, να μεγαλώσουν μέσω του λόγου, της σκέψης, των εγγράφων, των συγγενών τους, τα αποκτήματα.
Η δύναμη της επιβολής είναι ο λόγος και αυτός είναι το όπλο της κατάκτησης. Οι στόχοι έχουν βρεθεί , απομένει η εκτέλεση των επικοινωνιακών πλεονεκτημάτων και της υλικής και επαγγελματικής αποκατάστασης.
Δίνεται η ευκαιρία ιδιαίτερα για τα ζώδια της Παρθένου και του Αιγόκερω που έχουν πλανήτες από την 25η έως την 29η μοίρα και τους αντίστοιχους ωροσκόπους να πετύχουν κάτι μεγάλο. Αυτό δεν γίνεται λόγω της έξυπνης αντίδρασης γίνεται λόγω της πράξης και της τακτικής.
Αυτό που χρειάζεται είναι έλεγχο του " Πλουτώνιου συνδρόμου ", στο να μην περάσω στην απέναντι όχθη που ισχύουν άλλοι κανόνες. Της εκδίκησης, της ταπείνωσης, της υποταγής.
Εδώ χρειάζονται μόνο " καθαρές κουβέντες ".



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου