Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αφροδίτη στο Ζυγό. Ο έρωτας την ακολουθεί


 Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο Ζυγό στις 28/09 και η παραμονή της έως τις 23/10 είναι μία όαση μέσα στην σκοτεινή πλευρά. Η Αφροδίτη ρυθμίζει όλο το πλαίσιο της ερωτικής και οικονομικής ζωής, παρέχοντας το αδυσώπητο, το ελαφρό, αλλά και το ουσιώδης όταν εκπροσωπεί αυτό που στηρίζει. Η Αφροδίτη ήρθε στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό.

Οι σχέσεις, ο έρωτας, οι συνεργασίες, τα οικονομικά παίρνουν την θέση τους στο προσκήνιο, με ένα τρόπο που φέρνει ανάταση, αισιοδοξία.
Από μία θέση στην Παρθένο που σταμάτησε το έργο της, τώρα παίρνει την θέση " που της αρμόζει ".
Όλες οι σχέσεις επανέρχονται σε μία διαδικασία προώθησης, με τρόπο παρορμητικό και αέρινο, και δεν υπάγονται σε κλισέ της κοινωνικής προσαρμογής.
Όσες σχέσεις που έχουν δημιουργεί θα οδηγηθούν σε ένα νέο τοπίο εξέλιξης, που φέρνει τον έρωτα εκτός ελέγχου.
Οι καινούργιες σχέσεις θα έχουν ερωτισμό, μεγάλα λόγια " αιώνιας αγάπης " ανεξάρτητα αν είναι εκτός γάμου ή εντός.
Εδώ πρέπει να ρυθμίσουμε την " ζυγαριά " που " ελέγχει " το Ζυγό, και να πάρουμε μία απόφαση που δεν είναι εύκολη.
Αυτό, γιατί οι σχέσεις εδώ χρωματίζονται από την ελευθερία της σκέψης, την μη επικράτηση καθαρού μυαλού, την επικράτηση της ερωτικής χροιάς που προκαλεί αλλά και μαγεύει.
Σίγουρα δεν είναι μικρό μέγεθος η μετακίνηση παρότι εμπλέκεται με το Κρόνο / Δία / Άρη / Ήλιο και το Πλούτωνα. Κι αν με τους πρώτους νιώθει αγαλλίαση, με τον Πλούτωνα νιώθει μία απομάκρυνση, μια μοναχικότητα, έλλειψη σιγουριάς, στεγνά συναισθήματα οπότε τα πράγματα " αγριεύουν "Όψη θα δημιουργήσει ανατροπές, πόνο, χωρισμούς, καρμικές σχέσεις, αλλά αυτά όλα είναι ο Έρωτας !
Εδώ γίνεται μία ψυχολογική και αισθησιακή μετάβαση από το Φως στο Σκοτάδι, μία κατάβαση σε μεγέθη που προκαλούν φόβο. Ο έρωτας γίνεται αδυσώπητος και " ελεεινός ", η εγκατάλειψη δημιουργεί ψυχολογικό φόβο.
Υπάρχει περίπτωση με τον Κρόνο να περάσεις από ένα " καρμικό βίωμα " , με τον Πλούτωνα να " συναντήσεις μια προηγούμενη ψυχή " που στο ασυνείδητο υπάρχει ως προβολή. 
Όλα αυτά μοιάζουν υπερβατικά με μεταφυσική ανάγνωση, αλλά οι Πλανήτες είναι και " ψυχολογικοί τύποι ".
Ο έρωτας δεν είναι καινοφανής. Είναι " ιδιότροπος " με μια προκλητική παράξενη ουσία. Είναι το ιδεώδες και αυτό μας προσφέρει η Αφροδίτη κάνοντας διέλευση από το Ζυγό.
Ας προσέχουν ιδιαίτερα οι Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν Ωροσκόπο και Πλανήτες σε αυτά τα Ζώδια και τα δεκαήμερα.
Οι Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες όλων των δεκαήμερων έχουν εύνοια μαζί με τους αντίστοιχους ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά.

Οι όψεις της Διέλευσης:
  • Στις 01/10 κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στο Κριό
  • Στις 14/10 κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο
  • Στις 19/10 τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους 
  • Στις 20/10 κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα.
  • Στις 23/10 κάνει σύνοδο με τον Ήλιο
Την " επίσκεψη του άλλου Έρωτα ". Που κάπου πρέπει να υπάρχει. 
Η Αφροδίτη θέλει να κάνει σχέσεις, να ερωτευτεί, χωρίς να την απασχολεί η συνέχεια. Εμείς καλούμαστε να την διαχειριστούμε.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου