Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας R 26/09

 


Από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία ευνοϊκή όψη για τα ζώδια της γης και για του νερού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο από την 23η έως την 28η μοίρα.

Είναι το διάστημα το οποίο μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα όσο αφορά στο επίπεδο των σχέσεων, μια που η Αφροδίτη εκδηλώνεται με πιο άμεσο τρόπο και με απόλυτο βάθος. Οπότε προσφέρεις στην ψυχή σου στον άλλον για να μοιραστείς εσωτερικά συναισθήματα και να νιώσεις και μία έντονη σεξουαλική ζωή.
Ο Πλούτωνας ζητά μεγαλύτερο βάθος όσο αφορά τις σχέσεις, μια που εμπλέκεται με την Αφροδίτη και παρόλο που είναι σε ένα ζώδιο της γης, ο Πλούτωνας μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να της προσφέρει τη χαρά του έρωτα.
Πέρα όμως από τα ερωτικά, αυτή η όψη είναι πάρα πολύ σπουδαία όσο αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, γιατί όταν ο Πλούτωνας κάνει καλή όψη και ιδιαίτερα τώρα που κάνει τρίγωνο σημαίνει ότι έχεις ήδη την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτά που θέλεις και κυρίως να σε βοηθήσει σε ζητήματα καριέρας, για να φτάσεις να σε ζηλεύουν οι άλλοι επειδή έχεις κατακτήσει την επιτυχία.



Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου