Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ανάδρομος Ερμής 10/09 - 2/10

 


Ο τρίτος ανάδρομος Ερμής του έτους ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου, διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου. Ο Ερμής θα εισέλθει ανάδρομος στο ζώδιο του αέρα του Ζυγού, επιστρέφοντας στο ζώδιο της γης, την Παρθένο, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Καθώς ο Ανάδρομος Ερμής ταξιδεύει στον Ζυγό, μπορεί να παρατηρήσουμε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις μας και το πώς συνδεόμαστε με τους άλλους.
Καθώς ο Ανάδρομος Ερμής ταξιδεύει στην Παρθένο, μπορεί να παρατηρήσουμε θέματα σχετικά με την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και την υγεία μας, ιδιαίτερα τις συνήθειές μας που σχετίζονται με την υγεία μας.
Πριν ξετυλίξουμε πώς μπορεί να εκδηλωθούν αυτά τα θέματα, ας ανακεφαλαιώσουμε τι είναι το Mercury Retrogade και γιατί είναι μέρος του φυσικού κύκλου και του ρυθμού του σύμπαντος.
Ανάδρομος Ερμής: Ένας φυσικός ρυθμός του Κόσμου
Ο Ερμής θεωρείται ο αγγελιοφόρος των Θεών. Οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι όταν ο Ερμής ήταν ανάδρομος, θα γλιστρούσε στον κάτω κόσμο, ενισχύοντας το υποσυνείδητο μυαλό και τη διαίσθησή μας και φέρνοντας στην επιφάνεια κρυμμένα, χαμένα ή ξεχασμένα μηνύματα.
Ο Ανάδρομος Ερμής είναι μια στιγμή που η ενέργεια μετατοπίζεται σε μια εσωτερική κατάσταση, επιτρέποντάς μας να μπούμε μέσα και να ακούσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και όχι τις φωνές του κόσμου γύρω μας. Μας ενθαρρύνει επίσης να αναλογιστούμε και να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν πριν προχωρήσουμε.
Καθώς ο Ερμής θεωρείται ο πλανήτης των σκέψεων, της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών, η ανάδρομη φάση του μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει καθυστερήσεις, αναποφασιστικότητα, ατυχίες και κακές επικοινωνίες.
Ενώ τέτοιου είδους πράγματα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, θεωρείται πάντα σημάδι από το Σύμπαν να προσέχετε εάν συμβούν υπό το ξόρκι του Ανάδρομου Ερμή.
Ποια μηνύματα θα μπορούσε να προσπαθεί να σας μεταφέρει ο Ερμής;
Πώς να αντιμετωπίσετε την ενέργεια του ανάδρομου Ερμή
Πολλοί άνθρωποι παλεύουν με την ανάδρομη περίοδο του Ερμή καθώς μπορεί να αισθάνονται νωθροί, να μπερδεύονται εύκολα ή να ομιχλώνονται διανοητικά.
Ο Ερμής κυριαρχεί στο μυαλό μας και στις διαδικασίες σκέψης μας, επομένως, καθώς η ενέργεια μετατοπίζεται σε μια πιο εσωτερική κατάσταση, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε προς ποια κατεύθυνση να στρίψουμε ή πώς πρέπει να σκεφτούμε κάτι. Αλλά να έχετε κατά νου, έτσι μεγαλώνουμε. Έτσι αλλάζουν και αφυπνίζονται οι διαστάσεις του μυαλού μας.
Εάν αισθάνεστε ομίχλη, διασκορπισμένοι ή λήθαργοι κάτω από τον Ανάδρομο Ερμή, ξέρετε ότι το καλύτερο αντίδοτο είναι να αντλήσετε την ενέργειά σας προς τα μέσα και να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο για να αναλογιστείτε και να κοιτάξετε το παρελθόν.
Συνήθως, μόλις ο Ερμής τελειώσει την ανάδρομή του ή ευθυγραμμιστεί με τον Ήλιο, κάτι που συμβαίνει μία φορά κατά τη διάρκεια κάθε ανάδρομου κύκλου, θα προκύψει περισσότερη διαύγεια.
Καθώς ο Ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο, θεωρείται αναγεννημένος και είναι πιθανό να αποκτήσουμε σαφήνεια, νέα σοφία και ίσως ακόμη και κάποιες γνώσεις για τα μηνύματα που προσπαθεί να δώσει ο Ερμής.
Για αυτό το συγκεκριμένο ανάδρομο, ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτή μπορεί να είναι μια διαφωτιστική μέρα, οπότε προσέξτε για μηνύματα που έρχονται στο δρόμο σας και δώστε προσοχή σε τυχόν σημάδια που στέλνει το Σύμπαν.
Ανάδρομος Ερμής Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2022
Ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου συμβαίνει επίσης να πέφτει μια μέρα πριν από την Πανσέληνο των Ιχθύων. Η ενέργεια των Ιχθύων μπορεί να παρομοιαστεί με ένα μουσικό κομμάτι. Του αρέσει να ρέει σε ρυθμό και αρμονία. Είναι άμορφο, και όμως, μας συγκινεί, μας εμπνέει, μας θεραπεύει και μπορεί να ενεργοποιήσει κάθε συναίσθημα στο σώμα μας. Η μουσική μπορεί να μεταμορφώσει τα κύτταρα μας και να δονήσει τα σωματίδια γύρω μας.
Καθώς αυτή η μουσική ρέει από την Πανσέληνο των Ιχθύων, μπορεί να νιώσουμε την ενέργειά μας να θέλει επίσης να ρέει. Και, καθώς ο Ερμής διασκορπίζει επίσης το μυαλό μας και μας τραβάει προς τα μέσα, μπορεί να βρούμε ότι νιώθουμε κάπως παντού, αβέβαιοι ή αβέβαιοι για το πώς να προχωρήσουμε.
Αν αυτό έχει απήχηση, δείτε αν μπορείτε να βρείτε τη ροή σας και να παραδοθείτε σε αυτήν. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε από το να προσπαθήσετε να το πολεμήσετε.
Είναι απαραίτητο κάθε τόσο να ρέουν, να αφήνουμε τα πράγματα να αποκαλυφθούν και να καθόμαστε αναπαυτικά σε μια πιο παθητική κατάσταση. Αν και δεν μπορούμε πάντα να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο, η προσθήκη του Ανάδρομου Ερμή που ακολουθείται από την Πανσέληνο των Ιχθύων μόλις μια μέρα αργότερα είναι το δελτίο αδείας μας από το Σύμπαν.
Ο Ερμής ανάδρομος μέσω Ζυγού και Παρθένου
Καθώς ο Ερμής κινείται στον Ζυγό από τις 10 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να αναδείξει τις σχέσεις μας. Οι παλιές σχέσεις μπορεί να επανέλθουν στη ζωή μας με κάποιο τρόπο ή μπορεί να νιώθουμε απαραίτητο να αφήσουμε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν. Μπορεί επίσης να αισθανόμαστε σύγχυση ή αναποφάσιστοι για μια συγκεκριμένη σχέση στη ζωή μας.
Καθώς ο Ερμής περνά στην Παρθένο από τις 23 Σεπτεμβρίου και μετά, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το κίνητρο πίσω από τις καθημερινές μας συνήθειες, ιδιαίτερα τις συνήθειες που σχετίζονται με την υγεία και την ευημερία μας. Το κίνητρό μας έχει τις ρίζες του στην ευθυγράμμιση ή κάπου αλλού;
Ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στις 2 Οκτωβρίου, αλλά δεν θα επιστρέψει στην παλιά του δύναμη και ενέργεια μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.
Ο επόμενος ανάδρομος κύκλος του Ερμή ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου, ωστόσο θα αρχίσουμε να νιώθουμε τα αποτελέσματα από τις 12 Δεκεμβρίου.


ΤΑΝΝΑΖ

https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου