Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου στο Ζυγό

 


Μέσα σε ένα κρεσέντο ανάδρομων πλανητών έχουμε μία ισχυρή ενέργεια στους κοσμικούς ουρανούς η οποία επιβραδύνει τα πράγματα και μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε και να ασχοληθούμε με θέματα του παρελθόντος.

Η ανάδρομη αυτή ενέργεια μπορεί να προκαλέσει μία εμφάνιση ομίχλης θολώνοντας τις σκέψεις μας και τις κρίσεις μας. Πρέπει να αποκτήσουμε παραπάνω σοφία, διορατικότητα και διαίσθηση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής. Να μην ξεχνάμε ότι παράλληλα μέσα στο Σεπτέμβριο έχουμε και την Ισημερία που φέρνει ένα καινούργιο διάστημα που θα εξελιχθεί τους επόμενους τρεις μήνες.
 Έτσι συμμετέχει σε αυτό το όλο σκηνικό και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό η οποία συμβαίνει στις 26 Σεπτεμβρίου στην 02*48 μοίρα, η οποία φέρνει μία επεκτατική ενέργεια μια που γίνεται στο Παρορμητικό Σταυρό και καθορίζει κάποιες εξελίξεις οι οποίες πρέπει να τρέξουν.
Χρειάζεται μία προσοχή όσο αφορά την εξερεύνηση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν όσο αφορά τη διπλωματία και όσο αφορά τις σχέσεις.
Καλούμαστε να ξεκινήσουμε με ένα τόνο ισορροπίας, αρμονίας και όσο γίνεται πιο ισορροπημένης διαχείρισης.
Ο Δίας κάνει αντίθεση με την Νέα Σελήνη οπότε καταλαβαίνουμε ότι δείχνει κάποιες επεκτάσεις, ευκαιρίες και αυτονομία, αλλά η αντίθεση πάντα προβάλλει τα πράγματα πιο δυναμικά όσο αφορά τις αρνητικές επιρροές μια που τα επεκτείνει πολλές φορές και την ανάδειξη κάποιων πραγμάτων με υπερβολές και εγωισμό.
Κάτω από τη Νέα Σελήνη πρέπει να έχουμε υπόψη μας τι είναι αυτό που μας καθορίζει στην καρδιά, τι είναι αυτό που μας κάνει τις προθέσεις μας να είναι ανοιχτές και να επικεντρώνουμε τα ζητήματα όσο γίνεται πιο κοντά στην απλότητα, στο κατά δύναμιν βέβαια της εποχής. Εισερχόμαστε βέβαια με αυτή τη νέα σελήνη στην διαδικασία των εκλείψεων μια που επόμενη νέα σελήνη θα είναι και Έκλειψη Ηλίου.
Η νέα σελήνη δεν έχει ουσιαστικά καμία όψη με άλλους πλανήτες, το μόνο που κινείται είναι ο κυβερνήτης της νέας σελήνης η Αφροδίτη η οποία κάνει αντίθεση με το Μεσουράνημα και το Ποσειδώνα.
Όψεις αρκετά προκλητικές, μια που μπορεί να βγάλουν ορισμένες ψευδαισθήσεις όσο αφορά στα θέλω μας αυτή τη στιγμή, σε προσωπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επειδή η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο που σχετίζονται με τις ένοπλες δυνάμεις και το πολεμικό ναυτικό θα υπάρχει γενικά πολεμικό κλίμα το οποίο θα είναι πιο πολύπλοκο αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια διάταξη καθώς η διπλωματία συνεχίζει να εξασθενεί περαιτέρω.




Ο Ουρανός συνεχίζει να κάνει σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό. Αυτό υποδηλώνει ότι πάμε σε μία άλλη διαδικασία οικονομικής και πολιτικής προσέγγισης των πραγμάτων με τη διάσταση που έχει ο καπιταλισμός. το οποίο θα γίνει μέσα σε μία καινούργια προσέγγιση μέσα από ανατροπές.
Και βέβαια παραμένει η βασική όψη η οποία γίνεται όλο και πιο στενή, η αντίθεση Κρόνου / Ουρανού που συμβολίζει ο Κρόνος το περιοριστικό και το παλιό, ενώ ο  Ουρανός αντίθετα εκπροσωπεί τον καινούργιο. Με αποτέλεσμα να υπάρχει η σύγκρουση μεταξύ των επικυρίαρχων του κόσμου για οικονομικό μοντέλο όπως έχει καθοριστεί μέχρι τώρα. Ο Ουρανός προτείνει ένα άλλο κόσμο το οποίο το βλέπουμε να διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή.
Η νέα σελήνη επηρεάσει το Παρορμητικό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα στις αρχικές μέρες. Ενώ επηρεάζει και το τελευταίο δεκαήμερο του Μεταβλητού Σταυρού, λόγω ότι γίνεται στην αρχή του επόμενου ζωδίου. Χρειάζεται μία προσοχή ο Παρορμητικός Σταυρός όσο αφορά τις κινήσεις που κάνει, οι οποίες πρέπει να έχουν μία αρκετή δόση διπλωματίας, κατανόησης των άλλων και την προσοχή στις σχέσεις.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου