Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ερμής τετράγωνο Κρόνος 24/04

 


Από τις 22 έως τις 25 Απριλίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μία δυσμενής όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 20η έως την 29η μοίρα.Πάνω σε αυτή την όψη πρέπει να σκέφτεσαι λογικά, να μην παρασύρεσαι σε περιορισμούς και μη λογικούς συνειρμούς, Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μία διαδικασία δυσκολίας όσο αφορά επικοινωνία και όσο αφορά εμπορικούς σκοπούς.
Τα επιχειρήματα που έχεις απέναντι σε φίλους και γνωστούς δεν είναι αρκετά για να τους πείσεις. Ίσως ψυχραθείς με πρόσωπα τα οποία σου είναι ποθητά και για αυτό πρέπει να σκέφτεσαι σοβαρά τα πράγματα σε ότι θέλεις να πεις, ώστε  οι άλλοι να προσέξουν τι θες πραγματικά να τους πεις.
Οι δράσεις σου πρέπει να είναι ώριμες, να μην έχεις άσχημες στιγμές όσο αφορά το λόγο σου και τις επικοινωνίας σου. Αν χρειάζεται να συμβουλευτείς κάποιον πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτά που θα σου πει και να ενεργήσεις προς το συμφέρον σου.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου