Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ερμής σύνοδος Ουρανός 18/04

 Ο Ερμής με την είσοδό του στον Ταύρο συναντά τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο. Η όψη ξεκινά στις 14/04 και ολοκληρώνεται στις 22/04 και επηρεάζει το Σταθερό σταυρό και ιδιαίτερα του γεννημένους στις πρώτες πέντε μέρες.

Ειδήσεις έρχονται ξαφνικά και αφορούν οικονομικά ζητήματα. Δίνουν μια καινούργια γεύση που δημιουργεί αίσθηση, γιατί εκτός από ότι ξαφνιάζουν φέρνουν και κάτι το καινούργιο.
Κατεβάζεις καινούργιες ιδέες πάνω σε θέματα που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου και θα σου δώσουν καινούργιο αέρα σιγουριάς. Η σιγουριά θα πάρει μόνιμο χαρακτήρα αν πιστέψεις και αντιμετωπίσεις την οικονομική πραγματικότητα με σταθερούς ρυθμούς και προσπάθεια.
Τα νέα που θα ακούσεις θα σου δημιουργήσουν όρεξη επιτυχίας και γι αυτό η δράση σου πρέπει να είναι άμεση, αρπάζοντας ευκαιρίες. Το μυαλό σου να είναι ανοιχτό σε κάθε αλλαγή, αρκεί να ακούσεις και να μελετήσεις όλες τις παραμέτρους. Αυτή η όψη δεν αφορά μόνο οικονομικά ζητήματα, αλλά επεκτείνεται σε ερωτικά, καθώς και σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Θα δεχτείς αιτήματα όπου θα έχουν ερωτική προσέγγιση, αλλά για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τα καλλιτεχνικά, πρέπει να εξετάσετε με προσοχή, μια που θα σας δοθούν τουλάχιστον ιδέες.
Χρειάζεται προσοχή σε συσκευές που σχετίζονται με την επικοινωνία σου και την οδική σου συμπεριφορά. Χρειάζεται επίσης έλεγχος στα νεύρα σου, στις αντιδράσεις σου πάνω στους άλλους, για να μην κάνεις σημαντικά λάθη.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου