Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ήλιος στο Ταύρο

 

Στις 20 / 04 έχουμε την μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου .
Για ένα μήνα το ενδιαφέρον στρέφεται σε οικονομικά θέματα είτε αυτό αφορά προσωπικά, είτε αφορά την ίδια τη χώρα μας. Ο Ταύρος είναι ένα σκληρό και απαιτητικό ζώδιο που απαιτεί μία σταθερότητα και καθαρές κινήσεις.  Τα ημίμετρα και η μη προσήλωση στο κάθε θέμα εδώ δεν χρειάζεται, χωρίς προσεκτικά βήματα και εξασφαλισμένη επιτυχία .Αυτοί που ευνοούνται περισσότερο από την μετακίνηση του Ήλιου είναι τα Ζώδια της Γης ( Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως),  όπως επίσης και τα Ζώδια του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς ) και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι.


Αναλυτικά:

Ταύρος: Ένας μήνας τόσο δημιουργικός για εσάς που δεν πρέπει να το αφήσετε ανεκμετάλλευτο. Όλοι οι παράγοντες οδηγούν σε επιτυχία στο επαγγελματικό και στο προσωπικό επίπεδο, καθώς επίσης και στο υλικό τομέα που τόσο πολύ αγαπάτε.

Παρθένος: Είναι πολύ καλό διάστημα για βαθύτερες επιδόσεις σε ό,τι έχει σχέση με σπουδές, επίσης και με την επικοινωνία με το εξωτερικό. Χρειάζεται μια περαιτέρω εξωστρέφεια για να δημιουργήσετε τα προσωπικά σας πλάνα επιτυχίας.

Αιγόκερως: Θετικές εξελίξεις στο ερωτικό τομέα και σε ζητήματα παιδιών καθώς επίσης και σε καινούργιες δυνατότητες επιτυχίας δίνει αυτή η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου .Βέβαια το συναισθηματικό κομμάτι δεν σας αφορά και πολύ, καθώς όλο το πλαίσιο επικεντρώνεται στην επαγγελματική σας επιτυχία .

Το Ζώδιο του Καρκίνου ευνοείται όσο αφορά φιλίες και ομάδες ανθρώπων με αρκετή δόση εξωστρέφειας . Ο Σκορπιός σε σχέσεις, συνεργασίες και στο γάμο ενώ ο Ιχθύς σε επικοινωνία, γραπτό λόγο, μετακινήσεις.

Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα θα περιμένουν την μετακίνηση του Ήλιου στους Διδύμους.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου