Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Δίας σύνοδος Ποσειδώνας 12/04


Πριν από 166 χρόνια, ο Δίας και ο Ποσειδώνας ενώθηκαν στο ζώδιο των Ιχθύων. 
Την ίδια χρονιά, ένας νέος τρόπος συνθετικής βαφής υφασμάτων ανακαλύφθηκε κατά λάθος και άνοιξε την πόρτα σε άτομα όλων των κοινωνικοοικονομικών καταστάσεων να έχουν πρόσβαση σε ρούχα με έντονα χρώματα. 

Για πρώτη φορά, τα χρωματιστά ρούχα δεν ήταν μόνο για τους εξαιρετικά πλούσιους, αλλά θα μπορούσαν να είναι κάτι που θα μπορούσε να φανταστεί ο καθένας. Σκεφτείτε την ομορφιά, το δέος, την έμπνευση που ήρθε στους ανθρώπους όταν μπορούσαν να περπατήσουν έξω από την εξώπορτά τους και να δουν τους πάντες να φορούν αποχρώσεις του ζωηρού χρώματος για πρώτη φορά.

Αυτός είναι ο τύπος έμπνευσης που μπορούν να φέρουν ο Δίας και ο Ποσειδώνας, και καθώς συναντιούνται στους Ιχθείς στις 12 Απριλίου 2022, ποιος ξέρει τι νέες δημιουργίες και ιδέες θα ξεκλειδώσουν. 
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται στον κοσμικό μας ουρανό κάθε 13 χρόνια περίπου, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται στους Ιχθύς εδώ και περισσότερα από 166 χρόνια. Η συνάντησή τους στους Ιχθύς είναι αναμφισβήτητα ο πιο έντονος ενεργητικός συνδυασμός καθώς ο Δίας θεωρείται ο αρχαίος κυβερνήτης των Ιχθύων και ο Ποσειδώνας ο σύγχρονος κυβερνήτης.
Καθώς ο Δίας και ο Ποσειδώνας έχουν ισχυρά ενεργειακά πεδία όταν κινούνται μέσα στους Ιχθύες, μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε πλήρως το δυναμικό αυτής της ενέργειας.
Μαζί με τις επαναστάσεις στην ομορφιά, την τέχνη και τη μόδα, ο Ποσειδώνας και ο Δίας που έρχονται μαζί μπορούν να εμπνεύσουν νέες μορφές μέσων και κινήσεις στον κινηματογράφο, τη φωτογραφία και τη μουσική. Είναι μια εξαιρετικά δημιουργική ενέργεια που λεπταίνει το πέπλο, επιτρέποντάς μας να δούμε ή να συνειδητοποιήσουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε πριν.
Η σύνοδος του Δία / Ποσειδώνα στους Ιχθείς ξεκλειδώνει την πόρτα στα κρυφά βασίλεια, σε απόψεις που υπήρχαν μόνο στις σκιές ή κάτω από την επιφάνεια. Αυτός ο συνδυασμός ενέργειας είναι επίσης μια κλασική υπογραφή για πνευματική αφύπνιση.
Όλα τα πράγματα στο πνευματικό βασίλειο μπορούν να επεκταθούν, να ανθίσουν και να αναπτυχθούν κάτω από αυτή την ενέργεια. Μπορεί ακόμη και να βρεθούμε να εξερευνούμε νέες αντιλήψεις για τη ζωή πέρα ​​από τη ζωή ή τις συνδέσεις με άλλα όντα. 
Κάτω από αυτή την ενέργεια, μπορεί να νιώσουμε την επιθυμία να δημιουργήσουμε βαθύτερες πνευματικές συνδέσεις και αυτή η εσωτερική θεϊκή φλόγα που ζει μέσα μας μπορεί να μας καλεί όλο και περισσότερο.
Στην υψηλότερη δόνηση του, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της άνευ όρων αγάπης και ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης. Καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους, μπορούμε να υπενθυμίσουμε τη σύνδεσή μας μεταξύ μας και την αγάπη που ρέει μέσα και γύρω από τον καθένα μας. Αντί να βλέπουμε τη διαίρεση, μπορούμε να δούμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι, ότι όλοι αξίζουμε αγάπη και ότι ο χωρισμός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. 
Κάτω από αυτήν την ενέργεια, το Σύμπαν θα προσφέρει κύματα ενέργειας που υποστηρίζουν την ενότητα, ενώνονται και ενισχύουν τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη για όλους.
Ενώ ο Δίας και ο Ποσειδώνας που έρχονται μαζί προσφέρουν όμορφες δονήσεις, μπορούν επίσης να προκαλέσουν γεγονότα γύρω από το νερό, όπως πλημμύρες και προβλήματα παροχής νερού. 
Το νερό είναι επίσης σύμβολο των συλλογικών μας συναισθημάτων, οπότε με τον Ποσειδώνα και τον Δία να ενώνονται, μπορεί να αυξηθεί η συναισθηματική αύρα του πλανήτη. 
Ως συλλογικότητα, μπορεί να βρεθούμε να αντιμετωπίζουμε κάτι που πυροδοτεί μια υψηλή συναισθηματική απόκριση ή μπορεί απλώς να ανακαλύψουμε ότι οι ήδη παρούσες συναισθηματικές, ψυχικές ενέργειες του πλανήτη είναι έτοιμες να καθαριστούν και να εκκαθαριστούν. 
Θεραπευτές, μέντιουμ, δημιουργικοί και πνευματικοί δάσκαλοι είναι πιθανό να έχουν μεγάλη ζήτηση υπό αυτήν την ενέργεια. Εάν αυτό είναι το κάλεσμά σας, μπορεί να βρείτε τα δώρα σας να ξυπνούν κάτω από αυτή την ενέργεια. Εάν δεν έχετε ακόμη προχωρήσει σε αυτό το κάλεσμα, αυτές οι ενέργειες μπορεί να σας δυσκολέψουν να αγνοήσετε.
Ο Ποσειδώνας κυβερνά επίσης την απόδραση, έτσι θα μπορούσαμε να δούμε μια αύξηση στη χρήση ναρκωτικών και άλλων πραγμάτων που χρησιμοποιούνται για να ξεφύγουν από την πραγματικότητα. Ο Ποσειδώνας μπορεί επίσης να δημιουργήσει ομίχλη και ψευδαίσθηση, καθιστώντας μας δύσκολο να δούμε την αλήθεια ή να μάθουμε ποιο μονοπάτι θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Κάτω από αυτή την ενέργεια, μπορεί να δυσκολευτούμε να γειωθούμε ή να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να δεσμευτούμε, να λάβουμε αποφάσεις ή να αντλήσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για ασφάλεια και άνεση. 
Καθώς αυτή είναι τόσο δυνατή, υδαρή ενέργεια, ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε σε όλα αυτά είναι να ακολουθήσετε τη ροή, να παραδοθείτε και να δείτε την προοπτική όλων των πλευρών.
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας διευρύνουν την επίγνωσή μας, επιτρέποντάς μας να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι όλα ασπρόμαυρα και στα μάτια του Σύμπαντος δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, μόνο δόνηση. 
Το να εμπιστευόμαστε και να ακολουθούμε το ένστικτό μας θα γίνει επίσης σημαντικό κάτω από αυτή την ενέργεια. Όταν ο δρόμος μπροστά είναι ομιχλώδης και δεν μπορούμε να δούμε το δρόμο μας προς τα εμπρός χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές μας αισθήσεις, πρέπει να μπούμε μέσα, πρέπει να συνδεθούμε με τις πιο λεπτές μας αισθήσεις για να βρούμε το δρόμο μας προς τα εμπρός. 
Ο Ποσειδώνας και ο Δίας μαζί στους Ιχθείς είναι μερικές από τις καλύτερες ενέργειες που θα δούμε για την ενίσχυση των ψυχικών και διαισθητικών μας χαρισμάτων. Να ξέρετε ότι αυτή η ενέργεια σας προσφέρεται και χρησιμοποιήστε την για να ενισχύσετε τις λεπτότερες αισθήσεις σας. 
Συνολικά, η σύνοδος του Δία / Ποσειδώνα ανοίγει την πόρτα σε μια νέα πραγματικότητα, διευρύνοντας το όραμά μας και εκθέτοντάς μας σε έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια - θα είναι πιο πολύχρωμη, πιο ζωντανή, πιο ενοποιημένη από πριν. Αυτή είναι μια συλλογική ενέργεια αφύπνισης στα βαθύτερα και υψηλότερα επίπεδα. Κάτι που δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ στη ζωή μας. 
Πώς να εργαστείτε με τις ενέργειες του Δία / Ποσειδώνα:
Ενώ αυτές οι ενέργειες θα κορυφωθούν τον Απρίλιο του 2022, θα αισθανθούμε τις επιπτώσεις από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Μαΐου και στη συνέχεια πάλι από τα τέλη Οκτωβρίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου.
  • Ξεκινήστε νέα δημιουργικά έργα
  • Πειραματιστείτε με νέες δημιουργικές προσεγγίσεις στη δουλειά σας
  • Κάντε τολμηρές δημιουργικές επιλογές
  • Νιώστε να εμπνέεστε από την ομορφιά γύρω σας
  • Επεκτείνετε τα πνευματικά σας χαρίσματα και εξασκηθείτε στη συνεργασία με τη διαίσθησή σας
  • Μείνετε ανοιχτοί σε νέους τρόπους σκέψης ή θέασης πραγμάτων
  • Όταν τα γεγονότα αισθάνονται ομιχλώδη, στραφείτε στη διαίσθησή σας
  • Παραδοθείτε σε κάθε αβεβαιότητα και αφήστε τα πράγματα να σας αποκαλυφθούν
  • Τιμήστε τα πνευματικά/θεραπευτικά σας χαρίσματα
  • Εργαστείτε με τις πιο λεπτές συχνότητες όταν πρόκειται για εργασία θεραπείας και εκδήλωσης
  •  Σκεφτείτε να συνάψετε ασφάλιση πλημμύρας
  • Φιλτράρετε το πόσιμο νερό σας
  • Συνδεθείτε με αυτήν την ενέργεια για ψυχικές λήψεις ή για επικοινωνία με την άλλη πλευρά
  • Απολαύστε αυτή την ενέργεια κατά τη διάρκεια των διαλογισμών σας για να ενεργοποιήσετε πνευματικές αφυπνίσεις
  • Ενισχύστε τη Θεϊκή σας σύνδεση
  • Αναγνωρίστε την καθολική ενότητα σε όλα
  • Καθαρίστε το σώμα του συναισθηματικού πόνου σας
  • Αφιερώστε χρόνο στην επαναφόρτιση δίπλα στο νερό 
ΤΑΝΑΖ

ΠΗΓΗ:https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου