Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ήλιος σύνοδος Ερμής 03/04

 Μία ευχάριστη όψη έχουμε από την 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν σύνοδο στο ζώδιο του Κριού.
Μία όψη που ευνοεί τους Διδύμους / Ζυγούς και Υδροχόους καθώς επίσης τους Κριούς / Λέοντες και Τοξότες πρωτεύοντος, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 7η έως την 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτό το διάστημα όλα τα βλέπουμε πιο αισιόδοξα και ελπιδοφόρα και οτιδήποτε καινούργιο που αφορά τις ιδέες μας και τις σκέψεις μας βγαίνει προς τα έξω για να παρέχουμε συμβουλές σε όλους τους άλλους. Παράλληλα μας διευρύνει όλους τους ορίζοντες και μας ανοίγονται πόρτες για μία άλλη φάση στη ζωή μας η οποία έλκεται προς το καινούργιο.
Η επέκταση αυτή γίνεται καθαρά προς τα έξω μια που θα αποκτήσουμε καινούργιους φίλους. Οι φίλοι θα μας βοηθήσουν να φύγουμε από εμπλοκές του παρελθόντος και θα μας δώσουν νέες ιδέες για το μετά. Είναι σημαντικό αυτό το χρονικό διάστημα να υπάρχει η εξωστρέφεια, η προβολή του εαυτού μας και να αναδείξουμε όλα τα ταλέντα μας, εκείνα που θα μας κάνουν αγαπητούς στους άλλους.
Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε μία νέα πορεία, μία νέα αρχή, μία καινούργια κοσμοαντίληψη και να μας οδηγήσει σε  καινούργια μονοπάτια επέκτασης και εκδήλωσης, η οποία θα είναι λυτρωτική μια που θα σχετίζεται με το νέο. Ήρθε η ώρα να τα δούμε τα πράγματα διαφορετικά, να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας και τις πεποιθήσεις μας και να δουλέψουμε σε ένα κόσμο ο οποίος είναι διαφορετικός.
Στην αρχή θα είναι όλα δύσκολα, στην πορεία όμως θα γίνουν προς πιο προσιτά για τον καθένα και ιδιαίτερα για τα παραπάνω ζώδια που επηρεάζει αυτή η όψη.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου