Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ερμής τετράγωνος Πλούτωνας 10/04

 Κατά τη παραμονή του στο ζώδιο του Κριού ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα από τις 8 έως τις 11 Απριλίου. Μία όψη που αφορά τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερως. Και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από την 25η έως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Νιώθεις μια επιθετική χροιά στην σκέψη σου και αυτό μεταφέρεται και στα λόγια σου. Επιζητάς να πληγώσεις λεκτικά τον άλλον και να τον οδηγήσεις σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να ελεγχθεί. Αυτός ο " λεκτικός πόλεμος " έχει σαν αποτέλεσμα την αυτοκαταστροφή μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Λόγω του Πλούτωνα επαναφέρει παλιά απωθημένα, μια κρυμμένη οργή του παρελθόντος, που τώρα επανέρχεται για να πάρεις '' το αίμα σου πίσω '' .
Η επιβολή μπορεί να αφορά και τη συμπεριφορά των άλλων προς εσένα και αυτό σε τρομάζει περισσότερο, αλλά σε οδηγεί στο να τους εκδικηθείς με το " ίδιο νόμισμα". Το ότι ο Ερμής βρίσκετε στο Κριό μεγεθύνει το όλο σκηνικό μια που η παρόρμηση του, η δύναμη και το εγώ εκδηλώνεται με τρόπο μη συμβατό με την σταθερή λογική.
Μην αφήνεις την οργή να σου δώσει ανταποδοτικό χτύπημα, σκέψου τις συνέπειες της κάθε πράξη σου και να ελέγχεις δίπλα όλο το πεδίο πριν τη κραυγή. Μείνε πίσω από τις αντιπαραθέσεις πάνω στο επαγγελματικό σου χώρο, με συγγενικά σου πρόσωπα, πρόσεξε πως οδηγείς, τι λες, το νευρικό σου σύστημα και μάθε να δίνεις σημασία σε αυτό που λέμε " τόπο στην οργή ".



Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου