Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ερμής στους Διδύμους 30/04


 Ο Ερμής στο σπίτι του. Στο ζώδιο των Διδύμων που κυβερνά και που είναι και η καλύτερη θέση του μια που μεταφέρει την πληροφορία ακόμα και αν δεν την πιστεύει! 

Τι είναι αυτό που επιδιώκει πραγματικά ο Ερμής για όλους εμάς το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα ταξίδι για να γνωρίσουμε τους άλλους. Να μιλήσουμε με τους άλλους. Να πούμε τις σκέψεις μας όπως μας έρχονται, χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτές οι σκέψεις " πατάνε " κάπου. Είναι μία ελαφρότητα των στιγμών από μία περίοδο που ο Ερμής καθώς βάδιζε στον Ταύρο την είχε απολέσει.
Μερικοί αυτό το χαρακτηρίζουν σαν " μία δόση τρέλας ", αλλά η ζωή μας τι είναι? Όποιος πάρει " σοβαρά την ζωή " θα χαθεί μέσα στην ζούγκλα. Ο Ερμής στους Διδύμους επιζητά κάτι πιο αέρινο, κάτι πιο έξυπνο και ίσως προκλητικό για κάποιους.
" Θέλω να περνώ καλά και καρφί δεν μου καίγεται " είναι η επιθυμία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ελέγχω την κατάσταση, σημαίνει η κατάσταση δεν με ελέγχει.
Εκτός από το ταξίδι και την επικοινωνία είναι καλή περίοδος για την συλλογή εγγράφων, την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, την συναλλαγή με λογιστές, δικηγόρους, δημόσιες υπηρεσίες και οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία της γραφειοκρατίας.
Το διάστημα από τις 30/04 έως και τις 10/05 που ο Ερμής θα παραμένει στο ζώδιο των Διδύμων, πριν προχωρήσει στην αναδρομή του από την 4η μοίρα των Διδύμων, είναι ευνοϊκό για τα ζώδια των Διδύμων, Ζυγού και Υδροχόου. Προβλήματα για τους Παρθένους, Ιχθύς και Τοξότες.
Δυναμική περίοδος για αυτούς που έχουν τον Ερμή στους Διδύμους στο Γενέθλιο Χάρτη τους και για όλα τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία, την διαφήμιση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Διαδίκτυο, το εμπόριο, τα Μ.Μ.Ε.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου