Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Ανάδρομος Πλούτωνας 29/04 - 08/10

 


Ο Πλούτωνας κινείται αργά, ταξιδεύοντας μόνο σε μερικές μοίρες του ζωδιακού κύκλου κάθε χρόνο. Αυτή η εξαιρετικά αργή κίνηση σημαίνει ότι ο Πλούτωνας έχει χρόνο να σκάψει πραγματικά τα σημεία του στα μαθήματα, τις διδασκαλίες και τα δώρα που φέρνει σε κάθε βαθμό του ζωδιακού κύκλου.Κάθε φορά που ένας πλανήτης κινείται αργά, όπως ο Πλούτωνας, η ανάδρομη κίνησή του είναι συχνά κάτι που δεν παρατηρούμε τόσο πολύ σε συνειδητό επίπεδο.
Τα ανάδρομα συμβαίνουν όταν ένας πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω από το πλεονέκτημά μας εδώ στη Γη, αλλά καθώς ο Πλούτωνας δεν κινείται σχεδόν καθόλου, αυτή η φαινομενική κίνηση προς τα πίσω δεν είναι κάτι που μπορούμε να δούμε πολύ καθαρά, τουλάχιστον όχι με τα μάτια μας.
Ωστόσο, για το Τρίτο Μάτι μας, είναι μια διαφορετική ιστορία, καθώς ενεργοποιείται πολύ κάτω από έναν Ανάδρομο Πλούτωνα. Ενώ οι κινήσεις του Πλούτωνα είναι αργές στην επιφάνεια, στα κρυφά στρώματα, στο αιθερικό μας σώμα και στο υποσυνείδητό μας, η ενέργεια κινείται δυνατά.
Οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι όταν ένας πλανήτης έμπαινε ανάδρομος, ταξίδευε στον κάτω κόσμο, ή στο υποσυνείδητό μας, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μηνύματα, μυστικά και πράγματα που κρύβονται στη σκιά.
Ο Πλούτωνας θεωρείται ο Άρχοντας του Κάτω Κόσμου, επομένως αυτό ενισχύει τη σκιώδη ενέργεια. Κατά μία έννοια, ο ίδιος ο φύλακας του κάτω κόσμου καλείται να κοιτάξει τις δικές του σκιές, τα αγνοημένα διαισθητικά του μηνύματα και το δικό του υποσυνείδητο για να εξαλείψει οτιδήποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί ή δεν έχει πλέον θέση.

Πλούτωνας Ανάδρομος 2022

Το 2022, ο Πλούτωνας ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του στις 29 Απριλίου. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα σχετικά με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι ότι θα ευθυγραμμιστεί και πάλι τέλεια με τον γενέθλιο Πλούτωνα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Πλούτωνας έκανε για πρώτη φορά αυτή την ευθυγράμμιση στο χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών στις 22 Φεβρουαρίου 2022, αλλά τώρα θα το ξαναεπισκεφτεί, βοηθώντας στην ανασκαφή και την ανακάλυψη τυχόν σκελετών ή σκιών στο ντουλάπι που πρέπει να έρθουν στο φως. 
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή είναι επίσης η τρίτη τελευταία φορά που ο Πλούτωνας θα Ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζεται μετά από 10+ χρόνια να ολοκληρώσει το ταξίδι του σε αυτό το ζώδιο της γης. Καθώς αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος του, τα μαθήματά του απλώς θα εντείνονται.
Ο Πλούτωνας είναι μια μεταμορφωτική δύναμη και κυβερνά τον κύκλο του θανάτου και της αναγέννησης. Ενώ στον Αιγόκερω εργαζόταν σκληρά για να φέρει αλλαγές σε ισχυρές εταιρείες, κυβερνήσεις, μακροχρόνιες οικονομικές διαισθήσεις και στον κόσμο των μεγάλων επιχειρήσεων - όλοι οι τομείς που αγγίζονται από τον συνδυασμό Πλούτωνα και Αιγόκερω.
Ο Πλούτωνας έχει ακόμα πολλά να κάνει φυσικά, αλλά ελπίζουμε ότι μέχρι να φύγει ο Πλούτωνας, η συλλογικότητα θα είχε χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του Πλούτωνα για να κάνει θετικούς μετασχηματισμούς σε αυτούς τους τομείς.
Στη δική μας ζωή, ο Πλούτωνας που μπαίνει ανάδρομος είναι μια στιγμή που μπορούμε να αναλογιστούμε το δικό μας μεταμορφωτικό ταξίδι.
Η τελευταία ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα τελείωσε τον Οκτώβριο του 2021, οπότε από τότε, πώς μεταμορφώσατε; Πώς έχετε χρησιμοποιήσει τις ενέργειες του Πλούτωνα για να αντιμετωπίσετε τις σκιές σας και να βγείτε πιο δυνατοί και αναγεννημένοι;
Ο Πλούτωνας ενσαρκώνει τη διαδικασία του θανάτου και της αναγέννησης. Είναι πάντα παρόν σε εκείνες τις στιγμές της ζωής που περνάμε από την παρθενική σε μητέρα ή τη στάχτη στον Φοίνικα.
Οι πιο σκοτεινές πιο οδυνηρές πλευρές αυτών των μεταμορφωτικών ταξιδιών μπορούν μερικές φορές να έρθουν στην προσοχή μας κάτω από έναν Ανάδρομο Πλούτωνα. Ενώ γινόμαστε πιο ευαίσθητοι σε αυτά και στο πώς έχουν κινηθεί και μας αλλάξει, μας επιτρέπουν επίσης να αποκτήσουμε σαφήνεια και δύναμη γύρω από το πόσο μακριά έχουμε φτάσει.
Εάν πήρατε μεγάλες αποφάσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή τον Οκτώβριο του 2021 ή αν συνέβη ένα σημαντικό γεγονός κοντά σε αυτόν τον μήνα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας αποκαλύπτονται νέες ιδέες ή ίσως είναι απαραίτητος ένας νέος τρόπος προσέγγισης των πραγμάτων.
Ένας απλός, αλλά χρήσιμος τρόπος για να το δείτε θα ήταν να σκεφτείτε τον Πλούτωνα που σταθμεύει απευθείας τον Οκτώβριο του 2021 ως το στάδιο αναγέννησης του ταξιδιού σας μετασχηματισμού και το ανάδρομο ως ένα είδος θανάτου ή τελικού σταδίου.
Η αλλαγή, τα τελειώματα και η ιδέα της απώλειας μπορεί πάντα να είναι κάτι τρομακτικό, αλλά να θυμάστε ότι η ενέργεια του Πλούτωνα είναι συχνά λεπτή και λεπτή. Οι αργές κινήσεις του μας δίνουν χρόνο να προσαρμοστούμε, χρόνο να θρηνήσουμε και χρόνο να σταματήσουμε και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε.
Ο Ανάδρομος Πλούτωνας δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα, είναι η ευκαιρία μας να ξεκαθαρίσουμε αργά και σταθερά το μονοπάτι, να επανεφεύρουμε πράγματα που έχουν μείνει στάσιμα και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στο ταξίδι μας σε αυτήν την ενσάρκωση.
Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι μόλις μια μέρα μετά την είσοδο του Πλούτωνα σε ανάδρομο, έχουμε την πρώτη Έκλειψη του 2022 - την Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης Ταύρου.
Οι εκλείψεις αντιπροσωπεύουν πάντα την αλλαγή και τη μεταμόρφωση και συχνά ξεκλειδώνουν τις πόρτες σε ανώτερες καταστάσεις συνείδησης. Συνδυάστε το με την είσοδο του Πλούτωνα στον κάτω κόσμο και σίγουρα έχουμε ένα ισχυρό θέμα που θα ακολουθήσει μεγάλο μέρος της Εποχής της Έκλειψης.
Μέχρι να κατευθυνθούν ξανά οι σταθμοί του Πλούτωνα στις 8 Οκτωβρίου 2022, θα έχουμε μια πολύ πιο ξεκάθαρη κατανόηση του επόμενου κεφαλαίου μας στον πάντα σταθερό δρόμο της μεταμόρφωσης. Είναι πιθανό να βρεθούμε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ένα νέο στάδιο της ζωής μας, απαλλαγμένοι από όποιες σκιές του παρελθόντος έχουμε δουλέψει.
Και αν είναι κάτι, είναι ωραίο να θυμόμαστε ότι οι φωτογραφίες του Πλούτωνα δείχνουν ένα σχέδιο καρδιάς αγάπης στην επιφάνειά του, δείχνοντάς μας ότι μέσα από κάθε μεταμόρφωση είναι δυνατή μια βαθύτερη αγάπη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του ανάδρομου Πλούτωνα:
Τα ανάδρομα είναι συχνά πιο δυνατά τη στιγμή που ξεκινούν και την ώρα που τελειώνουν, έτσι οι 29 Απριλίου και οι 8 Οκτωβρίου 2022 είναι τα καλύτερα παράθυρα ευκαιρίας που έχουμε για να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του Ανάδρομου Πλούτωνα.

  • Αξιολογήστε τη ζωή σας από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ποιες αλλαγές έχουν γίνει και πώς πρέπει να τροποποιηθούν ή να προσαρμοστούν αυτές οι αλλαγές;
  • Τιμήστε κάθε επιθυμία για ήσυχη, στοχαστική περισυλλογή
  • Ελάτε σε επαφή με τη σκιά σας, τι πρέπει να δείξει το φως;
  • Αντιμετωπίστε αυτό που φοβάστε, να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται πλέον να σας κρατά εξουσία
  • Απελευθερώστε ό,τι δεν είναι πλέον στον έλεγχό σας
  • Απελευθερώστε τυχόν σκιές από το παρελθόν σας που συμβάλλουν σε μπλοκαρίσματα ή πόνο
  • Μπείτε στη δύναμή σας
Προτροπές περιοδικών για τον Πλούτωνα ανάδρομο
  • Μπορώ να ξαναγεννήσω τη ζωή μου με…
  • Πιο πολύ φοβάμαι…
  • Είμαι πιο δυνατός όταν…
  • Αυτό που δεν λειτουργεί πια στη ζωή μου…
  • Απελευθερώνω τον έλεγχο του…

ΤΑΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου