Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Έκλειψη Ηλίου στο Ταύρο 30/04


Η νέα σελήνη και Έκλειψη Ηλίου γίνεται στις 30 Απριλίου 2022 στην 10*28 μοίρα του Ταύρου. Το σημαντικό της γεγονός είναι η ευθυγράμμιση που έχουμε της Αφροδίτης / του Δία και του Ποσειδώνα και αυτό είναι ένας οιωνός ξεχωριστός μια που δίνει αγάπη και χρήματα, καθώς επίσης και την παραπάνω ανθρωπιά και πνευματικότητα.

Προσθέτει μία αισθησιακή αγάπη και μία συμπάθεια απέναντι σε οτιδήποτε έχει αξία. Παράλληλα ο Άρης κάνει εξάγωνο με τη νέα σελήνη και αυτός είναι ένας βοηθητικός παράγοντας στο να φέρει καινούργια πράγματα, καινούργιες εκκινήσεις και να κάνει τους ανθρώπους πιο δυναμικούς στις αποφάσεις τους.

 Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις:

Νέα Σελήνη εξάγωνο με τον Άρη: Δίνει αυτοπεποίθηση, καινούργια πράγματα, δύναμη και θάρρος. Είναι μία εξαιρετική περίοδος στο να κάνουμε καινούργιες σωματικές δραστηριότητες - άσκηση, καθώς επίσης να ασχοληθούμε με καινούργια ταλέντα που πρέπει να αξιοποιηθούν.
Αυτό αναπτερώνει το ηθικό, προσθέτει παραπάνω κίνητρα στο να υπάρχει μία ωφέλεια και μαζί με αυτό μία ξεχωριστή γοητεία και ένα χάρισμα που βοηθά. Επίσης στην παθιασμένη επιθυμία και στην σεξουαλική έλξη. Προσθέτει καινούργιες δυναμικές στο να ξεκινήσουμε καινούργια, το κάτι παραπάνω, και να κάνουμε τα πράγματα να πάρουν μία πορεία η οποία είναι ξεχωριστή, προσθέτοντας ένα παραπάνω κίνητρο.

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό: Κάνει την αλλαγή και το ενθουσιασμό πρώτες ανάγκες και ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν μία απότομη κατάσταση επαναστατικότητας. Βέβαια η προηγούμενη όψη του εξάγωνου με τον Άρη βοηθά ώστε να μη φτάσουμε σε καταστάσεις επαναστατικού χάους, αλλά να επιζητήσουμε την προσωπική μας ελευθερία και να κάνουμε νέα ξεκινήματα τα οποία να είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε κάνει μέχρι.
Τώρα ο Ουρανός δίνει την αίσθηση της αλλαγής και καινούργιους πόντους απελευθέρωσης πάνω σε έμπνευση για καινούργια, να κατακτήσουμε μία καινούργια πορεία στη ζωή μας.

Το εξάγωνο Άρη / Ουρανού: Δίνει πρωτοβουλία, έμπνευση και επιθυμία για διασκέδαση και ενθουσιασμό. Έχουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και φυσική έλξη στο να προσπαθήσουμε να φέρουμε σε κατάσταση καλύτερη την ζωή μας, μέσω της περιπέτειας και της τόλμης.
Όλα αυτά που θέλουμε πρέπει να γίνουν επιθυμητά και να ρισκάρουμε σε οτιδήποτε προκύπτει το οποίο το θεωρούμε νέο για να ξεκινήσουμε μεγάλες αλλαγές και καινούργιες προσπάθειες, οι οποίες θα συμβαίνουν γρήγορα και θα έχουν μία δόση πάντα του καινούργιου και νέας εμπειρίας.

Η σύνοδος Αφροδίτη / Δία: Φέρνει αγάπη, χρήματα, αρμονία και ευτυχία. Πρόκειται για μία εξαιρετική αντίληψη της τύχης σου, να έρθουμε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους και να τους μιλήσουμε για αγάπη. Να κάνουμε ραντεβού τα οποία να είναι και πλατωνικού αλλά και ρομαντικού επιπέδου.
Οι συνεργασίες και οι φιλίες θα μας δώσουν τα κίνητρα για να προχωρήσουμε παρακάτω και να κάνουμε τη ζωή μας πιο επωφελή, με καλή τύχη και κυρίως με ταξίδια μεγάλων, αποστάσεων σε οικονομικές απολαβές και οτιδήποτε σχετίζεται με τη νομοθεσία και επιχειρήσεις που είναι σε παραθαλάσσια μέρη.
Όπως επίσης η επαφή με τη θάλασσα που είναι ένας ψυχολογικός παράγοντας θετικής ενέργειας. Βοηθά επίσης σε αυτό με επαφή με το υγρό στοιχείο για να πάρουμε δυνάμεις έμπνευσης και καλής ψυχολογίας.

Το εξάγωνο Αφροδίτης / Πλούτωνα: Κάνει την συντροφικότητα να είναι σημαντική, μια που προσφέρει το καινούργιο τοπίο που είναι μαγευτικό και ξεχωριστό. Οι εμμονές είναι πιθανές, αλλά αυτό παίρνει μία μορφή η οποία είναι πιο λειτουργική μια που η προσέγγιση γίνεται με ένα άλλο τρόπο το οποίο φέρνει τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση. Πρέπει να βγάλουμε τα προσωπικά μας συναισθήματα, τα οποία είναι βαθιά και να αγγίξουν όλο το βαθύ επίπεδο μέσα σε μία σχέση ή σε μία ερωτική περιπλάνηση.

Το εξάγωνο Δία / Πλούτωνα: Ενισχύει την καλή τύχη στον έρωτα και στη δημιουργικότητα. Μας δίνει μία αυξημένη δύναμη, να κάνουμε τις σωστές κινήσεις εκείνες που θα μας δώσουν περισσότερο καταξίωση και επιτυχία. Να έχουμε ισχυρές δυνάμεις οι οποίες τις χρειαζόμαστε στα παρασκήνια, ώστε να μας οδηγήσουν στην κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη μέσα σε πλούτο αλλά και μέσα σε επαγγελματική πρόοδο. Έχουμε έντονη επιθυμία να μεταρρυθμίσουμε τη ζωή μας και να περάσουμε σε ένα άλλο μοτίβο εξερεύνησης όλων των δυνατοτήτων μας.




Εν κατακλείδι η Έκλειψη Ηλίου είναι αρκετά θετική μια που βοηθά σε καινούργια πράγματα και δίνει κίνητρο στο να κυνηγήσουμε παθιασμένες επιτυχίες και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.
Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης / Δία είναι αυτή που ουσιαστικά κινεί το όλο σε αυτή την νέα  έκλειψη, Να μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ταύρου οπότε έχει μέγιστη ισχύ. Η έκλειψη διαρκεί έως τις 25 Οκτωβρίου 2022 και επηρεάζει κυρίως στο νότιο ημισφαίριο, την νότια Αμερική, τον Ειρηνικό και τον Ατλαντικό ωκεανό. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αισθητή στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη χώρα μας.

Φέρνει αλλαγές στο Σταθερό Σταυρό και σε όσους έχουν πλανήτες από την 5η έως τη 15η μοίρα του Σταθερού Σταυρού. Λειτουργεί θετικά για τα ζώδια της Γης και του Νερού, αρχές δευτέρου δεκαημέρου, καθώς επίσης και όσοι έχουν μεσουράνημα και ωροσκόπιο σε αυτές τις μοίρες.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου