Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός 07/08

 Ο Ήλιος στον Λέοντα δημιουργεί τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας απρόοπτες στιγμές. Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών, όσοι έχουν Ωροσκόπο και Πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 12* έως και την 17*. 

Η εμπλοκή του Ήλιου με το δυνατό τετράγωνο δείχνει ότι το Εγώ, η πράξη, η θέληση,  η χαρά, η δημιουργία, η διασκέδαση, το ερωτικό τοπίο ανατρέπεται και μαζί με όλα αυτά η περίοδος που δημιουργείται η διέλευση.
Ο Ουρανός στο δύσκολο γι ' αυτόν ζώδιο του Ταύρου δεν μπορεί να προσαρμοστεί και αντιστέκεται. Πιστεύει ότι θα δημιουργηθούν επαγγελματικές και οικονομικές επιπλοκές και ζητά την σιγουριά.
Η σιγουριά εδώ έχει επαναστατικότητα και αντίδραση. Έχει μεγαλύτερο εύρος αλλαγών από το επιτρεπόμενο. Δεν υπάρχει η συνήθεια, ο εξαναγκασμός, η σταθερότητα, καθώς επενεργούν δυνάμεις αποσταθεροποίησης. Που οδηγεί όλο αυτό?
Στην ατομική επαναστατική διάθεση, στην οργή εναντίων των επιβουλών. Οι άλλοι θα την θεωρούν μυστήρια, υπαρξιακή και ακατανόητη αλλά αυτή είναι η διάθεση. Όλα τα μη οδηγούν σε νεύρο - καταστάσεις που δεν πρέπει να κυριαρχήσουν.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου