Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ήλιος στην Παρθένο

 Η επιστροφή στην καθημερινότητα και στις ευθύνες φέρνει η μετακίνηση του Ήλιου στο Ζώδιο της Παρθένου. Το ερωτικό και το ανάλαφρο πεδίο σιγά - σιγά υποχωρεί και αναλαμβάνει η ενασχόληση με την κοινή και κοινότυπη ζωή.

Ανοίγει ο κύκλος όπου τα πράγματα αγγίζουν θέματα υγείας και εργασίας, καθώς και επιστροφή στο επαγγελματικό μονοπάτι. Όλο αυτό δεν χρειάζεται να το δούμε ως κάτι αρνητικό, μια που δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης, ανοίγει νέες δουλειές και τα θέματα υγείας έρχονται στην επιφάνεια για να ιανθούν.
Κυρίως οι γεννημένοι Παρθένοι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου θα έχουν μία καταπληκτική χρονιά επίτευξης κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι όψεις του Ήλιου με τρίγωνο με τον Πλούτωνα R και Ουρανό R είναι ότι καλύτερο . 
Σίγουρα θα γίνουμε και πιο αυστηροί στις επιλογές μας με δόσεις αυτοκριτικής και αυξημένης ευθύνης απέναντι στους άλλους ή απέναντι σε εμάς. Η επικοινωνία θα γίνει πιο ουσιαστική με χαρακτηριστικά συνάφειας και λειτουργικότητας του μέσου και του σκοπού.
Ο Μεταβλητός Σταυρός θα περάσει σε μία βάση διεργασιών, απαιτητικών ρυθμών, καινούργιων ζητημάτων και επανέλεγχο όλο των καταστάσεων. Οι εξελίξεις τρέχουν και μεταβάλλονται δημιουργώντας κινητικότητα και εκκίνηση ζητημάτων σε συνεχή ροή.

Ο Ήλιος δεν κάνει δύσκολες όψεις εκτός από μία την αντίθεση με τον Ποσειδώνα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου