Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ήλιος στη Παρθένο. Προβλέψεις Ζωδίων

 Η μετακίνηση του Ήλιου στο Ζώδιο της Παρθένου είναι σημαντική καθώς δημιουργεί πολλές καλές όψεις όπου βοηθά στην επίλυση ζητημάτων, νέων ξεκινημάτων, ανοιχτών οριζόντων και απελευθέρωση δυνάμεων.

Αν το δούμε πρακτικά θα διαπιστώσουμε ότι μεγάλοι κερδισμένοι από την μετακίνηση είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του πρώτου δεκαημέρου και του τρίτου. Βασικά οι Παρθένοι αλλά μαζί τους και οι Ταύροι και Αιγόκεροι.

Για τους Παρθένους είναι η αρχή των πάντων και έτσι πρέπει να το δείτε γιατί οι όψεις του Ήλιου με Πλούτωνα και Ουρανό με τρίγωνο και παρότι είναι ανάδρομοι ενεργοποιείται ο επαγγελματικός τομέας και η προσωπική σας αξία. Αυτό το περιμένατε εδώ και πολύ καιρό και τώρα επανέρχεται με πιο δραστικό τρόπο για να τελεσφορήσει με την ορθόδρομη διέλευση των πλανητών τους επόμενους μήνες .

Για τους Ταύρους ενεργοποιεί όλο το προσωπικό ταλέντο σας που δεν είναι άλλο από την απόκτηση χρημάτων, μέσα από σχέδια υλοποίησης που τώρα βρίσκονται σε επεξεργασία. Η εύνοια υπάρχει σε ζητήματα ερωτικά, παιδιού, χαλάρωσης και διασκέδασης που παρότι τα τελευταία τα βλέπετε λίγο απόμακρα όμως πιστέψτε με θα σας δώσουν κέρδη.

Για τους Αιγόκερους είναι η δημιουργία εμπορικών επαφών, επικοινωνία και ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς και η μάθηση νέων τεχνικών επιτυχίας μέσω από σπουδές ή σεμινάρια. Σε κάποιες περιπτώσεις σας βοηθά η νομοθεσία, οι επαφές με δικηγόρους και ζητήματα που εμπεριέχουν θρησκευτικές και φιλοσοφικές προκλήσεις.

Για τους Καρκίνους το κομμάτι της επικοινωνίας και των κοντινών αποδράσεων έρχεται στην επιφάνεια. Θα πάρετε βοήθειες από κοντινά σας πρόσωπα που θα σας δώσουν απλόχερα οφέλη . Η σκέψη και ο λόγος αναπτύσσονται και δημιουργείται έξαρση του επικοινωνιακού μεγαλείου και της επαναφοράς ταλέντων που ήταν κρυμμένα .

Οι Σκορπιοί είστε σε μία φάση εξωστρέφειας, επαφών με φίλους,  ερωτικούς συντρόφους, συλλόγους μέσα από την δική σας θέληση αλλά και την βοήθεια που παίρνετε από τους άλλους ή από τα παιδιά σας. Ναι αξίζει να αποδράστε από την καθημερινότητα έστω με ξαφνικές δυναμικές και να αποκτήσετε εμπειρίες ξεχωριστές και απρόσμενες.

Για τους Ιχθύς, Τοξότες, Διδύμους είναι μία πιο έντονη επιρροή καθώς ο Ήλιος περνά από γωνιακούς οίκους που συνήθως γίνονται και πιο ουσιαστικές αλλαγές. Οι αλλαγές εδώ αφορούν οικογένεια, επάγγελμα, σχέσεις και γάμο που έρχονται στην επιφάνεια και εκεί θα δώσετε μία περισσότερη προσοχή καθώς ο Ήλιος " φωτίζει " τις σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι. Πρέπει αυτά αφού αναδυθούν και δοκιμαστούν να γίνουν σημείο καθόρισης όλων των πεπραγμένων, των αδυναμιών, των λαθών και των προκαταλήψεων της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.
Αυτή η μετακίνηση του Ήλιου είναι η ενέργεια που σας δίνεται για να φωτίσετε άγνωστες στιγμές, ακαθόριστες δυναμικές και πλούτο ως προς την συνέχεια της προσωπικής σας υπόστασης.

Για τα υπόλοιπα Ζώδια η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου δεν είναι ιδιαίτερα αισθητή.
Τα παραπάνω αφορούν και όσοι έχετε Ωροσκόπο, Σελήνη, Αφροδίτη,  Ερμή και Άρη καθώς και Μεσουράνημα σε αυτά τα Ζώδια.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου