Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Άρης τρίγωνο Ουρανός R 22/08

 Μια από τις πρώτες όψεις του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, έχει ξεκινήσει από τις 16 Αυγούστου και κορυφώνεται στις 22, μια που έχουμε το τρίγωνο  του Ουρανού, από το ζώδιο του Ταύρου. 

Μια όψη αρκετά θετική για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού. Επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και Σελήνη εκεί.
Μια που οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο σταθερό Σταυρό και παράλληλα και σε ζώδια της Γης αυτό σηματοδοτεί ότι αυτή η όψη στρέφεται προς την ύλη. Και προς την κατεύθυνση του επαγγελματικού αλλά και του οικονομικού τομέα. 
Ο Ουρανός θέλει πρωτοποριακούς τρόπους και νέες ιδέες πάνω στα οικονομικά, ενώ ο Άρης δημιουργεί την ενέργεια εκείνη που εκκινεί μπροστά τα επαγγελματικά αλλά και ζητήματα υγείας.
Οι τρόποι εδώ είναι σύγχρονοι μια που περιέχουν μια δόση ανεξαρτησίας και ελευθερίας κινήσεων και μέσα από ορίζοντες της νέας εποχής που γίνονται πράξη. 
Κυρίως το διαδίκτυο παίζει σπουδαίο ρόλο γι' αυτό καλό είναι να εισέρχονται τεχνολογικές συνιστώσες στην ανάπτυξη του επαγγελματικού πεδίου. 
Ο Άρης όμως πολύ δυνατός από το ζώδιο της Παρθένου, είναι απαιτητικός και πολλές φορές σκληρός. Διαθέτει την παρόρμηση ως προς την ενέργεια, ενώ ο Ουρανός πάει να αλλάξει το Ταύρο και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο.  Όμως η απραξία είναι μια καταδίκη χωρίς επιστροφή αυτό το διάστημα και δεν συγχωρείτε. 
Δεν είναι καιρός των τελικών αποφάσεων, είναι όμως η περίοδος του επαγγελματικών και οικονομικών αναζητήσεων. Και αυτό είναι ότι καλύτερο τη δεδομένη στιγμή.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου