Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ήλιος αντίθεση Δίας R 20/08

 


Ο Δίας συνεχίζοντας την αναδρομή του στο ζώδιο του Υδροχόου κάνει αντίθεση με τον Ήλιο στο Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι τα ζώδια του Ταύρου,  Σκορπιού, Υδροχόου και Λέοντα που έχουν Πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα έως την 29η θα βιώσουν μία ατυχία.

Οι όψεις του Δία δεν θεωρούνται τελείως αρνητικές όταν είναι δύσκολες αλλά μειώνουν την επιτυχία, την τύχη, την επέκταση.
Ιδιαίτερα τώρα που βρίσκονται και οι δύο Πλανήτες σε ζώδια που έχουν σχέση με την διασκέδαση την αναψυχή, την εξωστρέφεια και τις φιλίες, οι ειδήσεις που θα ακούσουμε, οι πράξεις που θα κάνουμε, οι οικονομικές συμφωνίες θα έχουν στιγμές όχι ανησυχίας θα έλεγα, αλλά μη επίλυσης αυτό το διάστημα.
Και τα δύο ζώδια επιμένοντας εμμονικά σε οτιδήποτε αρνούνται να δουν αυτό το διάστημα και μία άλλη οδό. Προηγείται η εξωστρέφεια ως λογική που έχει σχέση με τι θέλω να κάνω για να τα περάσω καλά. Η εργασία και η προσωπική ασφάλεια που μου αρέσει να επαναλαμβάνω δεν είναι σε θέση να οριστεί ως αυτοσκοπός αλλά χρειάζεται το μέτρο της αφύπνισης.
Ιδιαίτερα η όψη επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού γι' αυτό καλούνται να " νοικοκυρέψουν " τα θέλω τους και τα όνειρά τους και όσο αφορά τις γυναίκες μην περιμένουν τους άνδρες με τις οικονομικές βοήθειες γιατί η πραγματικότητα  συμβαδίζει με την δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει και κάτι που αφορά την ψυχολογία, το σεξ - χρήμα, την απόλαυση της ηδονής που εμπεριέχει το να δοθώ χρηματικά στον άλλον. Να γίνω δηλαδή υποχείριο σε οποιονδήποτε μου τάζει " φύκια για μεταξωτές κορδέλες".
Ο Δίας υπερτονίζει πράγματα και ιδιαίτερα τώρα με την αντίθεση αντιπαλεύει το ηθικό κίνητρο με την ανήθικη πράξη. Αυτό δεν σημαίνει αδιέξοδος σημαίνει ότι προσανατολίζομαι στο ώριμο.
Η ωριμότητα είναι ο δρόμος για την αποφυγή των λαθών.


Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου