Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Άρης αντίθεση Ποσειδώνας 02/09

 


Από τις 29 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς.
Μια δύσκολη όψη για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το τέλος του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 19η έως την 24η μοίρα.

Αυτό φέρνει αποθάρρυνση, αδυναμία και συναισθήματα ανεπάρκειας και χαμηλό σημείο ενέργειας και ζητήματα που σχετίζονται με νοσοκομεία, ιώσεις αλλά και ότι αφορά τη σεξουαλικότητα και την ανταγωνιστικότητα. Ενώ τους ανθρώπους τους κάνει πιο επιρρεπείς σε οτιδήποτε αφορά άγχος, ασθένεια, απογοήτευση, αμηχανία, φόβο, ανησυχία και κατάθλιψη.
Δημιουργεί μία αυταπάτη και μία εξυπηρέτηση από άλλους ανθρώπους το οποίο αυτή τη στιγμή η φαντασία λειτουργεί χωρίς πραγμάτωση. Οπότε η απογοήτευση και απώλεια μας κάνει να είμαστε αρνητικοί και φοβισμένοι στο να προσπαθούμε να πετύχουμε κάποια πράγματα. Όμως δεν μπορούν να έρθουν μια που οι προσδοκίες είναι γεμάτες αρνητικότητα και αυτολύπηση.
Δημιουργεί παράλληλα μία αύξηση της αδρεναλίνης είτε έχει σχέση με παρεκτροπές, είτε με θεωρίες συνομωσίας, είτε με διαδικτυακές γνωριμίες και η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι να έχουμε μία δημιουργική πραγματική διέξοδο στην πνευματική ζωή και στην αυτοίαση και είναι καλύτερα να μείνουμε για λίγο μόνοι μας, να λειτουργήσουμε αθόρυβα και να αποφύγουμε να εκφραζόμαστε δημόσια.
Δεν πρέπει να πούμε πράγματα που θα πληγώσουν τους άλλους ή θα αυτοπληγωθούμε εμείς οι ίδιοι.
Παράλληλα αυτή η όψη είναι πολύ περίεργη όσο αφορά την πανδημία μια που θα επιδεινώσει την κατάσταση και ευχόμαστε να μην δημιουργήσει την εκκίνηση ενός τραγικού κύκλου και την έλευση ενός νέου μεταλλαγμένου ιού ο οποίος θα είναι πιο επιθετικός και πιο θανατηφόρος. 
Γενικά θα παίξει πάρα πολύ για αυτό το χρονικό διάστημα ζητήματα υγείας, με γιατρούς και νοσοκομεία, αποκαλύψεις πάνω στην πανδημία αλλά και καινούργια δεδομένα, τα οποία θα δημιουργήσουν σάλο και θα επιφέρουν πρόβλημα το οποίο στην πορεία θα είναι δύσκολο στην αντιμετώπιση.
Προσοχή σε θαλάσσια ταξίδια, ενώ θα ακούσουμε και για θανάτους καλλιτεχνών και αυξημένη θνητότητα λόγω covid - 19.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου