Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας R 12/08

  Όταν η Αφροδίτη αγγίζει τον Πλούτωνα εκείνο που εισπράττεις είναι μια έντονα ισχυρή και παθιασμένη έλξη που με τη πάροδο του χρόνου μπορεί να αναπτυχθεί, εάν αποκλείσω τη Πλουτωνική σου έκρηξη για '' κατοχή του άλλου ''.

Είναι τόσο μαγευτική η έλξη, που οποιαδήποτε έκρηξη είναι άνευ ουσίας.
Η γοητεία της Αφροδίτης σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα, σου χαρίζει έναν έντονο σεξουαλικό μαγνητισμό, που μέσα στη χαοτική σου καθημερινότητα είναι βάλσαμο.
Το κλειδί είναι να μάθεις να αγαπάς την ένταση που δημιουργούν αυτοί οι δύο, συνδυάζοντας την αγάπη, την έλξη, και την αισθησιακή εκφραστικότητα με το σκοτεινό έλεγχο, το πάθος και την αφοσίωση.
Με άλλα λόγια, Αφροδίτη/Πλούτωνας αιχμαλωτίζουν τόσο τους τολμηρούς όσο και τους ευάλωτους, μέσα από την απώλεια την εμμονή και την σύγκρουση, που λειτουργούν σαν οδηγός για να μάθεις τα όρια της υγιής προσκόλλησης.
Σίγουρα η ένταση και το πάθος καθιστούν πιο σημαντικούς τους δεσμούς σου, μέσα από ήπιες αλλαγές τόσο της εμφάνισης σου, όσο και της στάσης σου απέναντι στη σχέση σου.
Υπάρχει η επιθυμία να κρατήσεις σταθερή τη σχέση σου, αλλά υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά που καθιστά δυσοίωνος ζοφερή την επιθυμία σου για '' το όνειρο υπό όρους ''.....
Φρόντισε το!!

Η όψη επηρεάζει το το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού, με πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 22η έως την 28η μοίρα.


Cahya 
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου