Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ


Ο Σκορπιός σε κερδίζει με το βλέμμα του. .. σε καλεί να ταξιδέψεις μαζί του στη ζωή με εφόδια το πάθος και τη διάθεση να ανακαλύψεις ό,τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα. Πίσω από την εσωστρέφειά του κρύβεται μια ισχυρή διαίσθηση αλλά και μια έντονη σεξουαλική επιθυμία ... ανήκει στη Τριάδα της Συνειδητοποίησης!
Τι λένε οι άλλοι για το Σκορπιό:
Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις επιλογές και τις κινήσεις του. Κάθε βήμα του είναι και μια έκπληξη. Κινείται χωρίς να τον καταλαβαίνει κανείς. Δείχνει σιωπηλός και απόμακρος, ενώ στην πραγματικότητα επεξεργάζεται μέσα του τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Προτιμά να ζει στο παρασκήνιο αναζητώντας τα μυστικά της ζωής. ...πολλοί θα τον αγαπήσουν γι αυτό που είναι ή θα τον μισήσουν ακριβώς για τον ίδιο λόγο...
Το βλέμμα του είναι αφοπλιστικό.  
Τα δυνατά σημεία του Σκορπιού: 
 Η ικανότητά του να αποθηκεύει μέσα του πράγματα, να κρατά «θησαυρούς» και να επεξεργάζεται πληροφορίες χωρίς επιδεικτική διάθεση τον κάνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακό....Ζει για να βιώνει μεγάλες συγκινήσεις και λειτουργεί με βάση το πάθος του. Δίνει σημασία στο σεξ ως άμεση συνέχεια του έρωτα.  
Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου:
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον έντονο ερωτισμό τους και τον μυστηριακό μαγνητισμό που ασκούν στο περιβάλλον τους. Δύσκολο να τους καταλάβεις, και ακόμα δυσκολότερο να συμβιώσεις μαζί τους. Αναζητούν τη γνησιότητα και την ένταση στη ζωή τους, και είναι ανήσυχοι και ασυμβίβαστοι. Διαθέτουν ένα αλάνθαστο ένστικτο, και μπορούν να διαβάζουν την σκέψη σας από πολύ μακριά. Μην αποπειραθείτε να τους κρύψετε κάτι. Θα το καταλάβουν, και απλά θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους. 
Είναι το ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης. Στη ζωή τους ποτέ δεν θα ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο, και οι εμπειρίες τους είναι υποψήφιες για θεατρικά δράματα. Δείχνουν μία ιδιαίτερη στάση απέναντι στη ζωή και προ πάντων στον έρωτα. Αναζητούν το βάθος και το μάξιμουμ σε ό,τι κάνουν. Το πάθος γενικά κυριαρχεί στην ζωή τους, κι αν δεν το βρίσκουν, δυστυχούν..  
Ο Σκορπιός είναι ασυμβίβαστος και ιδεολόγος, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να κρυφτεί, να μυστικοποιηθεί και να προστατευτεί, να αποκαλυφθεί μόνο όταν υπάρχει εμπιστοσύνη ή απόλυτη αναγκαιότητα.....
Έχει ένα μυστηριώδη αέρα!!...Δύσκολο να εκτιμηθεί...άλλες φορές είναι αστείος ή χιουμοριστικός κ άλλες γεμάτος θυμό και πόνο..
Σταθερά όμως μπορεί να επικεντρωθεί σε ότι αναλάβει και με αποφασιστικότητα και πειθαρχία να το φέρει εις πέρας...
Έχει μεγάλη συναισθηματική δύναμη ικανή να βοηθήσει σε περίοδο κρίσης...
Τα δώρα του στους άλλους:
Αφοσίωση, πάθος, δυνατή πίστη, βαθιά συναισθήματα, εμπιστοσύνη, αίσθηση ασφάλειας και σαν ισχυρή Πηγή μαγνητισμού θεραπευτικός!


CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου