Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ R ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΣ 25/10


Ο Ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό συναντά τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο από τις 23/10 έως και τις 28/10.

Επανέρχονται ζητήματα του παρελθόντος για να τα ξαναδούμε ξανά. Είναι εύκολο όμως? Ανάλογα τι επιδιώκουμε. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε το κλίμα, να δούμε τα αδύνατα σημεία της επικοινωνίας και να διορθώσουμε τις ατέλειες είναι ο καιρός.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι βεβιασμένες λύσεις αργότερα θα φέρουν αδιέξοδα όταν με την ορθοδρομή του Ερμή αλλάξουμε οπτική γωνία ως προς τα πράγματα.
Η όψη αυτή  βοηθά τις σχέσεις με τα αφεντικά, τον πατέρα και τον άντρα, το ερωτικό σύντροφο μίας γυναίκας. Επηρεάζει το νευρικό σύστημα, νιώθουμε μία υπερένταση ως προς τον σκοπό των επιδιώξεων και δημιουργούμε μόνοι μας αρνητικό κλίμα.
Δεν είναι και το διάστημα της άφεσης γιατί αυτό σημαίνει παραίτηση από την καθημερινότητα και από την επαγγελματική πορεία του καθενός.
Χρειάζεται μία προσοχή εκτός από το λόγο και σε κάθε είδους συμφωνίες κυρίως επαγγελματικής υφής και στην οδήγηση. Επηρεάζει τα οικονομικά και οτιδήποτε σχετίζονται με χρέη, δάνεια, υποχρεώσεις.
Η όψη επηρεάζει τον Σταθερό Σταυρό και όσους έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη, Μεσουράνημα και από την 0η έως την 5η μοίρα δηλαδή ανήκουν στην αρχή του πρώτου δεκαήμερου.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου