Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ

 


Στις 17 Οκτωβρίου του 2020 ο Ήλιος κάνει την ετήσια ευθυγράμμιση του με ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια του ουρανού τον Αρκτούρο. Αυτή η ευθυγράμμιση δίνει απίστευτες συχνότητες πάνω στη γη οπότε είναι μία στιγμή που μας δίνει και ενεργειακά μηνύματα.
Ο Αρκτούρος 25 φορές μεγαλύτερος από τον Ήλιο βρίσκεται στο βόρεια του ουράνιου ισημερινού. Αυτό το αστέρι τράβηξε την προσοχή από τα Αρχαία χρόνια και έτσι πολλοί μύθοι και θρύλοι μοιράστηκαν τη χρησιμότητα του Αρκτούρου ως ένα αστέρι καθοδήγησης στο μακρινό ταξίδι που έκαναν στη θάλασσα οι τότε πολιτισμοί.
Στην Δυτική Αστρολογία ο Αρκτούρος είναι ένα τυχερό αστέρι και μεταφέρει την ενέργεια της ευημερίας και της αφθονίας. Αυτό δείχνει ότι αν είμαστε συνετοί προς τις επιθυμίες μας έχουμε μία δικαιοσύνη και μία ειλικρίνεια θα μας ανταμείψει με όλα τα θετικά του στοιχεία της ενέργειας του. 
Ο διάσημος ψυχικός και προφήτης Edgar Cayce έχει δώσει πληροφορίες όσο αφορά το Αρκτούρο λέγοντας ότι ήταν το σπίτι ένα προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού.
Υπάρχουν επίσης Αρκτούρια αστέρια κοντά στην Γη τα οποία είναι μία σύνδεση με το Αρκτούρο και αισθάνονται μία δυναμική εξαιρετική ότι εισέρχεται από αυτόν. Καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Αρκτούρο είμαστε σε θέση να λάβουμε κάποιους κώδικες ενέργειας απευθείας από αυτόν τον αστερισμό πάνω στο σώμα μας.
Αυτή η ενέργεια έχει σχέση με το chakra της καρδιάς και η οποία θα εισέλθει από το κέντρο της πλάτης μας, η ακτίνα φωτός εισέρχονται στο μεσαίο τμήμα της πλάτης μας και νιώθουμε αυτό το όμορφο φως.
Ανεβάζοντας τη διάθεση και προσκαλώντας περισσότερη χαρά σε κάθε ενεργειακό σημείο του σώματός μας οι Αρκτούριοι είναι ελαφρά όντα που μας υπενθυμίζουν να μην παίρνουμε τη ζωή τόσο σοβαρά και να θυμόμαστε ότι είναι το μέρος ενός μεγαλύτερου ταξιδιού, ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού. Ενώ η ζωή μας φαίνεται τόσο σοβαρή όσο την ζούμε, τα πράγματα δεν είναι έτσι, γιατί βρισκόμαστε σε μία matrix κατάσταση. Στην πραγματικότητα οι περιορισμένες δυνατότητες μας λόγω της ζωής των τριών διαστάσεων που βιώνουμε σημαίνει ότι  βλέπουμε ένα μέρος αυτών των δυνατοτήτων και αισθανόμαστε πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ λίγα βάση της τρισδιάστατης απεικόνισης μας.
Αυτή η ευθυγράμμιση μας υπενθυμίζει την ικανότητα να αγαπάμε η οποία είναι μεγαλύτερη σε ενέργεια και σε συχνότητα από την ικανότητά μας να μιλήσουμε. Το μίσος είναι εύκολο αλλά η ανάγκη της αγάπης είναι ένα δύσκολο σημείο επαφής. Αυτό που δίδαξε ο Μάστερ της Αγάπης είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και παράλληλα να αγαπάμε τους άλλους, να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να αναγνωρίσουμε ότι η ίδια η αγάπη είναι η αρχή των πάντων και είναι αυτό που θεραπεύει εμάς και το πλανήτη μας.
Όταν βγούμε από τον ανθρώπινο σώμα μας  θα δούμε πως όλα συνδέονται και όλα έχουν τη θέση τους το σύμπαν. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει μία δομή και μία τάξη όπως κάθε κύτταρο του οργανισμού μας έχει δομή και τάξη. Όταν είμαστε σε ανθρώπινο σώμα αυτή η δομική τάξη δομείται ως αταξία. Εδώ πρέπει να ρωτήσουμε την καρδιά και την ψυχή μας για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε πίσω και να δούμε τον εαυτό μας χαρτογραφώντας όπως οι avatar πως παίζεται το παιχνίδι.
Δουλεύουμε με τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος όσο αφορά την αστρολογία αλλά πραγματικά  είμαστε συνδεδεμένοι και μέρος όλων αυτών των αστρικών προβολών και το αρχαγγελικό κόσμο. Μπορούμε να πούμε ότι το σύμπαν και τα αστέρια είναι σαν εμάς και καλό είναι να τα κοιτάξουμε το μέσα μας παράλληλα με τις κινήσεις των πλανητών. 
Πρέπει να κοιτάζουμε και τις κινήσεις του εαυτού μας, να κοιτάζουμε τις λεπτές αλλαγές και τις ανακλάσεις που συμβαίνουν στον εσωτερικό μας σύμπαν. Ο πλανήτης πρόκειται να περάσει μία τεράστια Μεταμόρφωση τους επόμενους μήνες και εμείς πρέπει να είμαστε μέρος αυτής της ενέργειας. Ο πλανήτης θα περάσει μία αναβάθμιση θα ανέβει σε νέα επίπεδα ενέργειας  που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε παρών και εμείς ως πνευματικά όντα.

ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου