Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 22/10


 Μέχρι τώρα πίστευες ότι η αγάπη είναι κάτι απλό. 
Τώρα θα μάθεις μια άλλη αγάπη που ξεφεύγει από τα αρνητικά του Πλούτωνα και σε οδηγεί σε άλλες σφαίρες ύπαρξης. Δεν υπάρχουν ταμπού εδώ, γιατί όλα περνούν από την αισθησιακή ατραπό, εκεί που υπάρχει παράλληλα το σκοτάδι και το φως μόνο που εδώ νικά το φως.
Μην πλησιάζεις στο μαύρο, πλησίασε το κόκκινο εκεί που υπάρχει μια ηφαιστειακή ενέργεια και ζήσε τους πειρασμούς σου.
 Να ξέρεις ότι ο '' πλουτώνιος έρωτας ''  μεταμορφώνει πέρα απ' τα συνηθισμένα, σε μια εξωστρέφεια, εκεί που υπάρχει συνύπαρξη έρωτα και πάθους. Μια έντονη χροιά όπου όλα φτάνουν στο πυθμένα της ακολασίας, όλα διαπερνούν ψυχή και σώμα.
Θα βιώσεις ένα άλλο έρωτα, μια διαφορετική τελετουργία, είναι μυητικό ταξίδι παράλληλα με το κόκκινο, το μαύρο, το λευκό σκηνικό. Αυτά είναι τα χρώματα της ψυχής σου, αυτό το διάστημα, καθώς θα χάνεσαι στο υπερπέραν. Ύστερα θα ψάχνεις τη ερωτική μορφική έκσταση και θα καταφέρεις να τη δεις και να την ζήσεις.
Μια έντονη επιθυμία για το παραπάνω, ένα διαφορετικό συναίσθημα και μια αίσθηση του χαμένου ονείρου που δεν θα ξαναρθεί. Μην απορρίψεις τίποτα, μην αργήσεις τώρα, άκου, ζήσε, ψιθύρισε, νιώσε. 
Αν ψάχνεις για παραπάνω χρήματα θα αγγίξεις τον πλούτο. Πρόσεχε πως θα τα διαχειριστείς μια που κινείσαι σε απάτητα σκηνικά που περιέχουν και κάτι το κακό. Κάνε μια φιλανθρωπία και όλα θα πάνε καλά.
Η όψη είναι θετική για τα ζώδια της Γης και του Νερού του τρίτου δεκαημέρου....Για όσους Πλανήτες, Μεσουράνημα και Ωροσκόπο από την 18η έως την 24η μοίρα.


Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης του tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου