Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ. '' ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ''

 


 '' Σκοτεινό συναίσθημα και ισχυρός Ρομαντισμός '' 

Μια τυχερή όψη, αλλά και με σκοτεινή πλευρά.
Το βαθύ και έντονο συναίσθημα που αναδύεται έχει σαν αποτέλεσμα τη διερεύνηση και την αμφισβήτηση της δυναμικής των σχέσεων και ιδιαίτερα των διαπροσωπικών.
Αναδύουμε το πάθος, εκφράζουμε αυθόρμητα τον ερωτά μας, είμαστε πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο και περνάμε ιδιαίτερες ερωτικές στιγμές με το έτερο ήμισυ κάτω από το ηλιοβασίλεμα ή κάτω από το φως των κεριών....
​Δίνονται υποσχέσεις αιώνιας πίστης, λέγονται αποκαλυπτικά λόγια προς ενδυνάμωση της υπάρχουσας σχέσης για σταθεροποίηση .
Δημιουργούνται νέες ερωτικές σχέσεις με πολύ βαθύ συναίσθημα και με σοβαρή προοπτική για το μέλλον με τη μόνη διαφορά πως το ενδιαφέρον, η αφοσίωση και η φροντίδα προς το άλλο άτομο θα πρέπει να έχει αντίκρισμα...
Οπότε το σωστότερο είναι να αναζητήσουμε σχέσεις με ανθρώπους του ιδίου βεληνεκούς με εμάς - ο καθένας γνωρίζει τι ακριβώς θέλει στο πλευρό του.
Κάτι άλλο που είναι πιθανόν να συμβεί, είναι να αποφασισθεί γάμος με τεράστια επιρροή του ατόμου προς το χαρακτήρα μας ή με μια εξέχουσα προσωπικότητα, ή με μυστηριώδη πρόσωπο έντονα σεξουαλικό και με ισχυρή καρμική έλξη.
Το σκοτεινό μέρος της υπόθεσης είναι ότι θα υπάρξει  τύπος ή η τύπισσα που θα συνάψουμε σχέση, που ίσως αργότερα να μας προκύψει '' άνθρακας ο θησαυρός '' αφού θα ανακαλύψουμε πως είναι μπλεγμένος σε ένα ερωτικό τρίγωνο.
Το εξαιρετικά ακριβές ένστικτο και η ισχυρή δύναμη της πειθούς θα φέρει στα πόδια μας πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και στα οικονομικά επενδύσεις και κλείσιμο συμφωνιών, χωρίς όμως την υπέρ προβολή  των απόψεων μας.
Επίσης αναμένεται κέρδος από τυχερά παιχνίδια!!!!....


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου