Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑΣ 11/10


Από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού κάνει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Μία όψη που επιφέρει δυσκολία για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο από την 15η έως την 20η μοίρα των παραπάνω  ζωδίων.
Υπάρχει μία υπερβολή αυτό το χρονικό διάστημα καθώς θέλεις να έχεις μία διπλωματία, να λειτουργείς με μία αρμονία και ισορροπία. Αυτό ζητάς εσύ, αλλά το θέμα είναι οι άλλοι αν θέλουν αυτό. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, είναι κάτι που σε γεμίζει και το θέλεις οι άλλοι να σε βλέπουν με μία γοητεία και να εκτιμούν τις δυνατότητες σου αλλά παράλληλα την κοινωνική σου και επαγγελματική σου ζωή.
Αυτή είναι η εικόνα που έχεις βάλει εσύ για τον εαυτό σου και πρέπει να προσέξεις μήπως έχεις υπερεκτιμήσει όλη αυτή την κατάσταση, με αποτέλεσμα όλο αυτό να σου δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους.
Αυτή η όψη επηρεάζει επίσης το πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε μέσα σε ένα επαγγελματικό τομέα, τι θέλουμε εμείς εκεί στο να υπάρχει μία αρμονία και ισορροπία αλλά λόγω των τελευταίων γεγονότων και γενικά της έντονης καθημερινότητας να μπορέσουμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Να έχουμε μέσα μας μία ιδιοτροπία στο ότι οι άλλοι δεν μας δέχονται αλλά και έλλειψη αυτοπειθαρχίας έχοντας βάλλει σκοπό ότι εμείς αξίζουμε παραπάνω και θέλουμε μία καλύτερη συμπεριφορά.
Γενικά προσέχουμε πολύ στο πως θα κρατήσουμε τις ισορροπίες, πως παράλληλα δεν θα αγχωθούμε και θα μπούμε μέσα σε κάποια γρανάζια κατωτερότητας. Πως θα λειτουργήσουμε μέσα σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει ισορροπία και η αρμονία και πώς θα καταφέρουμε να βρούμε τις λύσεις στον άξονα που αφορά τις σχέσεις, το γάμο, μία επαγγελματική θέση ή μία κοινωνική καταξίωση.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου