Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


 Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζει τα ζώδια του Νερού και της Γης θετικά και όσους έχουν εκεί Πλανήτες, Μεσουράνημα, Ωροσκόπο.

Δημιουργεί προβλήματα στους Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους, Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου με την ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού R εκεί.

Αναλυτικά 

Κριός: Τα φώτα πέφτουν πάνω στα οικονομικά σας και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν τα χρέη, τα δάνεια και τις δοσοληψίες με άλλους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. 
Η τακτοποίησή τους προσφέρει καλύτερη ψυχολογία, ανεβάζει την ερωτική σας διάσταση και σας απελευθερώνει από τα βάρη.

Ταύρος:  Δεν είναι άνευ σημασίας η μετακίνηση του Ήλιο στο Σκορπιό, στον απέναντι ζώδιο από εσάς, μια που φωτίσει όλες τις πλευρές των άλλων. Είτε αφορά το σύντροφό σας / τον/την σύζυγο, συνεταίρους, συναδέλφους, εσείς περιμένετε από αυτούς και αυτή από εσάς. 
Αυτή η αμφίδρομη σχέση έχει πολύ φως και μπορεί να οδηγήσει σε θαυμάσια αποτελέσματα για όσους ανήκουν στο δεύτερο και στο τρίτο δεκαήμερο. 
Εσείς του πρώτου προσοχή με την παρουσία του ανάδρομου Ουρανού και την αντίθεση που κάνει με τον Ήλιο σας.

Δίδυμος: Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν γι' αυτό χρειάζεται προσήλωση και περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. 
Να κοιτάζετε το οτιδήποτε καινούργιο που προσφέρει, καθώς επίσης και τις σχέσεις εντός της εργασίας σας. 
Τολμήστε καινούργια πράγματα, δεχτείτε συμβουλές και ακολουθείτε τις οδηγίες των προϊσταμένων σας. Ζητήματα υγείας καλά θα είναι να ελέγχονται.

Καρκίνος: Μια πολύ καλή διέλευση για εσάς μια που σας χαρίζει χαρά και αισιοδοξία. 
Σας φέρνει νέες εμπειρίες και νέο έρωτα, επιτυχίες με την ενασχόληση με τα παιδιά σας και οτιδήποτε δημιουργεί φρέσκο αεράκι απόλαυσης. 
Μην αφήνετε χωρίς να δώσετε σημασία σε αυτή τη διέλευση, ιδιαιτέρα τώρα που είστε ταλαιπωρημένοι από τη παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

Λέοντος: Για εσάς η οικογένεια παίζει σπουδαίο ρόλο αυτό το διάστημα, η σχέση με τα πρόσωπα εντός της και κάθε εκκρεμότητα με περιουσιακά, μητέρα και θέματα ακινήτων. Δεν είναι μια εύκολη διέλευση, αυτό που απαιτεί είναι να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην ασφάλεια που νιώθετε από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Παρθένος: Αρκετά βοηθητική αυτή διέλευση, κυρίως σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας αλλά και το πλαίσιο που έχετε βάλει για να πετύχετε, κυρίως μέσω της σκέψης και της καθαρότητας του νου. Συγγενικά πρόσωπα θα σας βοηθήσουν και εσείς πηγαίνετε να τους συναντήσετε ή κάνετε μικρές αποδράσεις.

Ζυγός: Στα χρήματα και στα αισθήματα στέλνει τα φώτα αυτή τη μετακίνηση του Ήλιου. Θα αυξήσετε τα χρήματα σας και παράλληλα θα αυξηθούν και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις. Τα αισθήματα και τα συναισθήματα που σας περιβάλλουν παίζουν σπουδαίο ρόλο αυτό το διάστημα για τον εσωτερικό σας εαυτό.

Σκορπιός: Τα φώτα πάνω σας, η προσωπική σας χρονιά ξεκινά, για να σας φέρει καινούριες εμπειρίες. 
Ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο δεύτερο και στο τρίτο δεκαήμερο είναι πιο ευχάριστες, ενώ εσείς του πρώτου έχετε τη παρουσία του ανάδρομου Ουρανού που φέρνει ανατροπές. Όπως και να το βιώσετε θα είναι καλό να στρέψετε τα φώτα σε τομείς που θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη λάμψη και να αναδείξετε τη προσωπικότητά σας.

Τοξότης: Για εσάς είναι μήνας προετοιμασίας και ένα τεστ απέναντι σε αυτά που σας κρατούν δεμένους με το παρελθόν σας και τις προηγούμενες καταστάσεις.
Αφήστε να έρθουν στην επιφάνεια οτιδήποτε σας στερεί την ελευθερία και καταπολεμήστε φοβίες και αδιέξοδα που σας πηγαίνουν πίσω. 
Ο μήνας όμως υπόσχεται και μία περαιτέρω μάθηση μέσω ενός πιο εσωτερικού και πνευματικού πεδίου.

Αιγόκερως: Αρκετά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας η διέλευση του Ήλιου από το Σκορπιό, μια που σας δίνει την ευκαιρία για ανάπτυξη της προσωπικότητά σας και την παρουσία σας μπροστά σε κοινό και σε χώρους που προσδίδουν αναγνώριση. 
Αυξάνεται η δημοφιλία σας και δική σας συμμετοχή στα κοινά, σε συλλόγους κ.τ.λ. και όπου αυτό είναι εφικτό.

Υδροχόος: Για εσάς ο Ήλιος μετακινείται σε ένα κομβικό σημείο το οποίο αφορά την εργασία σας και ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και όσους ασχολείστε με ιδιαίτερα επαγγέλματα. 
Εδώ χρειάζεται μια προσοχή όσο αφορά τις απαιτήσεις των άλλων, αλλά και του επαγγέλματος σας, να δείξετε μεγαλύτερη προσπάθεια σε αυτό και να κάνετε και τις ανάλογες αλλαγές που θα σας δώσουν καλύτερα πράγματα στη πορεία.
Βέβαια όλα αυτά δεν είναι εύκολες αλλαγές στην πραγματοποίηση, αλλά χρησιμοποιήστε το νου και όλα γίνονται.

Ιχθύες: Πολύ καλή διέλευση για εσάς, κυρίως γι' αυτούς που ασχολούνται με τις σπουδές ή μετακινήσεις κυρίως σε μακρινά μέρη. 
Πρέπει να ανακαλύψετε να εμπεδώσετε καινούργιος τρόπους όσο αφορά το κομμάτι που σχετίζεται με τη ζωή σας, να δείτε πιο ανοιχτά τα πράγματα και να κατανοήσετε πράγματα που μέχρι τώρα δεν τα είχατε δει ή δεν τους είχατε δώσει σημασία.


Σημ: Να διαβάζετε και τον αντίστοιχο ωροσκόπο σας.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου