Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ R 15/09

 


Από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα κάνει ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 6η έως και την 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Η λειτουργία αυτής της όψης είναι για να φέρει τα αναπάντεχα πάνω σε ζητήματα οικονομικών ή ερωτικών, αλλά εδώ πιάνει και τα δύο καθώς και οι δύο πλανήτες κινούνται μεταξύ του ερωτικού και του οικονομικού.
Γίνεσαι περισσότερο νευρικός, θέλεις να κάνεις μία επανάσταση απέναντι σε όλα αυτά που προσδιορίζουν την έννοια του έρωτα. Θέλεις να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες, καθώς πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνεις μία αλλαγή, να εξερευνήσεις ένα άλλο μοτίβο και να ακολουθήσεις οτιδήποτε σε εξιτάρει πάνω στο ερωτικό πεδίο.
Αυτή η όψη δεν φέρνει σταθερότητα, φέρνει αλλαγές και μάλιστα πολλές φορές μπορούν να δημιουργηθούν περίεργες σχέσεις όπως με σημαντική διαφορά ηλικίας και κοινωνικού στάτους. Αν αισθάνεσαι ότι μέσα σε μία σχέση περιορίζει την ερωτική σου έκφραση τότε θα ζητήσεις να κάνεις μία αλλαγή εντός της ή να ακολουθήσεις κάποιους άλλους δρόμους διαφυγής.
Εδώ χρειάζεται μία προσοχή καθώς ο Ουρανός είναι ο επαναστάτης αλλά η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο του σταθερού Σταυρού και ένα ζώδιο που εκπροσωπεί το εγώ.
Οπότε μήπως υπάρχει μία σύγκρουση μεταξύ του εγώ και του εμείς, μήπως δηλαδή δεν ακολουθούμε καινούργιους δρόμους ερωτικής έκφρασης από εγωισμό.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου