Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΚΡΟΝΟΣ. Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ


Στην συλλογική μνήμη υπάρχει η γνώση ότι υπήρχε Ειρήνη πάνω στη γη,  δικαιοσύνη, ότι η Γαία πρόσφερε πλήρης αφθονία σε όλα τα πράγματα αρκεί εμείς να μπορούμε να τη δούμε και να την απολαύσουμε.
Η ζωή είναι άφθονη, είναι όμορφη για όλους. Όλοι το θέλουμε και αυτό, είναι μία ιδέα που δεν προέρχεται από το παρόν αλλά είναι μία γνώση ενός παρελθόντος χρόνου.
Σε όλα τα αρχαία κείμενα του κόσμου υπάρχει μία αρχαία δοξασία ότι κάποτε η γη ήταν όλα ήρεμα, υπήρχε αγάπη, υπήρχε αφθονία. 
Τον κόσμο αυτόν, η εποχή αυτή ονομάζεται ως ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ
Όλοι οι πρόγονοί μας μιλούσαν για αυτή τη Χρυσή εποχή σε όλα τα ιερά τους κείμενα και μάλιστα τότε δεν ήταν ο Ήλιος κυβερνήτης του ουρανού αλλά ήταν ο Κρόνος. Δηλαδή δεν ήταν ο Ήλιος, '' ο Πατέρας του Σύμπαντος '', η Γαία ήταν δορυφόρος του Κρόνου, ο οποίος ήταν το Υπέρτατο Όν. 
Σήμερα εμφανίζεται ως ένα απλό στίγμα στον ουρανό σε αντίθεση με τα πανάρχαια χρόνια που ισχυρίζονται  ότι ο Κρόνος ήταν κυβερνήτης του Ουρανού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της Ειρήνης, της αγάπης και της αφθονίας. 

«Από τα τέλη του 19ου αιώνα οι μελετητές μπερδεύτηκαν από μια εμφανή ιδιαιτερότητα στη Βαβυλωνιακή ονοματολογία για τον πλανήτη Κρόνο: ορισμένα κείμενα αναφέρονται στον Κρόνο ως« Ήλιος », αντί για το συνηθισμένο αστρονομικό του όνομα Kayamānu. Αυτή η περίεργη πρακτική ήταν στη μόδα κατά την περίοδο c 750-612 π.Χ. " *
Υπάρχει μία έρευνα με επικεφαλής τον Velikovsty ότι ίσως ο Kρόνος κάποτε ήταν το πιο εμφανές σημείο του ουρανού, μαζί με την την Αφροδίτη και τον Άρη οι οποίοι ήταν πολύ φωτεινοί και ορατοί στον ουρανό. Από κάποια χρόνια και μετά ο Κρόνος απομακρύνθηκε και έφτασε στο τέλος της η Χρυσή Εποχή.

«Σύμφωνα με τη θεωρία πολικής διαμόρφωσης του Κρόνου, πριν από 6.000 χρόνια πριν, οι πρόγονοί μας ζούσαν σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο, με έναν ουρανό σε διαφορετική διαμόρφωση από σήμερα. Οι πλανήτες δεν ήταν μακριά από τη Γη, αλλά από πάνω, σε συνδυασμό πάνω από τον Βόρειο Πόλο. Αυτοί οι πλανήτες ήταν ο Κρόνος, η Αφροδίτη και ο Άρης. Ο Κρόνος ήταν η πρωτεύουσα σφαίρα και αρχικά δεν ήταν ένας πλανήτης, αλλά ένα αστραφτερό νάνος. *


Οι πλανήτες  μετακινήθηκαν όπως είναι σήμερα στο ηλιακό μας σύστημα, οπότε βγήκαμε από τη Χρυσή Εποχή αν και αυτό δεν έχει αποδειχθεί. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον να αναρωτιόμαστε γιατί οι αρχαίοι αναφέρονται ότι ο Κρόνος είναι ο Ήλιος μας και γι αυτό συσχέτιζαν κατά τους μεταγενέστερους χρόνους μία γιορτή για αυτό.
Στα ειδωλολατρικά Satournalia που γιορτάζονταν κάθε χρόνο γύρω από το χειμερινό ηλιοστάσιο, ήταν η γιορτή που τιμούσε τον Κρόνο και τη '' γέννηση του Ήλιου '' και περιλάμβανε φωτισμό και αγάπη, αρμονία, αφθονία, ισότητα.
Οι άνθρωποι έδιναν δώρα ο ένας τον άλλον, όλοι αντιμετωπιζόταν σαν ίσοι, λειτουργούσαν συνειδητά στο Εμείς και δεν επιτρεπόταν η βία, επιτρεπόταν η διάδοση της χαράς και της αφθονίας.
Θα μπορούσε αυτή η γιορτή να ήτανε ένας τρόπος για να θυμόμαστε τη Χρυσή εποχή ?
Η γιορτή αυτή ήταν η μεγαλύτερη της χρονιάς και υιοθετείται και από τους πρωτοχριστιανικούς με άλλη μορφή, όπως σήμερα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα. 
Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα μπορεί για εμάς για είναι μία αρχετυπική διάσταση της Χρυσής Εποχής που υλοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους και ίσως η ασυνείδητη μορφή του μας θυμίζει την Χρυσή εποχή.
Επειδή όλα είναι Κύκλοι στην Ύπαρξη,  η Χρυσή Εποχή ήταν περιορισμένη και κάποτε τελείωσε για να αντικατασταθεί από μία σκοτεινή περίοδο.
Ο Κρόνος εμείς το θεωρούμε στην Αστρολογική θεωρία ως '' άρχοντας του κάρμα '' είναι ο πλανήτης ο οποίος μας θέτει περιορισμούς και όρια. Ο Κρόνος μας μιλά για τα μαθήματα στα οποία πρέπει να εργαστούμε σε αυτή τη ζωή αλλά και την αρνητική πλευρά της συσσώρευσης επίσης.
Αν όμως  εξερευνήσουμε το Κρόνο και το δουλεύουμε μέσω του συλλογικού μας κάρμα μήπως φτάσουμε ξανά στην Χρυσή Εποχή όπως περιγράφεται στα αρχαία κείμενα της ευμάρεια και της αφθονίας?
Μήπως αυτή η εποχή μοιάζει με την λεγόμενη 5η διάσταση? ... που είναι συμβατή με την εποχή Υδροχόου?
Το να ζεις σε αυτή τη διάσταση είναι διαφορετικό γιατί είσαι ζωντανός, είσαι στο παρόν, στην Αγάπη. Είσαι ζωντανός στην κατάσταση εκείνη που αναγνωρίζουμε ότι όλοι είμαστε Ένα, ότι ο λειτουργούμε με το Εμείς, ότι νιώθουμε την αγάπη και η διαίσθησή μας αυξάνεται. Έχουμε υπερφυσικές ικανότητες μπορούμε να μιλάμε με πολλές οντότητες, ακόμα και με τα ζώα.
Δεν περιοριζόμαστε από τη φυσική μας κατάσταση στην 5η διάσταση, βλέπουμε την ενέργεια, νιώθουμε την αγάπη, συνεργαζόμαστε με τους άλλους και δημιουργούμε την εκδήλωση ενός άπειρου δυναμικού. Μιλούμε τηλεπαθητικά και ερχόμαστε σε επαφή και με άλλες οντότητες.
Η ζωή στην 5η διάσταση θα είναι δυνατή για τους περισσότερους ανθρώπους και μπορούμε σίγουρα να την εντοπίσουμε στο Τώρα με το διαλογισμό, μέσω σύνδεσης με την ψυχή μας με την επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό και με τον '' ενδιάμεσο άγγελο ''.
Ίσως τα αρχικά στάδια και η ακολουθία για να φτάσουμε πάλι κοντά στην Χρυσή Εποχή να είναι στο τώρα, στο εδώ, όταν ο Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο από το 2021 και κάνει σύνοδο με το Δία, σαν '' πατέρας και υιός να τα έχουν βρει '' .
Δείχνει την αρχή της εποχής του Υδροχόου, ότι είναι μία εποχή που μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με τη Χρυσή εποχή, είναι αυτό που λέμε όταν συναντιόνται ο Δίας / Κρόνος είναι μία εποχή της ενότητας και της κοινότητας.
Ίσως οι δύο πλανήτες είναι το πρώτο σημάδι ότι εργαζόμαστε προς ένα καλύτερο μέλλον, να φύγουμε από την σκοτεινή Εποχή της Ύλης, από αυτό το σκοτάδι και όλη αυτή την ανυπαρξία που βλέπουμε γύρω μας. 

Πρέπει να καθαρθεί, να κάνει χώρο σε αυτό που λέμε νέα εποχή του Υδροχόου, ίσως η ενέργεια του Κρόνου εδώ να είναι σημαντική γιατί ο Κρόνος μας ζητά να εργαστούμε πάνω στο Κάρμα και να ενσωματώσουμε την ιδέα του συλλογικού κάρματος ως αφετηρία εκδήλωσης μίας καινούργιας διαστατικής - διαστημικής προόδου ώστε να φέρουμε την αλλαγή.
Αυτή η ανάγκη πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη και θετική για όλους, χωρίς νόμους και κανόνες στην Ύπαρξη, με μόνο την ανάγκη να γνωρίσουμε ξανά ο ένας τον άλλον άνθρωπο, ώστε να είναι πλέον ώριμος ο χρόνος για την αρχή της ισότητας, της αδελφοσύνης και της αγάπης. 


* Πηγές: https://foreverconscious.com/ 


ΣΕΛΗΝΗ Μεταφυσική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου