Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΖΥΓΟΣ


Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου με κυβερνήτη την Αφροδίτη. Είναι ζώδιο παρορμητικό, αέρινο και έχει σαν λέξη κλειδί την αρμονία.  Είναι το ζώδιο που χρειάζεται την αγάπη, τη συντροφιά, τη συνεργασία. Είναι αξιαγάπητα άτομα που ιδανικά αποφεύγουν τις προστριβές και τις συγκρούσεις και υποχωρούν όταν νιώθουν ότι απειλούνται.
 Όταν όμως αυτό δεν είναι εφικτό, νιώθουν σαν το ψάρι έξω από το νερό, αφού πρώτα έχουν δημιουργήσει πλήθος ψυχοσωματικών προβλημάτων. Πράγματι το να νιώθει ένας Ζυγός ότι δεν είναι αξιαγάπητος ενώ έχει δώσει κάτι παραπάνω από όσα έπρεπε, μπορεί να αποβεί μοιραίο πλήγμα για τον ψυχισμό του και τη μετέπειτα συναισθηματική του πορεία.
   Ένας Ζυγός δεν είναι ποτέ τεμπέλης και απαιτεί και από τους άλλους να δουλεύουν σκληρά. Ο γάμος είναι εξαιρετικά σημαντικός γι' αυτούς γιατί δε μπορούν τη μοναξιά και αναζητούν με πάθος τις αρμονικές σχέσεις.
   Στα ελαττώματα τους συγκαταλέγονται η αναβλητικότητα και η αναποφασιστικότητα, κυρίως όταν βρίσκονται ανάμεσα σε πολλές επιλογές, η υποχωρητικότητα απέναντι στους άλλους όταν νιώθουν αδύναμοι. Πολλές φορές είναι φλύαροι και τους αρέσει η επίδειξη. Έχουν μεγάλη ανάγκη από ηθική και ψυχολογική στήριξη για να επιτύχουν στο έργο τους.
 Προσπαθούν να αποφύγουν τη δυσαρέσκεια των άλλων, το βρίσκουν δύσκολο να πουν όχι ( συνήθεια που εξασθενεί με τον καιρό), για αυτό πολύ συχνά αλλάζουν γνώμες και απόψεις.
   Οι Ζυγοί δεν έχουν γερό οργανισμό. Συχνές αρρώστιες είναι εκτός από το ευάλωτο νευρικό σύστημα, ο διαβήτης,  οι παθήσεις της μέσης, του δέρματος και του ουροποιητικού συστήματος.
   Κατάλληλα επαγγέλματα για το ζώδιο του Ζυγού είναι η ενασχόληση με τις καλές τέχνες,  τη μόδα, τα επαγγέλματα ομορφιάς, τα νομικά και η διπλωματία.  Κι επειδή λίγοι ακολουθούν την κλίση τους και εξασκούν συμβατικά επαγγέλματα,  είναι αδύνατον να στερήσεις από τον Ζυγό μια βόλτα στα μαγαζιά, ή μια παράσταση σε θέατρο. Διαισθάνονται πολύ καλά τα νομικά θέματα και την έκβαση τους.
   Κυβερνήτης στα ΤΑΡΩ είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.... Ισορροπία,  δίκαιη κρίση,  συμβιβασμός, ζύγισμα των καταστάσεων.  Πολλές φορές βιαστική και υπερβολική κρίση των άλλων που οδηγεί στα άκρα της '' αθώωσης ή της καταδίκης ''.  


ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου