Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΡΕΚΒΙΕΜ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟ

 


Δεν είμαι Ζυγός. Ξέρω όμως το δικό τους αρχέτυπο. Εναλλακτικός έρωτας για κάποιους, έρωτας της Προσμονής για κάποιους άλλους.
Είναι το ζώδιο όπου η Αφροδίτη " κυκλοφορεί " μαζί με τον άντρα και με τον εραστή. Είναι ο πρόωρος γάμος των 21 ή η μακροχρόνια σχέση που ακολουθεί το δικό της πεπρωμένο. Είναι το διαζύγιο και ο δεύτερος γάμος . Είναι οι στιγμές που δεν θα υπάρξουν, αν σε αφήσει να καταλάβεις τι είναι η " πτώση του Έρωτα ".
Δεν είναι θέμα ομορφιάς μόνο, είναι η εμπειρία που ακολουθεί μία σχέση που πηγαινοέρχεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Κάποιοι ρόλοι που δεν μένουν σε τελετουργικές διαστάσεις, αλλά ακολουθούν το δρόμο του μη γυρισμού.
Λένε ότι '' η ερωτική πτυχή της δοξασίας του εσωτερισμού ξεκινά από το Πάθος '',
Όμως Πάθος = Λάθος, γι αυτούς που αγνοούν την θλίψη. Η θλίψη εδώ δεν είναι κάτι που επιδιώκεται, αλλά έρχεται καθώς θα ακολουθήσεις μία κοπέλα που καλύπτει τα ανομήματα.
Κανείς δεν είναι αμόλυντος, κανείς δεν αποδέχεται ότι ο Έρωτας ακολουθεί την θλίψη. Στο εσωτερισμό είναι μία '' νύμφη κοιμώμενη πάνω στις χαρές ''.
Μοιάζει με το απατηλό που είναι απροσέγγιστο. Εδώ δεν υπάρχει το προσδοκώμενο αλλά η " μοιραία γυναίκα ".
Αυτό το ταξίδι της νόησης επεκτείνεται έως να ακολουθήσεις μυστικούς δρόμους προσέγγισης του Έρωτα. Φανεροί δρόμοι δεν υπάρχουν. Όλα καλύπτονται από ένα πέπλο. Η παράλληλη σχέση καταστρέφει ισόποσα τον γάμο όπως ο γάμος καταστρέφει την σχέση.
Ψάχνω να λύσω το μυστήριο κάθε φορά που μία Ζυγός μου ζητά να εξηγήσω γιατί δεν υπήρξε συνέχεια. Ως Πλουτώνιος πλέον και αφού έχω " μυηθεί " στα " μυστήρια του Ζυγού " της απαντώ με μία φράση .

" Ο Έρωτας τελειώνει όταν δεν υπάρχει πολικότητα '' 


ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ   
Ειδικός Συνεργάτης του tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου