Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗΣ R 24/09

 


Τετράγωνo σχηματίζεται από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου όπου ο Ερμής συναντά τον ανάδρομο Άρη στο δίπολο του Ζυγού / Κριού.
Μία έντονη όψη αρκετά δύσκολη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες από την 23η έως την 28η μοίρα.
Προσπαθείς να μιλήσεις αλλά δεν ξέρεις τι θέλεις να πεις και αυτό που θέλεις μπορεί να είναι αρκετά νευρικό. Θέλεις να μιλήσεις αλλά όταν μιλάς πραγματικά λες σκληρά λόγια και οι άλλοι δεν θέλουν να σε ακούσουν. Δεν λαμβάνεις υπόψη τις γνώμες των άλλων και οι άλλοι παράλληλα αντιδρούν με το ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι ή αντιδράς,
Χρειάζεται να υπάρχει ένας έλεγχος απέναντι στη σκέψη σου και στα λόγια σου να προσέχεις, να μην υπογράψεις κάτι, να μην κάνεις κάποιες κινήσεις δέσμευσης, καθώς επίσης και να μην υποσχεθείς κάτι που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά στη ζωή σου.
Να προσέχεις τα λόγια σου, αυτό που σκέφτεσαι, καθώς και οι άλλοι θα έχουν διαφορετικές απόψεις και μάλιστα πολλές φορές θα αντιδρούν με σκληρό τρόπο. Παράλληλα χρειάζεται μία μεγάλη προσοχή όσο αφορά τις μετακινήσεις γιατί αυτή η όψη βγάζει ατυχήματα είτε μέσω ενός ταξιδιού, είτε από μία βλάβη αυτοκινήτου.
Χρειάζεται μία ιδιαίτερη ψυχραιμία γιατί πολλά γεγονότα που έχουν μία νευρικότητα έρχονται από παλιά και αυτό δημιουργεί παραπάνω πίεση γιατί υπάρχει μία παραπάνω συσσώρευση ενέργειας αρνητικής. O Άρης που αρέσει να την ενεργοποιήσει, να την αυξάνει και να υπάρχει μία ανάφλεξη άνευ προηγουμένου.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου