Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ R 18/09


 Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου συναντά τον Κρόνο ανάδρομο από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Η όψη ξεκινά στις 15/09 και ολοκληρώνεται στις 20/09 αγγίζοντας όσους έχουν προσωπικούς Πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 22* έως και την 27* των ζωδίων της Παρθένου, του Αιγόκερω, του Ταύρου, του Ιχθύ, του Σκορπιού.
Η όψη αυτή μιλά για σιγουριά και " φωτεινά μονοπάτια ". Πότε όμως?
Όταν υπάρχουν στόχοι, σιγουριά, ενέργεια, θέληση και καλή οργάνωση.
Μια που ο Κρόνος σχετίζεται με το επαγγελματικό πεδίο, καταλαβαίνουμε ότι θα στρέψουμε την ματιά μας εκεί για να δούμε μέσω της αναδρομής του όλες τις παραμέτρους για την συνέχεια.
Ο Ήλιος στην Παρθένο σχετίζεται με τα επαγγελματικά οπότε ανοίγει ένα κεφάλαιο οικονομικής ρύθμισης και οργάνωσης, αρκεί να υπάρχουν έτοιμες βάσεις και ανοιχτοί ορίζοντες.
Βέβαια δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα, μια που ο Κρόνος δεν βοηθά ολότελα στην παρούσα φάση αλλά τώρα κτίζεις των μέλλον.
Παράλληλα πρέπει να έχεις βρει μέσα σου ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου, τι είναι αυτό που για σένα είναι το επάγγελμα που σε γεμίζει πριν προχωρήσεις στο παρακάτω.
Μπορείς να βρεις κατανόηση από τους ανώτερους, να μιλήσεις μαζί τους, να τους ακούσεις και να προτείνεις νέους τρόπους οργάνωσης.
Κοίταξε λίγο τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, στόχευσε σε συγκεκριμένους τομείς που έχουν εχέγγυα της επιτυχίας και προχώρα αποφασιστικά προς την πραγμάτωση.
Ο χρόνος τρέχει και οι αποφάσεις πρέπει κάποτε να παρθούν για να ξεκινήσεις.
Η αναμονή και η μη πράξη, οδηγεί σε τελματικές καταστάσεις που δεν οδηγούν στην προσωπική πρόοδο.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου