Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 15/09


Από τις 15 έως τις 18 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού κάνει ένα τετράγωνο με το Δία ο οποίος ευρίσκεται στον Αιγόκερω.

Είναι μία όψη που επηρεάζει τον Παρορμητικό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 15η έως την 20η μοίρα.
Αυτό το διάστημα είσαι υπερβολικά διπλωμάτης, ασχολείσαι περισσότερο πώς θα ισορροπήσεις τα πράγματα και όλα αυτά πιστεύεις ότι θα γίνουν με εύκολο τρόπο. Αρχίζεις να δίνεις υποσχέσεις όσο αφορά τη συντροφικότητα ή την διπλωματική διαχείριση κάποιων πραγμάτων που εξαρτάται από τους άλλους πως θα την δεχτούν.
Όμως αυτό εμπεριέχει και ένα είδος ενθουσιασμού και περιπέτειας, παράλληλα υπερασπίζεσαι με πάθος αυτό που έχεις κατακτήσει στο ερωτικό πεδίο, ενώ επιμένεις να μάθεις την αλήθεια, να μάθεις μυστικά που υπάρχουν σε οποιαδήποτε σχέση σου, είτε επαγγελματική, είτε ερωτική.
Αυτή τη στιγμή πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα, ότι όλοι αποδέχονται τις απόψεις σου και όλοι πρέπει να σε ακολουθούν. Δίνεις απλόχερα τις συμβουλές σου σε καθετί που εκφράζει την διπλωματία του Ζυγού αλλά πρόσεξε όμως μη χάσεις την πορεία και εσύ τις ισορροπίες σου.
Η αρμονία εδώ δεν είναι κάτι που είναι εύκολο να κατακτηθεί καθώς εσύ φέρνεις ένα ισορροπιστικό παραπάνω μοτίβο στο οποίο οι άλλοι δεν είναι σίγουρο ότι πρέπει να το ακολουθήσουν.
Αφού βρεις τις ισορροπίες σου πως θέλεις να ζήσεις τον έρωτα ή μέσα από μία συνεργασία μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου